Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2019 του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ Συλλόγου ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, με ζωγραφιές των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου

                 Ένα καλαίσθητο ημερολόγιο, αποτέλεσμα  μιας πολύ προσεγμένης δουλειάς, κυκλοφόρησε ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου για το νέο έτος 2019, με ζωγραφιές των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Της Τζένης Παπαδημητρίου

Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
             Στο τέλος κάθε χρόνου διάφοροι σύλλογοι βγάζουν και κυκλοφορούν τα ημερολόγια τους με φωτογραφικό περιεχόμενο το αντικείμενο του Συλλόγου τους. Το Δ. Σ του Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβιτσας σκέφτηκε και πρότεινε στους μαθητές τού Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβιτσας και με την άδεια των δασκάλων, καθώς επίσης των γονέων των μαθητών να ζωγραφισουν τον κάθε μήνα τού χρόνου με αντίστοιχο θέμα. Οι μαθητές ανταποκριθηκαν με χαρά και ιδού το αποτέλεσμα...........    Το ημερολόγιο του Συλλόγου μας κυκλοφόρησε, είναι καταπληκτικό, προτοτυπο και συλλεκτικό γιατί μετά από χρόνια οι μαθητές θα βλέπουν τις ζωγραφιές τους και θα αναπολούν την μαθητική τους ζωή.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ.!!!!!!!!!

ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΈΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο