Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ: ΠΟΜΕΝΣ + Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος = Ασπίδα μας η γνώση!


Κυρίες/οι,
σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00, η Ομοσπονδίας μας ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διεξαγωγή διαδικτυακής εκδήλωσης ενημέρωσης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.....

Οι άριστα καταρτισμένοι συνάδελφοι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα μας τιμήσουν, ενημερώνοντας τις οικογένειες και τους φίλους μας, για τους αόρατους διαδικτυακούς κινδύνους που βρίσκονται σε κάθε σπίτι πλέον...

Θα αναλυθούν πιθανοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης και θα απαντηθούν ερωτήματα που θα τίθενται σε πραγματικό χρόνο, την ώρα της εκδήλωσης.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής της ΠΟΜΕΝΣ, είναι να ενημερωθούν τα παιδιά μας και να ευαισθητοποιηθούμε οι γονείς, ώστε να μπορέσουμε από κοινού ως μια ομάδα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας διαδικτυακής εποχής.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν στις 19:00 μέσα από την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας μας ( www.pomens.gr ) καλούμε όλους τους καλούς μας φίλους να παρευρεθούν - να απευθύνουμε το ερώτημα μας - να πάρουμε την γνώση και να την βάλουμε στα σπιτικά μας!

Σχετική ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Παρακαλούμε όπως αξιολογήσετε και δημοσιοποιήσετε την ανακοίνωση με σκοπό να παρέχουμε σε όλες τις οικογένειες σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση για τις παγίδες του διαδικτύου..

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΑΙΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: