Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Δήμαρχε κ Αποστολάκη χρωστά ο Δήμος μας μέχρι και το 2016 το ποσό των 213.058,19 € στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτ/νιας; Υπάρχουν και άλλες οφειλές; Αν ναι, ποιο είναι το ποσό;


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.
Είμαι στη διάθεση σε κάθε εισαγγελικής, διοικητικής , πολιτικής αρχής.

<< Δήμαρχε κ Αποστολάκη χρωστά ο Δήμος μας μέχρι και το 2016 το ποσό των 213.058,19 € στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτ/νιας; Υπάρχουν και άλλες οφειλές; Αν ναι, ποιο είναι το ποσό;>>.



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
16-12-2021

Αγαπητοί Αναγνώστες.....

Ο Δήμος μας , ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμος Μεγανησίου έχουν συστήσει το σύνδεσμο ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτ/νιας. Μέρος του Δήμου μας υδρεύεται από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου. Κατά συνέπεια υπάρχουν υποχρεώσεις του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας στον Σύνδεσμο Ύδρευσης.

Ακολουθεί απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ του Συνδέσμου. Ολόκληρη η απόφαση είναι αναρτημένη στη διαύγεια του Δήμου Λευκάδας με ΑΔΑ : Ω3ΣΜΟΕΠ1-ΒΝΒ .

Παρακαλώ διαβάστε.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από το πρακτικό Νο: 9/2021 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτ/νίας

Αριθμός απόφασης : 13/2021

ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ : «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ».


Στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων) σήμερα την 10η του μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 14:00 μ.μ. ήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας & Αιτ/νίας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο (5) μελών βρέθηκαν παρόντα (4) μέλη, ήτοι :

ΠΑΡΟΝΤΑ . 1. Λιβιτσάνος Ιωάννης 2. Σέρβος Κων/νος 3. Σκληρός Φίλιππος 4. Πάντας Νικόλαος

ΑΠΟΝΤΑ1. Δάγλας Παύλος

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλ/νίας εξέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι πρέπει να συζητήσουμε προ ημερησίας διάταξης το θέμα «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ».

Ακολουθεί πίνακας οφειλών . Σύμφωνα με αυτόν έχουμε:

ΣΥΝΟΛΑ: 148.722,18€ ( εδώ περιλαμβάνονται οφειλές μέχρι 31-12-2015 ύψους 97.380 ευρώ συν Τέλη Α τετραμήνου 2016 ύψους 23.627,53 ετών συν Τέλη Β τετραμήνου 2016 ύψους 27.714,65 ευρώ )

ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ:64.336,01€

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΕΙΛΗΣ: 213.058,19 €

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και τον ανωτέρω χρηματικό κατάλογο των βεβαιωμένων οφειλών 2016 του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ομόφωνα αποφασίζει

Την κοινοποίηση Ατομικής Ειδοποίησης του χρηματικού καταλόγου των βεβαιωμένων οφειλών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας οικ .έτους 2016.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ακριβές απόσπασμα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί Συνδημότες

Στο ΔΣ του Συνδέσμου μετέχει και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ Πάντας , ο οποίος ψήφισε θετικά.

Με άλλα λόγια αναγνωρίζει το χρέος των 213.058,19 € .

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών ( 2014-2019) κ Στούπας, ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Βίτσας τι λένε για όλα αυτά;

Τα χρωστά ο Δήμος αυτά τα χρήματα;

Οφείλει και άλλα χρήματα ο Δήμος στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτ/νιας;

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης έχετε το λόγο. Οφείλετε να ζητήσετε εξηγήσεις και πληροφόρηση για τα παραπάνω θέματα.

Τελειώνω με μία σπουδαία επισήμανση.

Σύμφωνα με τη πολιτική, της μη είσπραξης των οφειλών από τους μεγαλοοφειλέτες τζαμπατζήδες, που ακολουθεί ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του Αρχή και αυτά τα χρήματα ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Οι μεγαλοοφειλέτες τζαμπατζήδες με την πολιτική ανοχή του Δημάρχου κ Αποστολάκη θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες δωρεάν. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Μία ερώτηση προς το Δήμαρχο κ Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη και τον επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλα , οι οποίοι συνδιοικούν το ΦΟΣΔΑ.

Εκείνο το εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών που θα γινόταν στη Λευκάδα έχει θεμελιωθεί; Ενημερώστε τους Δημότες .

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί νοήμονες Δημότες που έχουμε αντιληφθεί ,προ πολλού , τι ακριβώς έχει συμβεί. Σιγά-σιγά θα το καταλάβουν και οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

8 σχόλια:

  1. Εργοστάσιο σκουπιδιών στη Λευκάδα δεν πρόκειται να γίνει. Μην λέτε ψέματα τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα βγούνε πολλά στον αέρα. Όλα εξηγούνται. Ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο. Να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις. Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο ή σχεδόν όλοι βολεύονται με αυτό το καθεστώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμος διοικείται δυστυχώς με όρους ρουλέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην κατασκευαστεί εργοστάσιο σκουπιδιών στη Λευκάδα και μάλιστα στη συγκεκριμένη θέση. Ούλοι ήταν στο κόλπο να παραπλανήσουν τους Δημότες για να μην αντιδράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρωστάνε παντού πλην των δια πλεκομένων. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λεφτά που χρωστάει ο δημος στον σύνδεσμο ύδρευσης είναι πολύ περισσότερα απο 213000€ έχει γίνει μαιμουδια. Κώστα για ψαξτο λίγο και πες μας. Θα πάνε πολλοί κατηγορούμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Κάντε υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο