Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας διακρίθηκε στο 10ο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do «Kim e Liu»


        Σε ένα άκρως εορταστικό, πολύχρωμο και μουσικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς Αθλητές του Tae Kwon Do, διεξήχθει το 10ο Επετειακό Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Kim e Liu», στην Αθήνα στις 21-23 Δεκεμβρίου 2018.
       Η ομάδα του Τίτορμου Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε με εννέα Αθλητές/τριες και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο τέσσερις φορές.
       Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γρίβας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Δημήτρης Φαρμάκης το ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι αθλήτριες Αναστασία Σκορδοπούλου και Νίκη Γιαννιώτη κατέκτησαν επίσης από ένα ασημένιο μετάλλιο.
Ο αθλητής του συλλόγου, Ευθύμιος Παπαναστασίου, κατέκτησε την 5η θέση χάνοντας οριακά για 1 πόντο στον τρίτο του αγώνα για τα μετάλλια.........  Τέλος, οι αθλητές Χριστόφορος Βασιλείου, Φώτης Γκόντας, Δημήτρης Νταλαπέρας και Βλάσης Σβεντζούρης, με πολύ καλές εμφανίσεις και προσπάθεια μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

«Το Δ.Σ, ο Προπονητής και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες πρώτα απ’ όλα για την συμμετοχή τους σε μια τέτοια διοργάνωση, 1650 αθλητών, για την προσπάθεια τους και για τις επιτυχίες τους» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο