Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Αλλαγή προγράμματος για τα Covid tests στον Αστακό.

 

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Στο πλαίσιο αναχαίτισης και περιορισμού της διασποράς της Covid-19, ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τις κινητές ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) και την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου προγραμματίζει δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους, τη Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 09:30 π.μ., αντί της αρχικά ανακοινωθείσης Τρίτης 13 Απριλίου στο κτίριο του Δημαρχείου στον Αστακό. 
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουμε υπεύθυνη στάση, τηρώντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προφύλαξης. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μπαίνουν και να τηρούν την καραντίνα, κάτι που είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.
 

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΤΗ ΤΕΚΜΕΡΙΩΜΕΝΗ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ TEST ;H RAPID TEST..ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΣΤΩΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ RAPID TEST ΕΦΕΥΓΕ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο