Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ακυρώθηκε η διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στη ΒΟΝΙΤΣΑ, κατά την επίσκεψη Παυλόπουλου

           Ακυρώθηκε η διαμαρτυρία, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Βόνιτσα, όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης. 
         Συγκεκριμένα, με μήνυμα που μας στάλθηκε στο Facebook, οι διοργανωτές ανακοίνωνουν πως η διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών στη Βόνιτσα ακυρώνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου και κάνουν λόγο για έμμεσες πιέσεις και λόγω φόβου επεισοδίων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Κατόπιν έμμεσων πιέσεων αλλά  και φόβου για πιθανή πρόκληση επεισοδίων, κατά τη διάρκεια της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Βόνιτσα (26 Ιουλίου ώρα 10:30) για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αποφασίστηκε η ματαίωσή της. 
        Ζούμε δυστυχώς σε μια εποχή που η λέξη Δημοκρατία έχει ευτελιστεί, έχει χάσει δηλαδή την αξία και το νόημά της. Έχει δώσει τη θέση της στο φόβο, την ηττοπάθεια και τον ωχαδερφισμό! Σημείο των καιρών και αυτό μιας κοινωνίας που παραιτείται από όλα και περιμένει καρτερικά, το τέλος της, ανίκανη να αντισταθεί. 
Τελικά, έχουμε ότι μας αξίζει.


20 σχόλια:

  1. Μόνο κουβέντες είσαστε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα εχουμε οτι μας αξιζει.Ναι δικη μας επιλογη ηταν, και θα συνεχισουμε ετσι.Αφου δεν χορτασαμε τοσα χρονια τους Καραμανληδες Παπανδρεου Μητσοτακηδες και καθε καρυδιας καρυδι...καλα να παθουμε.Ωρα Κυριακου; ΑΧ και ΒΑΧ.Το δωδεκαωρο προ των πυλων.
    ΥΓ1.Στα....καρυδια ειναι και ο Αλεξης.
    ΥΓ2.Στα....καρυδια ειναι και οι Μπαρμπαρουσηδες.
    ΥΓ3.Ποιοι ειναι πραγματικοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; Ηρθε η ωρα να ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω ποιος γραφει το κειμενο αλλα συμφωνο στις τελευταιες γραμες. Εχουμαι αραξη ολοι στο φ/β και στον καφε και κανενας δεν αντιδρα.Ντροπη σε βονιτσα και παλερος που θα κανουν επητιμο δημοτη εναν απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πειτε στον κοσμο ποιος σας απειλη για να γνωριζουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί υπήρχε περίπτωση να γίνει καλά κοροϊδευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον ευτελισμό όχι μόνο της λέξης αλλά και της έννοιας της δημοκρατίας συμβάλλετε και σεις οι ανώνυμοι που ζητάτε τη παρουσία σας μέσω ασκόπων και ανούσιων διαμαρτυριών. Ξεχνάτε βέβαια ότι αν δεν είχαμε δημοκρατία, δεν θα σκεφτόσασταν καν να διαμαρτυρηθείτε. Ούτε ο αριθμός των ελαχίστων απομεινάντων δεν σας λέει τίποτε. Δυστυχώς γι εσάς, ο λαός έχει άλλα σοβαρότερα θέματα να λύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουμουνισμος και δημοκρατια δεν πανε μαζι.Τωρα εχουμαι την χουντα του τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράγιο συναγωνιστή. Ο Φατσούλες έστειλε ελπιδοφόρο μυνημα ότι η χούντα φευγει..

      Διαγραφή
  8. Οταν καλεις τον κοσμο να γινει φασιστας σαν εσενα και δεν ανταποκρίνεται μην πετας τη μπαλα στην εξεδρα. Φυσικα και δεν ανταποκριθηκε ο κοσμος στο καλεσμα απροσωπων φασιστων. Γιατι φασίστες ειναι όσοι δεν σέβονται τους θεσμους της δημοκρατίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΥΠΉΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΊΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΣΕ Η ΥΠΆΡΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ, ΟΠΌΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΟΙΌΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΏΧΙΑ ΤΟΥ ,ΔΗΜΌΤΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΑΡΚΕΤΆ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΎΝ ΠΆΡΤΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 23 Ιουλίου 2018 - 4:03 μ.μ. μαλλον εχεις δικιο,
    Φασιστες ειναι ολοι αυτοι, και αν δεν ειναι ακομα, θα γινουν, γιαυτο να θυμασαι οτι για εσενα τον αντιφασιστα που εισαι στο πλευρο του Παυλοπουλου θα ξημερωσουν δυσκολες μερες.
    Αποστόλης απο Κατούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος ασχολειτε με σκοπια και μακεδονιες. Σιγα μν γινοταν συλαλητηριο καμια δεκαρια με τιποτα σημαιες δεκα μετρα η μια για να γινετε ντορος.εδω δεν τους νοιαζει στην μακεδονια θα νοιαξει στο ξηρομερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που καταντησαμαι .οποιος υποστηριζει την πατριδα τον λενε φασιστα .αυτοι η αριστεροι φασιστες προσπαθουν να μας κανουν να ντρεπομαστε για την πατριδα την οικογενεια και τον ανδρισμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος είσαι εσύ άραγε 4:36 μ.μ. που φοβάσαι επώνυμα να πεις τη γνώμη σου?. Η δημοτική ομάδα οδηγεί το δήμο σε φτώχια και στην καταστροφή? Σα δε ντρέπεσαι. Αλλά πες το όνομα σου αν έχεις ίχνος θάρρους. Ποιος είσαι εσύ που ξεσηκώνεις τους πολιτες και δεν μπαίνεις μπροστά να σώσεις το δήμο? Η δημοτική αρχή δουλεύει και αυτό φαίνεται άλλωστε. Ο κόσμος το βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που απαντάς και έχεις το θάρρος ,γιατί άραγε γράφεις ανώνυμα, μάλλον είσαι πενηνταρακηδες.

      Διαγραφή
  14. πολύ δημοκρατία αι σας το διαλο όλοι.Ξυπνήσατε ύπνοι ε ύπνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 4:03,
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φασίστας από αυτόν που αποκαλεί κάποιον άλλον φασίστα, επειδή δεν συμφωνεί μαζί του! Και ποιός σας είπε 4:03, ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο και τον Θεσμό της Αυτού Εξοχότητος, του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας;;: Δηλαδή μόνο για τις συντάξεις και τα μισθολογικά επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις;; Μάλλον το μυαλό σας, μόνο μέχρι εκεί πάει, και δυσκολεύεστε να πιάσετε τα υψηλότερα νοήματα, όπως την φιλοπατρία και το καθήκον! Από πότε είναι φασιστικό να διαδηλώνει ειρηνικά κάποιος;; Που ζείτε; Σε ποιά εποχή; Ίσα ίσα για να μην προκληθούν πιθανά επεισόδια από κάποια άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας, και αμαυρωθεί η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πόλη μας, αναστάλθηκε η διαδήλωση. Γιατί αν κάποιοι δημιουργούσαν επεισόδια, τότε κάποιοι σας κι εσάς με τα δικά σας μυαλά , θα κατηγορούσαν αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία να οργανώσουν αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία. Προσωπικά θεωρώ ότι άτομα με τα δικά σας μυαλά είναι πιο επικίνδυνα για τη δημοκρατία παρά από κάποιους συμπολίτες μας που ειρηνικά, θα διαδήλωναν για τη Μακεδονία μας. Γι αυτό δεν πάει αυτός ο τόπος μπροστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα μονο εχω να πω. ΝΤΡΟΠΗ μας που θελουμε να λεγομαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνων αυτο ας το σκεφτουμε σοβαρα ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γίνεται να μην κακοποιειται η ορθογραφία? Πονεσαν τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόση σημασία να δώσει κάποιος σε ανυπόγραφο κείμενο που, όπως αποδεικνύεται, δεν βρήκε ανταπόκριση ως κάλεσμα; Εξάλλου, λόγω του εθνικού πενθους, έχει ακυρωθεί η εν λόγω επίσκεψη, οπότε ούτε η δημοτική αρχή θα έχει την ευκαιρία για φιέστα και εντυπωσιασμούς ούτε οι πίσω από το κείμενο κρυμμένοι "πατριώτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο