Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: Χρειάζονται απαντήσεις


Είναι βεβαίως το τελευταίο πρόβλημα, που υπάρχει στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά έχουμε την αίσθηση πως έρχεται και αυτό όσο μικρό κι αν θεωρηθεί να προστεθεί στη σωρεία των προβλημάτων......

Το γεγονός ότι το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχει διοικητή. Δηλαδή έχει προσωρινά την διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, αλλά καλό θα ήταν τόσους μήνες μετά από την αποπομπή του προηγούμενη διοικητή να είχε καλυφθεί η θέση.

Τουλάχιστον για να δίνονταν και κάποιες απαντήσεις τώρα που το Νοσοκομείο Αγρινίου βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο με αφορμή τη προσωρινή διακομιδή του Μητροπολίτη εκεί, αλλά κυρίως με αφορμή τους διασωληνωμένους που υπάρχουν εκτός ΜΕΘ.

Βεβαίως απαντήσεις θα μπορούσε να είχε δώσει και το ίδιο το Υπουργείο ή η 6η ΥΠΕ. Μέχρι το βράδυ όμως της Παρασκευής κανείς δεν το είχε κάνει. Οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν επισήμως από τη διοίκηση, με ποια κριτήρια, με ποια λίστα προτεραιότητας γίνονται οι διακομιδές είτε για ΜΕΘ άλλων νοσοκομείων, είτε για απλές κλίνες covid-19 άλλων νοσοκομείων (καθώς έγιναν και τέτοιες διακομιδές).

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μια φημολογία πως επρόκειτο να τοποθετηθεί κάποιος νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώθηκε.

Εφημερίδα “Συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο