Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς της ΟΕ για άρση δέσμευσης φορολογικής ενημερότητας δημότη.


     Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας προσκαλεί σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 12.00 με μοναδικό θέμα την "Περί άρσης δέσμευσης φορολογικής ενημερότητας και αναστολή αναγκαστικών μέτρων εκτέλεσης σύμφωνα με τα άρθρα 113 και 114 του Ν.4611/2019 όπως ισχύει.", με τη συνεδρίαση να κρίνεται κατεπείγουσα λόγω καταληκτικής ημερομηνίας.

Δείτε την πρόσκληση:


 

 Η αίτηση του ενδιαφερομένου:



19 σχόλια:

  1. Ε βέβαια. Όλοι οι μεγαλοοφειλετες είναι φίλοι του δημάρχου. Ο υπόλοιπος κόσμος ας πληρώνει τα αυξημένα τέλη . Αποστολάκη μας κατάντησες Ζιμπάμπουε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ?ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ?ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑς. ΧΩΡΊΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΜΑΣ ΜΗ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο πολύ καίγεσαι και κανείς συνεδρίαση για ένα άτομο ; Ποιος να είναι αυτός ο διαπλεκόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπέρνετε ανέμους και θα θερισετε θύελλες.Προσεξτε εκεί στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι ο καριολης δεν αλλάζει!!! Κρατάει ομήρους τους πολίτες με τα λεφτά του Δήμου!!!!δεν εισπράττει τίποτα, όλα για τους "δικούς" του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πουμε και εμείς οι απλοί πολιτες τα έχουμε χάσει με αυτόν τον άνθρωπο αν αληθεύουν όλα ότι ακούγονται ντροπή σας και τίποτε άλλο ακους συνεδρίαση γι αυτό το θέμα για ένα και μοναδικό θέμα κάτι μυρίζει στ αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνω από 6.500.000 ευρώ χρωστάνε οι Δημότες στο Δήμο με την ανοχή του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι το ξενοδοχείο στη Πάλαιρο ( πρώην Λύτρα) χρωστάει πάνω από 200.000 ευρώ.
    Αν έχει πολιτικό ανάστημα και πολιτικό ήθος να πει και τους άλλους μεγαλοοφειλέτες με τα ονόματα τους και τα ποσά που χρωστάνε. Αν έχει πολιτικό ανάστημα και πολιτικό ήθος να πει γιατί στη Κατούνα το εκλογικό έτος 2019 δεν εστάλησαν λογαριασμοί είσπραξης από το Δήμο.
    Αν τα πει όλα αυτά, τότε θα εξηγηθούν πολλά.
    Πολλοί που χρωστάνε στο Δήμο, παίρνουν και απευθείας αναθέσεις.
    Θα δείτε γιατί μερικοί μανιωδώς τον ψηφίζουν.
    Ζητείται επώνυμη διάψευση.
    Βέβαια ο Κασόλας τον αφήνει και δεν μιλά; Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα δε θα είναι καποιος που ήταν με Μασουρα η Μωραΐτη η Κασολα . Παράνομο ρουσφέτι φαίνεται . Ποιος είναι ; Γράψτε όνομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως είναι ο ίδιος πού του χαρίστηκαν αρκετά χρήματα και αρκετά ενοίκια Κασολα Μασούρα για ψάξτε λίγο το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κολλητός του Αποστολακη είναι που θέλει να του χαρίσει την ενημερότητα μάθαμε ποιος είναι . Από Πλαγια Μπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου απουσιάζει η αναφορά στη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος της οικονομικής επιτροπής προκύπτει η Ομερτά που έχει εφαρμόσει στο Δήμο μας ο εν λόγω Δήμαρχος. Καληνύχτα σε όλους. Οι δυνάμεις του σκοταδισμού επικράτησαν τελικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά μην τσακώνεστε άμα είναι νόμιμος γιατί να μη το κάνει... Εδώ κάνουν αλλά και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρωτήστε την Αθήνα Καρελου γιατί δεν μοιράστηκαν λογαριασμοί στην Κατουνα κάτι ξέρει αλλά νομίζουν πως θα τους το χαρίσει εμείς οι χαζοί θα πληρώνουμε και οι εξυπνάκηδες θα βολεύονται με τα κόλπα σου αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίος ο μάγκας. Μια χαρά την έκανε τη δουλειά του.Ποιοι είναι αυτοί που τον στηρίζουν ομως? Να ακουστούν όλα τα ονόματα. Να μάθει ο κόσμος το παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέτοιο τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Διαφθορά και βρώμα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΥΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελλαδιστάν νόμιμος είναι ο άνθρωπος ρεεεεε πλήρωσε και ζητάει βάση νόμου τα δικαιώματα του βάση νόμου γελάει ο κόσμος με την αντιπολίτευση, αλλά να μας πει ο κυριος Μασούρας και ο κύριος Κασολας το μισό τους ψηφοδέλτιο χρωστάει στον δήμου εκατομμύρια τι κάνουν γι'αυτό. Να σας πω εγω φωνάζουν για αυτους που Ρυμθμισαν τις οφειλές τους καλή ώρα , γιατί δίνουν στα site το την αίτηση του πολιτη και δεν δίνουν την μήνυση τους προς τον δήμαρχο αφου πράττει παρανομα ο δήμαρχος, θα σας πω εγω γιατί, γιατι έμαθαν στις μπαρούφες στα βεγγαλικά και στις φανφάρες κρίμα πολυ κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ 2:27; ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ. ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο