Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Μήνυση δήμου Ακτίου Βόνιτσας για τους βανδαλισμούς στη Πεζογέφυρα στη ΠΕΡΑΤΙΑ

                   Στην υποβολή Μηνυτήριας Αναφοράς προχωρά ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, για τους βανδαλισμούς που υπέστη η Πεζογέφυρα στη Περατιά, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακατασκευή της.
       Όπως τονίζεται στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής 3.6.2018, ο Δήμος θα υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων, με παράλληλη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής που θα κατατεθεί στο Α.Τ. Βόνιτσας, απο τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Φραδέλο για την υπόθεση του Βανδαλισμού, δολιοφθοράς και καταστροφής της Ξύλινης πεζογέφυρας στη θέση "Πλάκα" ή "Βαγιά" στη ΠΕΡΑΤΙΑ,  που έλαβε χώρα την 30η Ιουνίου 2018. 
        Ανέθεσε την σύνταξη της μήνυσης στον δικηγόρο του δήμου Βασίλειο Κοντομίχη, ώστε να προστατευθεί η δημοτική περιουσία.............4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη είναι η κακία που βγάζουν κάποιοι από μέσα τους. Αυτό είναι το επίπεδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ είπε...

έλα ρε παιδιά τώρα.....τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδιαααααα!!!!!!!!στον χώρο εκείνο αναπτύσεται ραγδαία το kitesurf....εαν γίνουν εκει 2-3 Beach Bar θα γεμίσει με χιλιάδες κόσμο....γκουχ γκουχ...είπατε τίποτα;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ειναι μια ευκαρια ο δημοσ ακτιου να δραστηριοποιηθει διοτο αυτη η πλαζ ανηκει στον δημο μασ και δεν θα ξαναπαει κανενασ στην γυρα
επρεπε να μασ καταστρεψουν το γεφυρι αυτοι που εχουν συμφεροντα για να ξυπνησουμε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΣΑΙΝΗ......ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΔΗΜΕ ΜΑΣ