Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κορωνοϊός: Η κατανομή των 38 κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία


Δέκα στο Αγρίνιο, από πέντε σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Βόνιτσα
Κορωνοϊός: 38 νέα κρούσματα κατένειμε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία....

Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων που καταγράφεται στην Αιτωλοακαρνανία από την αρχή της πανδημίας, ενώ ο μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού στο νομό είναι 69,7.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία 2.431 κρούσματα.

Σε ότι αφορά την σημερινή κατανομή τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται για μία ακόμη μέρα στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, δέκα κρούσματα απαντώνται στο Αγρίνιο, από πέντε σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Βόνιτσα, τέσσερα στην Κατούνα, τρία στο Αιτωλικό, δύο στο Θέρμο και από ένα σε Νεοχώρι, Παναιτώλιο, Αμφιλοχία και Φυτείες.



Στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν 4.309 νέα κρούσματα σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου, επί 75.182 τεστ (24.543 μοριακών και 50.639 rapid), με τη θετικότητα να φτάνει το 5,7%.


Η γεωγραφική κατανομή:



agriniopress

3 σχόλια:

  1. Καλο είναι να λέγονται όλα τα κρούσματα σε όλα τα χωριά του ξηρομερου.....δεν είναι κακό να νοσήσει κάποιος δεν είναι επιλογή του. Κακό είναι να μην το λέει και να βάζει σε κίνδυνο τους συνανθρώπους του υπάρχουν χωριά με παρά πολλά κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 5 κρούσματα είναι από βονιτσα η από χωριά του Δήμου Ακτίου γιατι δεν ενημερώνουν τον κόσμο.υπαρχουν πολλα άτομα που νοσούν και σουλατσαρουν. Ας ενημερώσουν από το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι πολύ για την λογοκρισία που επιβάλετε στα σχόλια... Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο