Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΠΑΝΟΣ ΧΟΛΗΣ : ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ.


Η μέθοδος του κοινωνικού αυτοματισμού είναι εργαλείο των αυταρχικών σκέψεων που η εκάστοτε εξουσίες ενεργοποιούν για να πλήξουν δίκαια αιτήματα των κοινωνιών για να επικρατήσουν λογικές συντεχνιακών,ιδιωτικών και κομματικών συμφερόντων.....

Στη περίπτωση μας κανείς δε μιλά και δεν μίλησε ποτέ,για τις υπάρχουσες υχθυοκαλιέργειες,μιλάμε μόνο για την Π.Ο.Α.Υ των 41.000 στρεμμάτων στη θάλασσα και όλης της παράκτιας έκτασης που βίαια,πολιτεία και «επενδυτές»μετατρέπουνε σε βαριά βιομηχανική ζώνη μόνο για ιχθυοκαλλιέργειες και σε αυτή αντιστεκόμαστε μέχρι τη δικαίωση του αιτήματος σύσσωμης της κοινωνίας. Απόσυρση της ΣΜΠΕ Π.Ο.Α.Υ ΤΩΡΑ!!!

Τα περί απώλειας θέσεων εργασίας λόγο του αγώνα μας ,είναι καθαρά προβοκατόρικη,εκβιαστική τακτική και απειλή των αφεντικών με τα φερέφωνα τους ,για να δημιουργήσουν τον περιβόητο κοινωνικό αυτοματισμό ,που όπως είπα και στην αρχή γίνεται από αυταρχικά αφεντικά και αυταρχικές εξουσίες που ξέρουν οτι αδικούν ή καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών. Είναι η τελευταία τους άμυνα !!!





2 σχόλια:

  1. Το 2011 και το 2018 που ήσασταν όταν το Συμβούλιο του Δήμου ψήφιζε και μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε γιατί υπήρχε αυτή η σιωπή μέχρι σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάψε να λασπολογεις εναντίον των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο