Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δεν πάει άλλο με τις λακκούβες στο δρόμο Χρυσοβίτσα -Βαλόστρατο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε κ. Ερ. Γαλούνη, 
  Απελπιστική και επικίνδυνη είναι η κατάσταση στο δρόμο Χρυσοβίτσα -Βαλόστρατο, αφού η κατάσταση με τις λακκούβες είναι τραγική.
  Οι λακκούβες είναι τεράστιες και έχουν πολλαπλασιαστεί, οι φθορές στα οχήματα είναι μεγάλες και οι οδηγοί παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορόνα γράμματα.
      Αυτό έχει σαν συνέπεια  οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας και των γύρω χωριών να υφιστάμεθα απίστευτη ταλαιπωρία αφού ο δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση και φυσικά οι ζημιές που έχουν υποστεί τα αυτοκίνητα είναι μεγάλες.............



        Μέχρι σήμερα τις λακκούβες τις κλείνουν «πρόχειρα» και με την πρώτη βροχή ανοίγουν πάλι και αυτή τη στιγμή ο δρόμος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και είναι πραγματικά επικίνδυνος και αδιάβατος. 
          Εμείς που μένουμε εδώ έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ζούμε έτσι χρόνια τώρα και οι κάτοικοι αδυνατούν πλέον να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους.

ΖΗΤΑΜΕ:
-Να προβείτε άμεσα στην επισκευή- συντήρηση του δρόμου, που θα δώσει πνοή στο χωριό μας και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.
-Με δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία-μελέτη να χαρακτηριστεί ο δρόμος περιφερειακός, η οποία θα είναι χρονοβόρα, ζητάμε την επίσπευση της συντήρησης του δρόμου για την ασφάλεια και την καθημερινότητα των κατοίκων. 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
Δημοτικούς Συμβούλους Χρυσοβίτσας:
-Κον Κώστα Γεωργούλα
-Κον Γιάννη Ζορμπά
Πρόεδρο Τ.Κ. Χρυσοβίτσας
-Κον Γιάννη Χρόνη

Με εκτίμηση 
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Έχουν γίνει αμέτρητες αναρτήσεις κ συζητήσεις για το θέμα αυτό τα προηγούμενα χρόνια άλλα δυστηχως δεν γίνεται τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Για χαρανταν ζούγκλα Γαλουνήηηηηηηηηηηη κάνε κάτι αντε μόνο για μαμ μαμ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο