Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Βρέθηκε αγοραστής για το νησάκι Θηλιά στο Μεγανήσι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Μέχρι τέλος Μάϊου θα έχουν μπει οι υπογραφές
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την αγοραπωλησία του πανέμορφου μικρού νησιού  έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει μεγάλο γραφείο realestate του εξωτερικού, Ρωσοκυπριακών  συμφερόντων, και το τίμημα που αναμένεται να καταβληθεί στους ιδιοκτήτες ανέρχεται στο ύψος των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποδοχής κληρονομιών και κατάρτισης των τίτλων ιδιοκτησίας που θα απαιτηθούν για την υπογραφή των συμβολαίων από την πλευρά των ιδιοκτητών, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει ένας γραφειοκρατικός μαραθώνιος που απαιτείται για τον υποψήφιο αγοραστή, αφού  χρειάζεται απαραίτητα έγκριση τεσσάρων Υπουργείων καθώς και έγκριση από το Πολεμικό Ναυτικό και την Αρχαιολογική Υπηρεσία, ενώ πρέπει να γίνει προσύμφωνο με διαλυτική αίρεση για έξι μήνες, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές άδειες στο όνομα του αγοραστή (αρθρ. 25-30 ν. 1890/92 και ν. 2148/52).
Όσο για τον αγοραστή φέρεται να είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και μάλιστα έχει επισκεφθεί το νησί κατά το πρόσφατο παρελθόν (Έχουμε δε και φωτογραφικό  ντοκουμέντο).

meganisinews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο