Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ τραγουδά στην ΚΩΝΩΠΙΝΑ (Παραμονή Αγίας Παρασκευής)- την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

    Πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κωνωπίνα το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2018 για τον εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής.
    Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουλίου στο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού θα τραγουδήσει η Ιουλία Καλλιμάνη.
   Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων όπως ανακοινώθηκε από τον Σύλλογο Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου:....


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018
– Ώρα 19.45 Μέγας Εσπερινός – Αρτοκλασία στο ομώνυμο ξωκλήσι του χωριού
– Παραδοσιακό τραπέζωμα στην πανέμορφη πλατεία του χωριού μας ΟΛΩΝ των παρευρισκομένων, με προσφορά (ΔΩΡΕΑΝ) ψητής προβατίνας σούβλας, συνοδευόμενη με τυρί, ψωμί και από όλα τα Ξηρομερίτικα εδέσματα (πίτες, γλυκά κλπ) και με όμορφο γλέντι μέχρι το πρωίας, με το υπέρ-λαμπρο αστέρι της νέας γενιάς στο χώρο της μουσικής, την Ξηρομερίτισα-χωριανή μας Ιουλία Καλλιμάνη, την μεγάλη δόξα του δημοτικού μας τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά με την ορχήστρα του γνωστού τραγωδοποιού Βασίλη Παπαδογιώργου, και με την συμμετοχή του χορευτικού μας τμήματος « ΟΔΥΣΣΕΑΣ » και του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου – Βόνιτσας « Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ », όπου θα παρουσιάσουν παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας και το δρώμενο, μέρος παραδοσιακού γάμου, χωριών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018
– Ώρα 07.00 Όρθρος
– Ώρα 08.15 Μ. Δοξολογία και Θεία Λειτουργία


1 σχόλιο:

  1. Ζωντανο χωριο με ανθρωπους που εργαζονται ομαδικα για το καλο του.Και με ενα πολυ δραστηριο Πολιτιστικο Συλλογο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο