Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ανατροπή ταξί στο ΡΙΒΙΟ με δύο τραυματίες



           Ανατροπή οχήματος και συγκεκριμένα ταξί σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Ρίβιου.

       Το ταξί με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία εξετράπη της πορείας του σε ανάχωμα το οποίο βρίσκεται στο δεξί μέρος του δρόμου με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.
      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ατύχημα έχουν τραυματισθεί ελαφρά και έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Αγρινίου δύο άνδρες συνεπιβάτες. Δεν έχει τραυματισθεί ο οδηγός του ταξί...



  Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου......


Πηγή: https://www.agrinionews.gr/

3 σχόλια:

  1. να πω και γω κατι τωρα .προσεξα εδω και καιρο οτι πολλα ταξι εχουν ζαντες με χαμηλο προφιλ ελαστικου (που δεν δεχετε και πολυ αποσβεση σε κακο οδοστρομα ) , οπως επισεις χαμηλα ταξι απο αμορτισερ (κατεβασμενα) . νομιζω οτι για τους δικους μας δρομους κατι τετοιο δεν πρεπει να γινεται . δεν μιλας για το συκγεκριμενο ταξι . εδω δεν ξερω τι εγεινε αν εσκασε καποιο λαστιχο η κατι αλλο στην διευθηνση τιμονιου . μιλαω γενικα οτι το κτεο θα επρεπε να απαγορευει οποιαδηποτε αλαγη στο αυττοκινητο λογου επαγγελματικης χρησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ οτι νομιζω καποιο ακρο η ακρομπαρο εσπασε και υπηρξε αυτο το προβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν κοιτάξετε στον μπροστινό δεξιό τροχό έχει σπάσει η ζάντα , μάλλον καμιά "καλή" λακουβα την έκανε την ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο