Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή


Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε, ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου......
Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου τιμά τη σημερινή ημέρα ευχαριστώντας όλους τους εθελοντές του Δήμου για τη συνεχή προσφορά στο συνάνθρωπό τους.

«Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού θα ήθελα να τονίσω πόσο σημαντικές είναι οι υπηρεσίες των εθελοντριών και εθελοντών μας. Προσφέρουν το χρόνο τους και την αγάπη τους και επηρεάζουν θετικά τις ζωές όλων μας, μικρών και μεγάλων.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα επιλέξει κάποιος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, απ’ τη στιγμή που γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ακτίνας Εθελοντισμού δήμου Αγρινίου. Η αλληλεπίδραση αυτή δρα εποικοδομητικά και στον ίδιο, καθώς καλλιεργείται η συνεργασία και η αλληλεγγύη και δημιουργεί ψυχική ικανοποίηση.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και αποτελεί αίτημα των καιρών μας. Δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο και ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή μας. Ας συνδράμουμε όλοι μαζί με όποιο τρόπο μπορούμε», ανέφερε σχετικά η υπεύθυνη της Ακτίνας κ.Βούλα Γουργολίτσα Αρτίκου.

Οι εθελοντές του Δήμου Αγρινίου αποφάσισαν με αφορμή τη σημερινή ημέρα να «υιοθετήσουν» μια μονογονεϊκή οικογένεια του Δήμου και να σταθούν στο πλευρό της στηρίζοντας την καθημερινότητα τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο