Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Κεραυνοί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ κατά ΚΩΣΤΑ ΛΑΪΝΑ: "'Οποιος ανεξαρτοποιείται πρέπει να παραδίδει την έδρα του, στην παράταξη που τον εξέλεξε"

              Η χθεσινή ανεξαρτοποίηση του κ. Κώστα Λαϊνά απο την παράταξη του δημάρχου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Αποστόλη Πανταζήο οποίος σε ανακοίνωση-απάντηση τονίζει ότι: "'Οποιος ανεξαρτοποιείται πρέπει να παραδίδει την έδρα του, στην παράταξη που τον εξέλεξε" και αναλυτικά αναφέρει: 

Αγαπητέ Κώστα, 
      Καταρχάς να ευχηθώ για τις Άγιες ημέρες, Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία σε εσένα την οικογένεια σου και όλους τους συνδημότες μας
   Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας απο το 2013 έως και σήμερα.

     Αναμφισβήτητα υπήρξες βασικό στέλεχος της παράταξης μας 'Δυνατό Ξηρόμερο' και της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλούνη, μια συνεργασία 5 ετών.
   Από την θέση του Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου για 2,5 Χρόνια οπου σε τίμησε η παράταξη και ο Δήμαρχος και σχεδόν 5 χρόνια Δημοτικός σύμβουλος, έδωσες και εσύ τον δικό σου αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολος. Διαχειρίστικες δύσκολα θέματα του Δήμου, της καθημερινότητας, πολιτισμό,  αθλητισμό, καθαριότητα, ύδρευση κτλ, με τον τρόπο σου διαχειρίστηκες μέρος των οικονομικών του Δήμου υπό  δύσκολες συγκυρίες, στάθηκες δίπλα στον Δήμαρχο, τον αναπληρωσες όταν χρειάστηκε, ήσουν πάντα θετικός, δεν ψήφισες ποτέ όχι πάντα με το ήθος που σε διακατέχει, γι'αυτό και ο Δήμαρχος σε σεβάστηκε και δεν σου χάλασε ποτέ χατίρι. 
     Εχεις και εσύ τη δική σου θέση στην όποια επιτυχία η ατυχία της Δημοτικής Αρχής.........


             Ακόμη και όταν εγώ ήρθα σε σύγχυση με τον Δήμαρχο για κάποια θέματα όπου ψήφισα όχι, εσύ με λογική και σύνεση φρόντισες να με συμβουλεύσεις και να σταθείς ξανά δίπλα στη Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου.

           Να σε ευχαριστήσω επίσης για την χθεσινή θετική σου ψήφο στα πολύ σημαντικά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, Τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμό 2019 όπου ο Δήμος πάλι και με την δική σου ψήφο και όλων των συμβούλων που ψήφισαν θετικά, θα συνεχίσει να λειτουργεί. 
Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σου, θα περίμενα να ψηφίσεις 'ΟΧΙ' διότι θεωρώ περίεργο να διαφωνώ αλλά και να συμφωνώ συνάμα. 

          Με εκπλήσσει η ανεξαρτητοποίηση σου, θα περίμενα με το ηθος που σε διακατέχει και την πολιτική σου πορεία να παραιτηθείς από Δημοτικός Σύμβουλος και να παραδώσεις την έδρα στην παράταξη που σε εξέλεξε, όπως έκαναν πολλοί άλλοι συνάδελφοι στο παρελθόν, εκεί όπου δηλαδή ανήκει. "Η ηθική λεει πως η θέση παράμενει στην παράταξη". 

            Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα συμβουλεύσει εσένα, μιας που είσαι πολύ πιο παλιός με τουλάχιστον μία 25ετια στα κοινά, σε διάφορες παρατάξεις και από διάφορες θέσεις.
          Είναι βέβαιο ότι η εμπειρία και θα έργα σου θα φανούν χρήσιμα στην 'ΝΕΑ' παράταξη που επιλέγεις να συνεργαστείς παρόλο που εκεί παρουσιάζεται το καινούργιο, σίγουρα κάπου θα χωράει και το παλιό,  άλλωστε η εκλογή και το αποτέλεσμα μετράει όπως όλα δείχνουν. (υπάρχει και το botox καθώς και το lifting ανάλογα τι βολεύει).

Υ.Γ: Αναμένεται μία και τελευταία ακόμη παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση, μετά την 9ατη  Ιανουαρίου 2019 όμως, μην χαθεί και ο μισθός......

'""""Πρόσεχε όταν εξορκιζεις τους δαίμονες σου, μην πετάξεις ο,τι πιο καλό έχεις μέσα σου. Νίτσε"""" (όχι Νίτσα)😊

Φιλικά, 
Απόστολος Ν. Πανταζής 



169 σχόλια:

  1. Και η καταψηφιση του προυπολογισμου σημαινει παραιτηση
    Και η μη ασκηση καθηκοντων λογω συνεχων απουσιων επιβαλλει παραιτηση
    Να τα λεμε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε πανταζη συμφωνώ απολύτως με το κείμενό σας.Η ηθική απαιτεί παραίτηση που δυστυχώς ο κύριος Λαινας δεν την έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σφιχτερμαν την πάτησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε τους τα κεφάλια ζελατίνα αρκετά με τα παράσιτα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 χρόνια με το Γαλουνη όλα καλά, τώρα 4 μήνες πριν τις εκλογές που κατάλαβε ότι θα τον στείλει ο Γαλουνης την έκανε ο Κωστάκης.Πάει αλλού να εκλεγεί,με το Γαλουνη δεν θα βγει γιατί στις προηγούμενες έριξε όλους τους υποψήφιους και τον περιμένουν στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΑ 50 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ?????
    ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα, πολύ αστείο όλο αυτό. Σιγά τα ωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαϊνά άλλα μας έλεγες Κ άλλα διαβάζουμε τώρα
    Τι γίνεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΙΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o kyrios pantazis itan antidimarxos apo tin nigiria kai den paraitithike .tora apaitei apo ton laina na paraitithei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια έδρα να δώσει; για την έδρα ζει, για αυτή την έδρα φέρνει γύρω γύρω να δει που έχει πιο πολλές πιθανότητες να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαινα τελείωσες απόψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας παραιτηθεις και εσυ αποστολη ππυ εβριζες τον δημαρχο πριν 2 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σφιχτερμανννννννννννννννννννν...... Νιαιοοουυυυυυ...... Απάντα άμα σου βαστά ..... Νιαουυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΤΑΙΤΗΘΕΙ..ΧΑΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πω πω απόψε στεναχώριες
    Το περίμενες λαινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πανταζής έλειπε στα δημοτικά συμβούλια αλλά έστελνε χρήματα για να στρωθεί και να φτιαχτεί η εκκλησία μας βοηθούσε οικογένειες που έχουν ανάγκη, έκανε χορηγίες. Αυτά δεν σας ενόχλησαν που τα έκανε από τη Νιγηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα ρε παπαγαλάκια με τα συμβούλια ,ο Πανταζης προσφέρει τα πάντα στον τόπο του ,τα συμβούλια σας μαράνανε..κωστακη καλά Χριστούγεννα από πρόδρομο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Apostoli eisai o monos pou den prepei na milaei eisai panta apon pote den eisoun edo. Gia pesmas apostoli ti eleges gia ton dimarxo oti prepei na psretithi kai alla pola tora ola meli gala matia mou megala. Toumpa toumpa kolotoumpa. Den prosvali kapion anevasteto efxaristo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Apostoli eisai o monos pou den prepei na milaei eisai panta apon pote den eisoun edo. Gia pesmas apostoli ti eleges gia ton dimarxo oti prepei na psretithi kai alla pola tora ola meli gala matia mou megala. Toumpa toumpa kolotoumpa. Den prosvali kapion anevasteto efxaristo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οποίος διαφωνεί με την παράταξη που έχει εκλεγεί οφείλει να παρατηθεί
    Επιβάλετε όμως κύριε λαινα να μας πείτε κ τους λόγους της ανεξαρτητοποίησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε είχε αντιδήμαρχο αναπληρωτή δήμαρχο σε έκανε πρόεδρο στην ένωση
    Τι άλλο ήθελες λαινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν ΠΑΜΕ έτσι μπροστά
    παρετήθικε ένας δημ. σύμβουλος και σιγά το πολυαίλεο
    ΕΚΛΟΓΈΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ κ.Λαϊνάς και ο κ. Πανταζής και όλοι οι υποψήφιοι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2 χρονια αντιδημαρχος απων και 4,5 χρονια δημοτικος συμβουλος απων

    ασε να τα πει κανας αλλος καλυτερα αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εδώ λαινα λέμε
    Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργηθέντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατί να παραιτηθεί; γιατί δεν τον διέγραψε ο δήμαρχος; δεν γνώριζε ότι από τότε που έφυγε από αντιδήμαρχος τον κατηγορούσε παντού και έλεγε δεν θα είναι μαζί του ;Είναι μάγκας σας την έφερε, πήρε την ένωση, τώρα ανεξάρτητος να πάει όπου θέλει και θα εκλεγεί όπου πάει χωρίς να πληρώσει, ενώ εσείς χωρίς χέρι στην τσέπη ούτε σύμβουλοι σε τοπικό χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αιντε κοσταμ τι μαντατα ιν τουτα αδερφουλ μ πανε τα καλα τα χρονια τορα παι ι δλια ασνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τάδε εφη ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ από τα LIDL......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Πανταζής ήταν στα περισσότερα δημοτικά συμβούλια παρών,μάθετε πριν μιλήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν κλείνει μάτι απόψε ο Λαινας
    Αμ τι σε βρήκε κώσταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ζελατίνα ούτε εσυ είχες ψηφίσει το προηπολογοαμο πριν 2 χρόνια αλλά δε παρετηθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να καθίσει σπίτι του το πρώην μεγαλοστελεχος του Πανταζή και Γαλουνη ο Λαινας,30 χρόνια τον τρώμε στη μαπα.
    Με Σαμαρά, με Μπονη με Λύτρα με Γαλουνη τώρα με Συμπολιτεία, έλεος πόσο άλλο πόσο άλλο κοροϊδία από εδώ και από εκεί. Πριν ένα μήνα ήταν με το Σταικο μετά έλεγε δεν πουλάω το Γαλουνη τώρα με Συμπολιτεία πόσο άλλο αμάν.. .. ουστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σας πόνεσε μάλλον Κυρ Απόστολε που σας γύρισε τη πλάτη γτ δε μπορούσε να άκουει αλλά ψέματα; Ο Λαινας ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που κερδισατε τις τελευταίες εκλογές κ μετά οι αγορασμένοι ψήφοι σας!!! Σας έφυγε το 60-70% των ψήφων τώρα κ προσπαθείτε να χτυπήσετε το δυνατό αλλά
    Με λάθος τρόπο!! Ολοι ξέρουμε αν αγαπάει το τόπο του ο Λαινας κ τι έχει κάνει αντιθετως με εσάς! Η αντίστροφη μέτρηση σας έχει ξεκινήσει προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κώστα Λαινας μη ξεχνάς ο Πανταζής στο Πρόδρομο έχει τους συγγενείς του Κολατσεους και τον Τάκη Παπούλιας θα σε ισοπεδώσουν μέσα στο ίδιο σου το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρει πως πανε στο πρόδρομο

      Διαγραφή
    2. Οταν εσύ πήγαινες εκείνος γυρνούσε για δεύτερη φορά. Αι κατά καθήμενοι. Τρώγεστε τον Πανταζη γιατί έχετε μάθει να είστε δεξί χέρι Λαϊνά.

      Διαγραφή
  37. Να βγαίνεις στα καφενεία να βρίζεις μια τον Πανταζη ,μια το δήμαρχο μια τους συναδέλφους σου συμβούλους ,να παίζεις τα παιχνίδια σου και τις ίντριγκες σου ,και ταχα μου ανεξάρτητος γιατί ήξερες καλά ότι αυτή η παράταξη θα σε παρατήσει όποτε είπες να την κανείς με ελαφρά .το καλοκαίρι μας έλεγες θα πας με τζαχρηστα,μετά τραπεζωμα με Σταικο και τώρα με τριανταφυλακη ,σε λίγο θα μας πεις ότι θα πας με τοκ κομπλιτση ,α Ρε Κώστα σε έφαγε η υπερβολή ,η αλαζονεία και η αχαριστία ,αλλά όλα εδώ πληρώνονται ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αλήθεια τη θρασος έχουν αυτος ο κ.Πανιαζης δεν ήταν που κατηγορούσε το Δημαρχο να παραιτηθείεπειδη απετυχε και ότι ειναι ανικανος είναι γραμμένο σε βίντεο το έχω δει στη τηλεόραση σα δε ντρέπεσαι αλήθεια για πόσο κουτους μας περνάνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δήμαρχο βγάζει ο Πανταζης
    Τέλος
    Κ ο συνδοιασμος που επέλεξες λαινα θα έρθει τρίτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κύριε Πανταζη συγγνώμη αλλά ίσως να σας γίνει μάθημα, μαζέψατε πολλούς από τα αζήτητα και τους κάνατε ΜΑΓΚΕΣ,ανάμεσα τούς και ο Λαϊνας και ο κουμπάρος του ξάδελφόυ σας ο doctoras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕΨ ΛΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΣ ΤΟΣΟ???? ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λαϊνά έβαλες βαθειά το μαχαίρι στην πληγή..
    Αβάσταχτος ο πόνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΑΛΛΑ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ . ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΒΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι θες και ασχολείσαι Αποστολε Δεν αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μάθε καλύτερα... Τον πήρε ποτέ το μισθό η τον διέθετε σε οικογένειες που είχαν ανάγκη κι ανάγκες του τόπου.τον πήρε η έβαλε από την τσέπη του... Μάθε και μετά πες μας κι εμάς.

      Διαγραφή
  46. Λάθος τακτική .Το μόνο ποτωθα καταφερετε ειναι να γινει ηρωας ο ΛΑΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γενιες δεκατεσερισ περναγες τον δημαρχο οταν τα εσπασες
    Τολμας να πεις τι ελεγες παντου????
    Με αυτα που ελεγες εναντιον του εσυ που τον εβγαλες οχι να παραιτηθεις θα επρεπε αλλα βρεστο μονος σου τι θα επρεπε να ειχες κανει
    Αλλα την ουρα στα σκελια και γατακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά πριν σχολιάσετε... Διαχειριζονταν σημαντικά και μεγάλα κεφάλαια του Δήμου για τα οποία υπάρχουν παράπονα και οι λοιπές παρατάξεις πατάνε πάνω σε αυτά για να κατηγορήσουν. Άρα Ο Λαινας είχε σχέδιο. Να μην κάνει τα έργα που του ανατέθηκαν, και να συκοφαντηθει το Δημαρχείο. ΛΑΪΝΆ ΑΠΑΝΤΆ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ειδάλλως θεώρησε προδότης του τόπου που εκλέγεσαι και κάνεις μονίμως κωλο τούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μπράβο ρε μανκα Κώστα. Τι έχεις κάνει Αποστολε εσύ για τον Αστακο πήρες το μπάσκετ και το τελιωσαις πεταξατε τόσα λεφτά εκεί στο κλειστό και σε λίγο θα ειναι σταυλος για ζώα πάντα ήσουν από και τώρα τι μας λες? Έβγαζες ανακοινωσεις κατά του Γαλουνή και τι δεν έλεγες γιαυ'τον και τώρα??????? Αν δεν δώσεις μπαγιοκο μόνο από τους πηναλες που έχεις μαζι σου για ένα καφέ με μόνο αυτούς θα πάρεις να το ξέρεις..... Κακω πράγμα να είσαι πηναλας και να κάνεις τον χαμαλη από εδώ και από εκεί για ένα πακέτο marlboro η camel καταλαβατε αυτοί είναι οι δοιμοτες ξηρομερου πηναλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πρόεδρος Ενώσεως Γεωργικών Συνεταιρισμών. Πριν Αντιδήμαρχος του Οτσαλάν, ποιό πριν με το Λυτρα, ποιό πριν δεν θυμάμαι τ αστοχσα. Αύριο θα ιδούμε.οπ με βλέβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μακάρι να ειχαν και οι αλλοι το ηθος του Λαινά. Κύριε Λαινα οι σκεπτόμενοι δημοτες του δημου ξηρομερου και οχι μισθοφοροι, σας στηριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΤΕ ΓΙΑ ΛΑΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΙΡΟΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΙΜΑΡΧΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΡΝΑΗ ΠΙΣΟ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΕΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οσοι κατηγορουν τον Λαινα να κοιταχτουν πρωτα στον καθρεφτη. Ποτε δεν μπλεχτηκε το ονομα του συνωμοσιες κατω απο τα τραπεζια. Παντελονατος και με ηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε παλικάρια κανένα εργακι θα δούμε ποτέ εδώ σε αυτόν τον τόπο όλα τα άλλα άρες ναρεσ κου κουβαρας ούτε καν μας ενδιαφέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τοσα πολλα σχόλια δεν ξανάγινε ποτέ σε ανακοίνωσή δημοτικού συμβούλου.
    κι είμαστε ακόμα στο 1 λεπτό του αγώνα
    Χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ένωση = Κόμβος
    ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
    αυτο, θα του δώσει αέρα να ξαναεκλεγει με άνεση
    Δημ. Σύμβουλος και με διάφορα σε ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ .ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ; ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΕΙΡΑΞΕ Ο ΛΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .ΤΩΡΑ Ο ΛΑΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ .ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ .ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. εσύ που βρίζες τον Γαλουνη με τα πιο χυδαία λογια το παίζεις συνεργάτης τώρα ;Θα σε ξαναφτιάξει ο δημαρχος δεν ξεχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αποστόλη ταμία τον είχες στις εκλογές τον σφιχτερμανδεν σου τα μοίρασε Καλά και τώρα του τα χώνεις.Από τις πολλές παλινωδίες σου είναι και αυτός και τώρα του κάνεις κριτική.Καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αφού Βλέπει ο Λαινας ότι δεν εκλέγεται κάνει απεγνωσμένες κινήσεις
    Θα εξαφανιστεί σπο αστακό
    Θα πιάσει τον πρόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΠΟΧΑ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΑΖΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΚΛΑΡΑΚΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλά θα κανεις λαινα να καθίσεις στην άκρη σου τώρα
    Ρεζίλι θα γίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για να δούμε λαινα τι απάντηση θα δώσεις τώρα;
    Τολμάς;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τι σε περιμένει λαινα κ τριανταφυλακη ούτε που διανοηστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εσύ κύριε Πανταζή τι έκανες για τον τόπο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κατασταση για γελια αλλα πρωτιστως για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. εσεις οι πολυ σκεπτόμενοι(βολεμενοι) φερατε τον αστακο εδω που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τι ασχολείστε ρε παιδιά; Ο καθένας έχει την ιστορία του. Και ο Πανταζής έχει αποδείξει πως μόνο με τα λεφτά του περνάει. Άντε και με τις γνώσεις του στην κινητή τηλεφωνία. Αλλά θα είναι εξευτελισμος μεταξύ 4 συνδυασμών να είναι ο μόνος που θα δώσει λεφτά για να βγει ο δικός του στο δεύτερο γύρο. Τόσο απλά. Όλα τα άλλα είναι για παιδάκια. Δυστυχώς ο Πανταζής θα πρέπει να αποδεχθεί τα λάθη του αλλά δεν το κάνει. Και αυτό τον κάνει υπόλογο δυο φορές. Μπορεί να μην τον νοιάζει γιατί ίσως έχει λεφτά. Πάντως θα πρέπει να λογοδοτήσει για το κλειστό. Είναι και γι αυτό υπόλογος. Αλήθεια που είναι εκείνα τα φωτορεπορτάζ με τους αγώνες του Αιόλου; Να βλέπουμε και κανένα άνθρωπο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΙΑ,ΓΑΛΟΥΝΗ. ΞΥΠΝΑ. ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΥ ΛΑΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΙΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Περιμένουμε απάντηση τώρα λαινα
    ταμίας του πανταζη δεν ήσουν;
    Τώρα τι θα κανεις;😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο Πανταζής όσο καιρό ήταν Αντιδήμαρχος δεν έπαιρνε το μισθό που δικαιούταν,τον άφησε στα ταμία του Κράτους.
    Ολοι οι άλλοι όμως μαζί και ο Λαϊνας λάμβαναν μισθό κανονικά. Να μαθαίνεις πρώτα πριν μιλάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΚΤΩ 44
    ΆΜΑ ΒΓΕΙ δεύτερος ο συνδυασμός του Γαλουνη-Πανταζη
    θα ΠΑΕΙ πάλι στονΑποστόλη ο τρίτος συνδιαδμος του ΛΑΙΝΑ ΣΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ γύρο
    να στήριξη τον Γαλούνη-Πανταζή
    ΟΠΌΤΕ ΔένΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΊΠΟΤΑ
    αλλοίμονο από απο την φτώχεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. τόσοι θεατές στις εξέδρες στο κλειστό ...
    και χάθηκαν όλοι από τις οθόνες στα μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. το γήπεδο αυτό
    ΚΆΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΡΕΜΠΈΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΎ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΎ
    και ρομαντικούς-παραδοσιακούς χορούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παλιά καραβάνα στην πολιτική ο Γαλουνης, πως την πάτησε έτσι με τον Λαϊνά;Και να ήταν μόνο αυτός; Και άλλος αντιδήμαρχος τραβάει για αλλού, δήμαρχε μάλλον άρχισες να γερνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ζελατίνα εσένα Ποιος θα σε κρίνει για τις παλινωδίες σου 1)Στηριξεις Δήμαρχο που του έχει ασκηθεί ποινικές διώξεις για κακουργηματικές πράξεις 2)Αντιδήμαρχος όταν ήσουν δεν υπήρχε πουθενά,ανύπαρκτος 3)Μπάσκετ ,Αίολος ,κλειστό τα σφραγίσες3)Κοντραρισες δήθεν τον Αρετακια και τώρα από ισχυρός κάποτε τώρα Είσαι υποχείριο αυτου 4)Τυποι ΣΑΝ εσένα αν μπορεί να λέγεσαι επιχειρηματίας σπανίζουν σε όλο τον κοσμο5)Ήρθε η ώρα να πληρώσεις το εφενζιλικι βέβαια α τελικός κριτής είναι ο κόσμος μέχρι τότε βγάλε διαγγελματα ηθικής Καλώς δεν ήταν ο ταμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Έσείς που γράφετε και το παίζετε τζαμπα μάγκες άμα δείτε τον Πανταζη από κοντά θα του πείτε κατι;όχι.... Απλά θα κάνετε τουμπεκί .
    Ο Πανταζής είναι Αστακιωτης, έχει μεγαλώσει στον Αστακό και έχει πολλούς φίλους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν. Τώρα όσον αφορά άμα έχει πράγματα για τον τόπο είναι τουλάχιστον άδικο να πούμε το αντίθετο.οι εκλογές του Μαΐου είναι δικές τούς πάλι,δεν μασάει ο άνθρωπος τους τα λέει όπως τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Λαινας τέλος!!!!
    Επιτέλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η βιασυνη και έλλειψη σωστής και ολοκληρωμένης πολιτικής κρίσης,
    οδηγεί σε εσφαλμένα πολιτικά συμπεράσματα όλους εμάς που θέλουμε να κρίνουμε πολιτικους του δήμου μας και απλούς δημότες του δήμου μας.
    Μέχρι το Μάη του 19 θα λάμψει η αλήθεια και η συνέπεια των λεγομένων μας και όλων μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. επρεπε να παραιτηθει πολυ πιο πριν, ποιος ο λογος να καθισει και να μειωσει και αλλο το προσωπο και ονομα του με τα καμωματα της τωρινης δημοτικης αρχης;; κανεις δεν θελει να συνεχισει με το γαλουνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καλά τα λες Απόστολε 30 χρόνια Λαϊνας, να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αλλος ένας θα φύγει απ το Γαλουνη και ξέρουμε πιοσ είναι.αλά δεν φεύγει τώρα είναι γλυκά τα μπικικινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΔΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΑ .Ο ΛΑΙΝΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?? ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοινή γραφή σε πολλα σχόλια... Ακόμη δε βρέθηκες να γράφεις .... Ότι κι αν λες ο. Λαινας είναι χαμένος απο. Τα ίδια του τα χερια
      ..

      Διαγραφή
  87. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,;Η ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλό το κείμενο σου Απόστολε, μακάρι να πίστευες όσα λες, έχεις και εσύ παρελθόν στα δημοτικα τώρα Απόστολε. Ο λαός λέει ΔΆΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ. Επίσης κ. Πανταζή εγώ είμαι υπέρ του έρωτα και κατά του αγορεου έρωτα. Έτσι και η ιερότητα της ψυφου από την εξαγορά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ

    ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΚΥΨΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΘΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 3:22μμ γιατί να είναι εκεί,ψήφισε ΝΑΙ ο Λαϊνας που διαφωνει, με 15-7 (πάνω απο τα διπλά) πέρασε δεν χρειαζόταν να είναι παρόν.Κανονισμενα ολα.
    Κάποιο λόγο θα είχε ο πρώην Αντιδήμαρχος να ψηφίσει ΝΑΙ.τα αλλά είναι για να λέγονται... . .. . ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 33:3 μ.μ. Πειτε του Γιαννη του Μεγάλου Επιστήμονα και Πολιτικού
      Με τέτοιους άφθαρτους αιρετούς θα κάνεις συνδυασμό ????????????
      Που ΥΠΕΡψήφισαν τον Προϋπολογισμό????
      Αι στο στο σπιτάκι σου να ηρεμήσεις και συ και μεις
      -------------------------------------------------------------
      Ένας απλος αριστερός που Σέβεται τους Δεξιούς συνδημότες Του

      Διαγραφή
  92. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?? ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ?? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.07 ο Αποστόλης, έκανε ένα Μέγα Λάθος
      ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ λακίσει ΝΑ διασωθεί πολιτικά εννοώ,
      Πριν 2 χρόνια που διαπληκτιστηκε με την Ηγεσία του ...σοσιαλ τοπικου κινήματος

      Διαγραφή
  93. που ειναι ο αιο οεο αποστολε? τον πηρες αφρικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο Πανταζής δηλαδή είναι τι; Ο ρυθμιστής; Ή η φωνή της συνείδησης; Άσε φιλαράκο. Τζάμπα μάγκες με λεφτά έχουμε δει πολλούς. Λεφταδες μάγκες έχουμε να δούμε κάτι χρόνια. Και εις άλλα με υγεία. Αλλά θέλω να βγεις να υπερασπιστείς το έργο του δήμου. Γραπτώς και με παραδείγματα. Άντε σου δίνω και δύο μέρες για να σου γράψουν το κείμενο. Απλά να θυμάσαι ότι ο άρχων τριών δει μεμνησθαι. Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κανείς παράγοντα του τόπου το Λαϊνά με τα λόγια σου ζελατίνα..και στη τελική βλέπεις 100 σχόλια για σένα όλα αρνητικά όπως κατάλαβες γαλουνης τέλος στο χρονοντούλαπο και εσυ και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 αρνητικά σχόλια με. 2 τύπους γραφής... Το. Ίδιο άτομο... Απλά αντε γειά.

      Διαγραφή
  96. 101 σχόλια κατά τ αλλά όχι ρε δεν κάνετε το Πανταζή μάγκα?1708 είχε Πάρει?καντα 2000 τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Γιατί δεν βγαίνει ο Δήμαρχος εσύ από που απαντας από τη Νιγηρία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. κ.Πανταζη γνωριζομαστε καλα στο μικρο μας τοπο το ξηρομερο .Εσυ εφτιαξες το κλειστο .Πες στους Ξηρομερητες οτι αυτο ηταν το πρωτο τους προβλημα,Για την εξαγορα ψηφων τη γνωμη εχεις??ειναι ηθηκο???το να κανει κανεις το δημοτικο συμβουλο απο τη Νηγηρια πως το βλεπεις?το να βρηζει κανεις το Γαλουνη και μετα απο λιγο να μας κανει μαθημα υπερ του Γαλουνη οπως εσυ πως το θεωρεις???Ξερεις εδω στο Ξηρομερο οσο και να προσπαθεις να μας κατεβασεις τα παντελωνια δεν θα το καταφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μάθε εσύ 4:20μμ να δουλεύεις και να χεις να πιεις καφέ,μαθε να γράφεις σωστά Ελληνικά και άσε τα λεφτά και άρθρα των άλλων πονηρουλη, αυτοί που τα έχουν μπορούν και τα κάνουν, εσύ μείνε στο ενοίκιο μαζί με το Λαϊνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο Παξταζης έβριζε το Γαλουνη και του εσυρε τα εξ αμαξης και τωρα λεει τον στηριζει παλι. Αυτοί πρεπει να μας περνάνε για πολυ χαζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αφήστε ήσυχο το δήμο κύριε Πανταζή ... Εσείς ο κυριος Λαινας και οι ομοιοι σας φερατε το τόπο σε αυτή την αθλια κατάσταση. Είναι πολυ υποκριτικό από μέρους σας να βγαίνετε να κάνετε κηρύγματα για άλλους,μιας και η ευθύνη η δικιά σας είναι πολυ μεγάλη για το χαλι του Δήμου.... Δημαρχοι και δημοτικοί συμβουλοι χωρίς υπόβαθρο παιδείας και μόρφωσης εφτασαν τον Αστακό σε αυτο το χάλι, με δημότες που ξεπουλάνε τη ψήφο τους για ένα πακετο μακαρόνια και 50€ κυριε Πανταζή.... Ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Λαϊνά τι του έκανες Γιορτινές Μέρες!?? Αστούς να βράσουν στο ζουμί τους!!! Έχουν κ πολύ άλλωστε! Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είσαι .. Κύριος με Κ κεφαλαιο ... Άλλοι χρωστάνε σε σπίτια κ δεξιά αριστερά κ έχουν ριξει φέσι σε κόσμο κ τώρα που έρχονται εκλογές είπαν να ασχοληθούν ξανά με το μέρος μας!! Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Λαϊνα σε πήρανε χαμπάρι τώρα τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Έτσι είναι κύριε Λαινα, Ο κύριος Πανταζής βγήκε και τα είπε επώνυμα όπως ακριβώς ταιριάζει,ενώ εσύ βάζεις τους δικούς σου να γράφουν ανώνυμα σχόλια.
    Ο αντρισμος είναι επώνυμος,έχει όνομα βγήκε είτε εσείς είτε οι δικοί σας επώνυμα να μιλήσετε, οφείλετε να απαντήσετε αν είστε καθαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Τι να κάνω αγαπητέ 6.01, παρασύρθηκα από τα ρητά του δικού σου και υπέπεσα σε ορθογραφικό ατόπημα. Αλλά να ξέρεις πως το έγραψα μόνος μου. και το είχα διαβάσει και μόνος μου. Μα την Παναγία. Δεν μου το είπε κανένας. Εσείς? Όλα καλά? Χαιρόμαστε. Με μισθό σας έχουν ή με το σχόλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΛΑΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ.ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΞΗΛΩΣΕ.ΣΟΥ ΦΌΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Στις δημοτικές εκλογές δυστυχώς ψηφιζεις φίλους, συγγενείς κ.τ.λ. και αυτό έχει σαν συνέπεια πολλές φορές η ψήφος να μην είναι προς το γενικο καλό αλλά αντίθετα προκαλεί κακό. Οι διαφωνίες που αποτυπώνονται στα σχολια εινεί καλο να υπάρχουν αλλά όλοι να θέλουν τελικά το καλό του τόπου κάτι ομόμ που δεν ισχύει. Τελικά τι έχει σημασία; ο τόπος ή ο κάθε αιρετός ο οποίος στην τελική κάνει και τα κουμαντα του; Όλοι αξίζουν το σεβασμό μας αλλά όχι τον ψήφο μας. Αυτος δεν πρέπει να χαρίζεται ούτε να πωλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Απόστολε βάλτους στη θέση τούς, καλά τους κάνεις, ασ τους να χορεύουν γιορτινά τραγούδια τώρα, σακί και φαρμάκι ειναι.
    Σιγά μην απαντήσει δεν έχει τα κότσια , μόνο ανώνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ο πανταζησ στηριζει τον διωκομενο για τα τελη υδρευσησ στην αλυζια ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΚΟΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ενημέρωστε το κυριο Πανταχη ότι δεν εκλεγεί η παραταξη αλλά ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Βρε τι σκοτώνεστε κ χαλάτε το χρόνο σας με τα σχόλια;
    Ο Πανταζης είναι παντοδύναμος είτε το θέλετε είτε όχι
    Κ βγάζει όποιον δήμαρχο αυτός θελει
    Όταν έρθει όλοι Μα όλοι θα τρεχετε από πίσω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εση μπορειs να τρεξηs τορα που διελησε τον αιολο κατσε να δηs ποσο θαψτρεχουν απο πισο του ουρεs θα ειναι ασε μαs ρε φιλε χρονιαρεs μερεs εχη σκεφτη ποσουs ψηφουs θα χαση τορα που δεν υπαρχη αιολοσ

      Διαγραφή
    2. Όλοι. Εσείς που καιγεστε για τον Αίολο γιατι δεν. Τον αναλάβατε;γιατί πηγαίνατε στο γήπεδο όταν έπαιζε η ομάδα αφού είχε λήξει το ταμείο. Και δεν. Πληρώνατε ούτε το 5 ευρώ αλλά θέλατε να μπείτε στο. Γήπεδο;ε μάθετε λοιπόν ότι στο Ξηρομερο η πληγή είναι οι αχάριστοι πολίτες .. Η ζήλια σας έφαγε. Φίλοι μου ξυπνήστε..τον Αίολο δεν τον θέλατε γιατί τον έφτιαξε ο Πανταζής ... Η εκκλησία δεν. Σας άρεσε γιατί την έφτιαξε ο. Πανταζής... Η πλατεία δε σας αρέσει τώρα τα Χριστούγεννα γιατί είναι προεκλογικό τερτιπι.... Εσείς λοιπόν οι άξιοι.... Σε μην μας παρασερνετε στο βούρκο της μιζέριας σας....

      Διαγραφή
  115. Κρίνει τους άλλους Η αυτοκριτική για την κωλοτουμπα που έκανε με το γαλουνη πότε θα γίνει. Τον έβριζε έλεγε πως έκανε λάθος πως μετάνιωσε κ μετά δήλωση στήριξης Ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΜΕΓΑΛΕ!!
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ!
    ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΙΝΑ
    ΟΛΟΥΣ!
    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
    ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ 10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΠ.
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ έχεις και.υπογραφη....

      Διαγραφή
  117. Κώστα Παρτο χαμπάρι
    Έπαιξες και έχασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. εγώ δεν είμαι υποψήφιος ούτε και θέλω να είμαι ποτέ υποψήφιος
    Στο δήμο σε κανένα δημο και άλλου.
    Θα πω αυτό που πιστεύω, λάθος ή σωστό :
    -η Δοικηση της αθλητικής Ομάδας μας,
    έπραξε πολυ-πολυ σωστά που μετέφερε σε σωστή ακαδημαϊκη αθλητοκη βάση
    την αθλητικη μας ομαδα !
    Ετσι κάνουν οι ρεαλιστές και πετυχημένοι επαγγελματικά άνθρωποι.
    Εγώ δεν θεωρώ αξιοπρεπές και ως απλός φίλαθλος να απολαμβανω "τζαμπα"
    Ένα αθλητικο ωραιο παιχνιδι και κοστίζει αυτό πανακριβα στην αθλητική μας ομάδα.
    Δεν είμαι οπαδός ,αλλα θελω να παραμεινω Φίλαθλος
    και Ευχές Καλες στην σταδιακή Επάνοδο της αθλητικής μας Ομάδας.
    Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Αποστολη τους έχεις όλους τελειωμένους
    Δεν υπάρχει τίποτα από το άλλο στρατόπεδο
    Τους ισοπεδωσες


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Φέτος λαινα δεν πηγες Τρίκαλα;😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. 1050 Λαίνάς-Αποστόλης = ισοπαλία 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ: ΚΑΤΑΛΆΒΈ ΤΌ. ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΗΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΔΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γλυκια γευsη ογαλουνηs και ο πανταζηs να ριξουν λεφτα και να χασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ασχετο.Τα ευφυολογηματα του Νιτσε ειναι προς αποφυγη.Ας διαβασει καποιος το βιο του για να διαπιστωσει την τραγικη αδυναμια του <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Αν θες φίλε Αποστόλη να προσφέρεις κάτι στον τόπο σου τότε μην ασχοληθείς καθόλου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 94.1 στα ... FM
      Γίνεται εσείς όλοι δημαρχοι ή δημ. συμβουλοι
      εγώ δεν θέλω γιατι,
      επικρατεί γενική ασυνεννοησία και ο καθένας κάνει ότι νομίζει.
      οπότε άστο πάω σπίτι μου να ησυχάσω.
      αρκετά πιά επιτέλους, τέλεια και παύλα

      Διαγραφή
  127. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Τι θα γινει με αυτο τον κολλια ρε φιλε. Αποτι μαθαινουμε εσπρωξε εξυπνα τον Λαινα στον γιατρο. Ετυμαζει το ιδιο για τον Μουρκουση κ τον Γκολια κ καθεται κ γελαει.Καλα μας κανει .Ξυπνα Μαντζαρη θα μας τους φορτωσει ολους .Μην τρωμε αλλο τις πεπονοφλουδες του κολλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μαρτυρήσεις πόσες φορές παρακάλεσαν και παρακαλάνε Λαϊνά-Γκόλια-ΜΟΘΡΚΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑτσουν στον Γαλούνη θα είσαι καλό παιδί

      Διαγραφή
  129. Και ποιος είναι ο Πανταζής ρε παιδιά οπότε τον βολεύει βρίζει το δήμαρχο δημόσια Τώρα είναι καλός δεν ντρέπεται λίγο. Να φύγει να πάει αλλού χορτάσαμε από σωτήρες του είδους του.ο Κώστας είναι μόνιμος κάτοικος Ξηρομέρου Αυτός τι είναι τσιμπουκτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνιμος κάτοικος δημαρχιακης καρεκλσς ο λαινας

      Διαγραφή
  130. Φίλε ! 25 Δεκεμβρίου 2018-1:55 π.μ.
    είτε δέν πιστεύουμε και είτε πιστεύουμε, ανεξιθρησκία έχουμε,
    Σήμερα όλος ο πολιτισμένος κόσμος από Σεβασμό και Μόνο
    δεν παίζει στοιχήματα με χρήματα
    διοτι απλά Σήμερα δεν γίνονται αθλητικοί αγώνες και πρωταθλήματα. Αλλωστε δεν μου αρέσει καθόλου το χρήμα νοιώθω τρικυμία όταν έχω- πέραν του κανονικού μισθού μου από προσφορά εργασίας στον αξιότιμο εργοδότη μου -πολλά χρήματα, χάνω δηλαδή με τα πολλα χρήματα την ηρεμία μου.
    Χρόνια Σου Πολλά Φίλε Ανώνυμε !
    Υ.Γ. Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ! ότι δεν μου έδωσε ο Αποστόλης του Αιόλου κάνένα δώρο η δωράκι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Εγω λεω να απαγαγουμε τον κολια! Κ μετα να ζητισουμε λυτρα. Αποτι ακουγεται θα τον αναζυτησουν πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ο Πανταζής διαχειρίστηκε λάθος το όνομα του. Το είπε πολύ επιτυχημένα και με ακρίβεια ο φίλος ανώνυμος παραπάνω. Όλα τα λοιπά είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Φαντάζομαι ότι κάνει το κάνει για τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 2:35μμ πάρε τηλέφωνο τηλέφωνο τον Πανταζη να σου πει ποιος είναι και μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.η μάλλον όταν τον διες από κοντά μην αλλάξεις δρόμο...... Εταιρία αντρίκια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ε ρε γλέντια το Μάιο ......Σας γλεντάει ο αρετακιας μάγκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Αγαπητέ Απόστολε,
    Θα σου ζητήσω με αγάπη, να. Κλείσεις τ αυτιά σου στους πικρους ανθρώπους... Σ εκείνους που ζήλευαν καθετί καλύτερο τους... Φαντασου να λένε ότι... Δεν ξέρεις ούτε καν που ειναι ο τάφος του παππού σου στον Πρόδρομο, αγνοώντας ότι ο τάφος αυτός είναι... ΣΤΟΝ Αστακό.... Όσο είχες την ομάδα Α2 όλοι περίμεναν να. Κλείσει το ταμείο για να έρθουν γήπεδο και να. Μπει. Τσάμπα λεωφορείο.για εκτός έδρας... ναοας.. Όλοι στο τσάμπα .. Θαρρουν πως τους έχεις 50 50 στην περιουσία που έφτιαξες στη Νιγηρία...
    Σου ζητούν να φύγεις για εκεί... Αγνοώντας η έχοντας πάθει μερική αμνησία του τι προσέφερες στον τόπο σου... Ο Αίολος καταστράφηκε από τους οπαδούς του καθως δεν είναι τυχαίος ο σεβασμός και η αγάπη των αθλητών και παραγόντων. Τη. Ε. Ο. Κ. ΣΤΟ πρόσωπο σου...
    Σκέψου αν σου αξίζει αυτός ο τόπος... Είναι πολύ λίγος αγόρι μου για σένα... Άνοιξες τα φτερά σου κι αντί κάποιοι να πάρουν παράδειγμα και να ανοίξουν τα δικά τους φτερά προσπαθούν να σε ρίξουν....
    Ημουν ειμαι και θα είμαι διπλα σου γιατί η τσέπη μου δεν πλούτισε από εσένα.... Αλλά φτιάχτηκε η εκκλησία μου... Βοηθηθηκαν καρκίνοπαθεις... Βοηθηθηκαν αποροι.... Κι άλλα πολλά που αν θέλουν. Εκείνοι που ευνοήθηκαν καλό. Θα ήταν να. Μιλήσουν... Κι αυτό είναι πιο σημαντικο...
    Να έχεις γερό στομαχι Ν αντέχεις την αχαριστία τούτου.του τόπου. Ότι και αν κάνεις να. Ξέρεις πάντα θα είσαι λίγος γιατί δεν. Ξέρουν να μετράνε ως το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΑΙΟΛΟΣ,Ο ΝΑΟΣ ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟ;, ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΝΤΗ,ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.

      Διαγραφή
  137. Οφειλόμενη διευκρίνηση :
    Χθες έμαθα το εξής που ειλικρινά δεν γνώριζα.
    Υπάρχει μια Σεβαστή άποψη που λέει ότι για να επικαλεστούμε και όσοι από εμάς τους ανθρώπους ελεύθερα θελουμε το Ευαγγέλιο του Χριστιανισμού θα πρέπει προηγουμενως να ομολογήσουμε το Θρησκευτικό μας Πιστεύω.
    Ειλικρινά δεν το γνώριζα αυτό, χθες το έμαθά.
    Οπότε λέω δημόσια το εξής :
    Ως απλός άνθρωπος Πιστεύω σε ότι έμαθα απο τα Βιβλία των Θρησκευτικών και ως μαθητής και απόφοιτος Λυκείου.
    Επίσης θα ήθελα να πω ότι δεν γνωρίζω βαθύτερα θεματα της θρησκείας μας.
    απλά πιστεύω και όπως νομίζω πιστεύουν οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας εδώ στην τοπικής μας κοινωνια.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τι φοβαστε ρε ξηρομεριτες και γραφετγρ όλοι σας ανωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Γέλια που έχουμε να ρίξουμε θα γελάσουν και οι πέτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΤΑ ΤΑΙΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΞΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙΕΣ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Πανταζής στήριζε και στηρίζει χωρίς να τα βγάζει στα μπλογκ... Ανώνυμα αθόρυβα χωρίς.να εκμεταλλευεται... Όπως κάνουν Άλλοι που εκμετταλλευονταο την ιδιότητα τους... Ψήφισε με κι εγώ θα σου χαρίσω υγεία ..

      Διαγραφή
  141. Φίλε ! 8:19
    Οταν το βαθύτερο κίνητρο ενός οποιουδήποτε δωρητή και ανεξάρτητα της οικονομικής αξίας ενος οποιουδήποτε δώρου, είναι ανιδιοτελές το κίνητρο ως δωρητές,
    τότε κατα την άποψή μου το οποιοδήποτε αξίας οικονομικής δώρο που τυχόν και εθελοντικά προσφέρεται, είναι πράξη σωστή, καλή και ανθρώπινη.
    καλό βράδυ Φίλε μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. παρασκευας γεωργαλης27 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:52 μ.μ.

    διαβαζω ..η'' μαλλον προσπαθω να διαβασω..ολοι ανωνυμοι....εκτος του Σ,Γιαννελη...εγω μονο ενα θα πω...ολοι οι σωτηρες του ξηρομερου περασαν σχεδον ολοι απο το βασιλειο του γαλουνη..τον κατηγορουν εδω καιμενα χρονο...γιατι δεν παραιτουνται;;τον κατηγορουν και του ψηφιζουν τα παντα...μαλλον ο μισθος ειναι πιο σημαντικος ....ας ψηφισουμε ολοι ατομα ανεξαρτητως συνδιασμου που δεν εκαναν κριτικη αυτιων ενω καθε μηνα επαιρναν το μηνιατικο..ας ψηφισουμε ατομα που δεν μισθοδωτηθηκαν....οπου και αν ανηκουν..αρκετα πια με τους μισθοφορους των ψηφων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο