Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος», πραγματοποίησε καθαριότητα στους κεντρικούς δρόμους του χωριού και στις εκκλησίες του, τόσο εντός αυτών με τη συμμετοχή του τμήματος γυναικών του συλλόγου με υπεύθυνη του τμήματος κ. Ντανιέλα Παπαναστάση, όσο και εκτός αυτών στις 18/04/2021......
Διαβάστε περισσότερα »
Δόθηκαν ασβέστες κυρίως σε κατοίκους του κεντρικού δρόμου και χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα όπως τρακτέρ –καταστροφέας και μηχανήματα κοπής χόρτου .

Ευχαριστούμε αρχικά τους νέους που βοήθησαν καθώς και τις γιαγιάδες για τη προσφορά τους. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γεώργιο Λιοντάκη και τον Πατέρα Αθανάσιο Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου. Ευχαριστούμε τους συγχώριανούς μας που μεμονωμένα κάνουν εργασίες κυρίως στις εκκλησίες.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Εκ του Δ.Σ.8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί εθελοντές χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ασβέστη εργαλεία εθελοντές, Καλή Ανάσταση

Ανώνυμος είπε...

Πρεπ ναταν παν απο 106 η εθελοντές
Καλο Πάσχα

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον σύλλογο και στους εθελοντές,αν περιμέναμε από την δημαρχεία θα βρωμούσαμε

Ανώνυμος είπε...

Νεκροταφειο πλατεια,νερο στο νεκροταφειο που δεν ειχατε ασπρισμα νεκροταφειου ποιος τα εκανε?τα ειχατε ξαναδει ποτε καθαρα?κ μετα μιλατε αλλα καλα κανει κ σας γραφει ο προεδρος που δεν κανει τπτ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο τελευταίος μήλα επονιμα κ θα σου πω εγώ τι έχετε κάνει στο χωριο,,,,,ξεφτίλες,,,, κάθονται κόσμος μετά στις δουλειες τους μες το μεσημέρι, μεγάλες γυναίκες,παιδια κ καθαρίζουν,κόβουν χόρτα,ξεμπαζονουν με τα φτιαρια,,, μας έσωσες που έδωσες ένα λάστιχο ρε κουβαρτα για το νεκροταφείο,,,, αηντε καημένε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε μην εξαπτεσαι....αν έχεις πρόβλημα με την αλήθεια κοιτα ΝΑ το λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Χρονειαρες μέρες ξακονεστε σαν δεν δρεπεστε.Οτι κάνει κάθε ένα είναι καλά για τό χόριο μας.Καλο Πάσχα.