Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Στη Βόνιτσα δεν υπάρχει αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Πλήρης περιφρόνηση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχος υπάρχει;


"Στη Βόνιτσα δεν υπάρχει αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πλήρης περιφρόνηση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δήμαρχος υπάρχει; ".



Γράφει ο : Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
 
03-12-2021.

Αγαπητοί Αναγνώστες

Ισχύουν τα παρακάτω και ζητείται επίσημη ΔΙΑΨΕΥΣΗ επώνυμα......

1) Παγκόσμια πρωτοτυπία στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.

Στη Βόνιτσα δεν υπάρχει αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Καταργήθηκε επί Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στούπα Θεόδωρου και συνεχίζεται η μη ύπαρξη επί Προέδρου του ΔΣ κ. Καλαντζή Ανδρέα.

2) Έγγραφα επίσημα με απίστευτο περιεχόμενο, τα οποία υπογράφει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης Γεώργιος. Το νερό από τη γεώτρηση στο Στενό δέκα μήνες είναι ακατάλληλο προς πόση και δύο μήνες το καλοκαίρι είναι κατάλληλο !!!. (το ένα έγγραφο). Αυτό ισχυρίζεται Δήμαρχος 15 ετών συνολικά και επτά χρόνια Δήμαρχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

3) Την επέκταση του δικτύου ύδρευσης ένα χιλιόμετρο μέσα στο κάμπο στη Πογωνιά , την ονόμασαν συντήρηση και έτσι πληρώθηκε. Ποιοι υπέγραψαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο τότε Αντιδήμαρχος επί των έργων κ Πάντας Νικόλαος , ο επί των έργων στη ΔΕ Παλαίρου Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης Κώστας , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πογωνιάς κ Στάχτιαρης Λεωνίδας και οι της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσιακής έχουν το λόγο. Ζήτησα τη τεχνική μελέτη του έργου εδώ και ένα χρόνο. ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Τι να μου δίνανε τη καραμπινάτη παρανομία.


4) Δήμαρχε κ Αποστολάκη Γεώργιε και Αναπληρωτή Δήμαρχε κ Βίτσα Δημήτριε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ. Μπορεί κακώς μεν να καταργήθηκε ο προληπτικός έλεγχος, ισχύει όμως ο κατασταλτικός έλεγχος. Τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράνε στο σακί. Μέχρι τότε σεμνά και ταπεινά.

5) Στο Δήμο είναι ασφαλισμένα, συντηρούνται και καίνε καύσιμα 46 αυτοκίνητα. Πως λέει ο κ Δήμαρχος δεν υπάρχει προσωπικό; Πως εκτινάχτηκαν οι παραπάνω δαπάνες; Όλοι ξέρουμε έργα με αυτεπιστασία στο Δήμο έχουν γίνει ελάχιστα. Η μεγαλύτερη δαπάνη που αφορά την αποκομιδή και μεταφορά των σκουπιδιών δόθηκε σε ιδιώτες πλην της Βόνιτσας και στα Παλιάμπελα. Αντιδήμαρχε επί της κίνησης των οχημάτων του Δήμου κ Τσακάλη Κώστα έχετε το λόγο.

6) Γιατί μεταφέρθηκαν χρήματα από έργα ΕΣΠΑ με διαγωνισμό σε άλλα έργα με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. Δήμαρχε κ Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε επί των οικονομικών κ Βίτσα έχετε το λόγο.

Αγαπητοί Αναγνώστες

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα η ενημέρωση σας θα συνεχιστεί τη Κυριακή 05-12 -2021.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

21 σχόλια:

  1. Άσε ρε πήρες και μικρόφωνο και έκανες διάλεξη σε άδεια αίθουσα με ακροατή τον εαυτό σου. Βγάλε το δεύτερο τεύχος του βιβλίου σου να γελάσουμε λίγο με τις αρλουμπες που θα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει αυτόν που είναι στην φωτο που τον Ορμνευει το πως να κάνει ξέρει αυτός είναι γνώστης σε πολλά πράγματα από αυτόν θα το φας το κεφάλι σου στις επόμενες εκλογές λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε κατσικοκλέφτη αυτός δεν λέει αρλούμπες εσυ λες αρλούμπες γιατί είσαι ένα ρεταλι του καριολικου συστήματος.,που σου δίνουν ένα μεζέ με μια Μπυρουλα και γαβγίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί ασχολούνται με τις απευθείας αναθέσεις στους συγγενείς, ημετέρους και διαπλεκόμενους. Ντροπή σας που δεν έχετε αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ονόμασαν και πλήρωσαν την επέκταση του δικτύου ύδρευσης μέσα στο κάμπο της Πογωνιάς ως συντήρηση του δικτύου ύδρευσης. Κάποιοι Αιρετοί και κάποιοι υπάλληλοι θα καθίσουν στο σκαμνί. Εισαγγελέας υπάρχει στη περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιχνίδι με τα καύσιμα του Δήμου και ειδικότερα με τα καύσιμα της ΔΕ Παλαίρου κάνει πρατήριο της περιοχής σκράμπια. Κατάλαβες πως λειτουργούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάκια κατήργησες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έγινες ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τη λαιμαργία και τη πλεονεξία για το χρήμα δεν υπολογίζουν τίποτε. Παιδιά είναι σοβαρές αυτές οι καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσακάλη τώρα αρχίζουν τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα αυτό ρε παιδιά είναι πολύ παλιά το νέο την αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου την έκανε γραφεία για να μην έχουν καμία επαφή με τους υπαλλήλους για να μπορουν να κάνουν της δουλειές τους. Η απόφαση πάρθηκε χωρίς την συναίνεση των άλλων παρατάξεων και άφησε το δημαρχείο δίχως αίθουσα δημοτικου Συμβουλίου. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:56 πμ Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το βιβλίο και έχασες τον ύπνο σου. Αρχές Οκτωβρίου μου έδωσε ο Κώστας και διάβασα τα 4 πρώτα κεφάλαια. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν πολλοί μα πάρα πολλοί. Τα ποσά δεν δικαιολογούν το παραγόμενο έργο. Μου έδειξε 10 σημεία στη Βόνιτσα και στη Πάλαιρο και κρατούσε στα χέρια του τα αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Έμαθα πολλά , τα οποία δεν ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δήμαρχος που γέμισε τη Πάλαιρο με σκουπίδια όλης της Δυτικής Ελλάδας μόνο με χαλίκια και χωματουργικά ασχολείται. Αίσχος, ντροπή, καταισχύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λένε συνεχώς ψέματα και πιάνονται συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη. Όλοι τα ξέρουμε. Μην νομίζουν ότι δεν τα ξέρουμε. Ο Θεός όμως βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς που είναι και ο δάσκαλος και μαθαίνουμε και τίποτα αυτά είναι πολυ σοβαρά και πόσο μάλλον ότι δεν τα βλέπει κανένας ούτε η αντιπολίτευση που είσαι Κασολα Μασουρα Καρελου Μωραιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11,56 πμ Όταν ο Τριαντακωνσταντής ως εκπρόσωπος φοιτητικής παράταξης μιλούσε σε αμφιθέατρα 800-1000 ατόμων σε φοιτητικές συνελεύσεις εσύ που ήσουν; Ακόμα δεν καταλάβατε αυτό που λέτε στο κόσμο πως είναι, ότι λέτε αθλιότητες; Περίμενε το βιβλίο και κακά ξεμπερδέματα ανώνυμε φασιστάκο και κοινωνικό ρετάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κώστα Αν έχεις μια καθαρή και ηθική στάση ζωής που θέλω να πιστεύω ότι έχεις , για να σε πιστέψουμε μόνο αν ζητήσεις διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην Εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος θα είσαι κρυστάλλινος . Αλλιώς όπως λένε δε σε μετράνε για τίποτα , ούτε νοιάζονται όσα και αν γράφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5:01 μμ Φίλε Αναγνώστη
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το ότι διαβάζετε και σχολιάζετε τα άρθρα μου.

    Να συνεχίσετε να το κάνετε . Βέβαια θα προτιμούσα επώνυμα. Πάντως η άποψη σας με προβληματίζει.

    Κάποιες ενέργειες που έχω κάνει δεν μπορώ να τις δημοσιεύσω για λόγους νομικούς, τακτικής και δεοντολογικούς.

    Γνωρίζω πολύ περισσότερα από ότι έχω δημοσιεύσει.

    Κατέχω στοιχεία που δεν έχω δημοσιεύσει.

    Στο κατάλληλο χρόνο θα βγούνε όλα στον αέρα.

    Δεσμεύομαι απέναντι στους αναγνώστες και σε εσάς.

    Σας συνιστώ να μου έχετε εμπιστοσύνη. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    Αν θέλετε να μιλήσουμε πολύ ευχαρίστως.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι επικίνδυνος ένας Δήμαρχος όταν λέει ότι το νερό από την ίδια γεώτρηση είναι ακατάλληλο για πόση για 10 μήνες το χρόνο και κατάλληλο για πόση το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντα μικρόψυχος. Δεν σε ενδιαφέρει που έγινε η επέκταση του δικτύου στη Πογονιά , αλλά ο τρόπος που έγινε. Μου θυμίζει τον άλλον που κατηγορούσε το Δήμο ότι πήρε χρήματα για ζημιές από θοεμηνίες . Τι να σας πει κανείς , όταν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τίποτε από όσα γίνονται στο δήμο σε σύγκριση με άλλους δήμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8;02π.μ
    Είναι παρανομία η επέκταση του δικτύου ύδρευσης στο κάμπο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να αναγνωρίσουμε ρε 8:02. Την αρπαγή του χρήματος από 10 λαμόγια δεξιούς πουλημένους στο καριολικο καθεστώς και δέκα πασοκ που έχουν φάει τα πάντα. Καλα δεν βλέπετε το αλισβερίσι και τη λαμόγια που γίνετε στο δημο. Τρώνε με χρυσά κουτάλια ρε βλάκα ε βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο