Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Επαναλειτουργία του Δημαρχείου Ξηρομέρου στον Αστακό, από την Τρίτη 13/4/2021

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Μετά από γνωμοδότηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για επαναλειτουργία του Δημαρχείου Ξηρομέρου στον Αστακό, αποφασίζεται από την Τρίτη 13/4/2021 οι υπηρεσίες να επαναλειτουργήσουν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Αυτονόητο είναι ότι θα λαμβάνονται συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού στους χώρους εργασίας όπως είναι:
- Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων από τον συντονιστή διαχείρισης Covid-19 (Δήμαρχο), για την έγκαιρη αναγνώριση των ύποπτων περιστατικών.
- Η ενίσχυση των μέτρων προστασίας στο εργασιακό περιβάλλον, που είναι η αυστηρή τήρηση των αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους χώρους εργασίας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής των χεριών, η αναπνευστική υγιεινή, αερισμός του χώρου και ο επιμελής καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων εργασίας.
Για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζεται η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού και με υποχρεωτική τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

1 σχόλιο:

  1. Άντε και έχετε δουλειά να μαζέψτε λεφτά από οφειλέτες νερού και να κόψετε τις παρανομες παροχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο