Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Φώτο από το τραγικό δυστύχημα. Θρήνος για τον 19χρονο στην Κανδήλα!



Απο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ 

          Στο δρόμο από Πάλαιρο προς Μύτικα λίγο μετά την παραλία "Ελιά", το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος απο την Κανδήλα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα.... 
       Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα.. κρίμα πολύ κρίμα....





https://ksiromeritikimatia.blogspot.com/

13 σχόλια:

  1. Ποσα παιδια πρεπει να πεθανουν για να σταματήσει αυτο το.πραγμα που γινεται στην Παλαιρο εδω και χρόνια...Αλλογοστη προσφορά και καταναλωση αλκοολ -μπομπες μεχρι τελικης πτωσης....Η αστυνομία πουθενα ουτε ενας ελεγχος για αλκοτεστ μια φορα στο τοσο...Καθε χρονο τέτοιες μερες έχουμε και εναν νεο παιδι νεκρο.Ας αναπαφθει η ψυχουλα σου παλικαρι μου κι ας μην θρηνησουμε ξανα αλλο θυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάρες σε αυτό το δρόμο ποτε επιτέλους θα μπούνε;Οποιος περναει απο τον δρόμο αυτό, είναι το πρώτο πράγμα που αναρωτιέται. Ξυπνήστε λίγο οι αρμόδιοι και μην περιμένετε μόνο τις επομενες εκλογες για να δωσετε χρηματα.Καλό ταξιτα στο παιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα για το παλικάρι.αλλα ας έρθει μια φορα ο εισαγγελέας και η ασφάλεια να κανουν έλεγχο στα μαγαζιά τις ΠΑΛΑΙΡΟΥ που αφήνουν 15 Χρονά και 16 Χρονά να πεινούν μπουκάλια ουϊσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό ταξίδι δεν μας έκανες το χατίρι να είσα απόψε κονταμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάσταση είναι όπως την αναφέρουν και οι παραπάνω σχολιαστές
    Από τη μία έχει μαλλιάσει η γλώσσα να μπουν μπάρες σε κείνο το επικίνδυνο κομμάτι. Κάθε μήνα το λέμε Ο δρόμος είναι απότομος και ο γκρεμός αφύλακτος δίπλα ακριβώς, μία απροσεξία, μία αδέξια κίνηση και δεν προλαβαίνεις καν να αντιδράσεις. Τόσα χρόνια λέγεται και ακόμα στα χαρτιά είναι.
    Από την άλλη αυτό που γίνεται στην Πάλαιρο εχει ξεφύγει από κάθε όριο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Να βλέπεις εμφανώς ανήλικα παιδιά να κατεβάζουν μπουκάλια αλκοόλ μόνα τους και να φαίνεται φυσιολογικό . Να βλέπεις τα ξημερώματα νέα παλικάρια να φεύγουν από τα μαγαζιά παραπατώντας, κάποιοι να κάνουν εμετό πριν μπουν στα αμάξια τους και αυτοί να οδηγούν σε αυτή την κατάσταση για χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι τους. Θέμα χρόνου ήταν να γίνει το κακό.
    Καλό ταξίδι στο παλικάρι, συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του, να τους δώσει ο Θεός κουράγιο να ξεπεράσουν την τραγική και άδικη αυτή απώλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συλλυπητήρια στους γονείς του παλικαριού, Συγνωμη αλλα ρε φίλε εσύ που γράφεις για τα μαγαζια της Παλαίρου είσαι σίγουρος οτι στα γύρω χωριά δεν πίνουν τα 15χρονα-16χρονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αστυνομία και ο δήμος φαίνεται να καλύπτουν μαγαζιά χωρίς άδεια λειτουργίας τα οποία σερβίρουν αλόγιστα ποτά σε ανήλικους. Φυσικό και επόμενο είναι η κοινωνία να οδηγεί τους νέους σε τραγικά λάθη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του παιδιού και να δώσει κουράγιο στους δικούς του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη ρε μαγκες η λυση σ αυτες τις τραγωδιες ειναι να μπουν μπαρες στους δρομους και να μην ειναι μπομπες τα ποτα στα μαγαζια??
    Ολα ειναι θεμα παιδειας και συμπεριφορας που κατα κυριο λογο ξεκιναει απ την οικογενεια.
    Ως ποτε 14χρονα θα κυκλοφορουν με μηχανακια κ αμαξια υπο τις ευλογιες των γονιων? Ποσα θυματα θα θρηνησουμε ακομη μεχρι να μην οδηγουν στα μερη μας οι μισοι τουλαχιστον χωρις διπλωμα? Λυση δεν ειναι να μην ειναι μπομπες τα ποτα.. λυση ειναι να μην πινεις οτι οδηγεις.
    Κ ολα αυτα οφειλονται στο επιπεδο μας που δυστυχως στην περιοχη ειναι πολυ χαμηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δν ξερω ποιος εισαι...γιατι γραψεις ανωνυμα...εγω ομως σου γραψω φανερα...δεν θα σε βρισω γιατι ο αφερφος μου δν θα μου το επετρεπε...τετοια ηταν η παιδεια του...αλλα γιανα σπιλωνεις ετσι την μνηνη ενος αγγελου ενος μικρου παιδιου καταλαβαινω απολυτα ποια ειναι η δικη σου παιδεια...ουτε τον ηξερες ουτε τον εζησες ουτε προκειται να πονεσεις γι αυτον...ευχομαι μονο να σε βρει χειροτερος πονος απο αυτον που περναμε εμεις τωρα...κι αν εχει τα κοτσια αυτα που εγραψες ελα να μου τα πεις μπροστα μου...η αδερφη του Γιωργου!

      Διαγραφή
  9. Πόσα αμάξια έχουν φύγει στον δρόμο Πάλαιρο Μύτικα; Ούτε έστω κάποιες μπάρες για προστασία από τον γκρεμό.. Κρίμα και άδικο να χάνονται νέα παιδια... Πόσες φορές μετά από στροφή έχεις δει μοσχαρια στον δρόμο, κοτρόνες κλπ κλπ.. Η περιφέρεια πότε θα ενδιαφερθεί; Μπορεί το παιδί να χε πιει να έτρεχε δεν έχει σημασία.. Σημασία έχει ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος και ένα 19 χρόνο παιδι δεν μπορει να το αντιληφθεί... Καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίπεδο παιδιά. Δεν υπάρχει παιδεία. Όλα τα άλλα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια δεν υπάρχει κράτος. Σεβαστείτε. Το θάνατο του παιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν διότι εσύ δεν ξέρεις τη παιδία του Γιώργου....Καλό θα ήταν να κλείσεις το στοματάκι σ..... Και να κρίνεις τη δική σ παιδία..... γτ από τα λόγια σ καταλαβαίνουμε όλοι τη παιδία θα έχεις..... θα έπρεπε να ντρέπεσαι...... Καλό παράδεισο να έχει το παλικάρι μάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο