Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Απογοήτευση και έντονος προβληματισμός για τα γήπεδα της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)




         Ένας αναγνώστης μας, κάτοικος Βόνιτσας, μας έστειλε φωτο και τεκμηριωμένα εκφράζει ανοιχτά τους προβληματισμούς του για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δημοτικά γήπεδα στη Βόνιτσα. 
       Παράλληλα τονίζει: "Πως ο σκοπός που θίγει όλα τα παρακάτω δεν είναι το άμεσο «κράξιμο» το οποίο είναι πολύ της μόδας, αλλά κυρίως η ελπίδα πως μπορεί -μέσω της δημοσιότητας- να συγκινηθούν οι αρμόδιοι έτσι ώστε ο χώρος να πάρει μια άλλη, πιο βιώσιμη, μορφή σε μελλοντικό χρόνο και τάση να χειριστούν την κατάσταση με απόλυτη ψυχραιμία"...
Αναλυτικά....

Ποιότητα εργασιών στο δημοτικό γήπεδο της Βόνιτσας.
        Μετά από συνδημότες οι οποίοι ανεβάζουν άρθρα με διάφορα θέματα που απασχολούν τους ίδιους ή τον ευρύτερο περίγυρο, σκέφτηκα χθες με την πρωινή μου επίσκεψη στο γήπεδο μας να βγάλω μερικές φωτογραφίες και να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο. 
  Όλες οι φωτογραφίες είναι ΧΘΕΣΙΝΕΣ (Κυριακή, 06/05/2018).
    Να σημειώσω (για να προλάβω τα διάφορα σχόλια) πως μου είναι πλήρως αδιάφορη η κριτική προς τη δημοτική αρχή γιατί ανέκαθεν πίστευα πως οι τοπικοί άρχοντες είναι ο καθρέπτης της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και το να γίνεται κριτική μόνο στη μία πλευρά του καθρέπτη δεν αλλάζει τα πράγματα.
      Απλώς θα αναφερθώ σε γεγονότα και θα κάνω κάποιες εντελώς προσωπικές παρατηρήσεις.
         Σε κάθε περίπτωση πάντως όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο, να θυμάστε πως τα παρακάτω έργα  (καθώς και όλα τα δημοτικά έργα) πληρώνονται με δικά σας χρήματα μέσω των δημοτικών τελών που εισπράττονται μέσω του ΔΕΔΔΗΕ..............



•-Κομμάτι πρώτο, λιμνάζοντα νερά:
        Όσοι ερχόσασταν από παλιότερα συχνά στο χώρο του δημοτικού γηπέδου θα είχατε διαπιστώσει κάποια έργα που έγιναν προ ενός έτους περίπου  (ίσως και παραπάνω) για να μη πλημυρίζει ο χώρος με τις βροχές και να υπάρχει μια βελτιωμένη αποστράγγιση των υδάτων. 
      Συγκεκριμένα, δύο μηχανήματα εκσκαφής δούλευαν για περίπου μια-δύο εβδομάδες σκάβοντας αυλάκια και κάνοντας διάφορα σχετικά έργα.
         Το παρακάτω θέαμα (γιατί περί θεάματος πρόκειται), σε συνδυασμό με το γεγονός πως δε γίνεται πλέον ψεκασμός για τα κουνούπια (χρόνια τώρα), ίσως -ποιος ξέρει- να κάνει και πάλι το δήμος μας διάσημο, για επιδημία ελονοσίας ή κίτρινου πυρετού, γιατί όχι? 
Άλλωστε όπως λέγεται, δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα...


•-Κομμάτι δεύτερο, μπάσκετ/τένις:
         Λίγο νωρίτερα ή αργότερα από το πρώτο κόμματι το οποίο έθιξα παραπάνω (δε θυμάμαι θα σας γελάσω) πραγματοποιήθηκαν κάποιες εργασίες και τοποθετήθηκε νέος τάπητας στα γήπεδα του μπάσκετ και του τένις που υπάρχουν στο χώρο. 
        Δεν είμαι αρχιτέκτονας ή Πολ. Μηχανικός αλλά θα περίμενα -τουλάχιστον- να υπάρξει μια μελέτη στα σημεία σχετικά με τη κατάσταση του εδάφους και να γίνουν οι σχετικές διορθώσεις πριν δοθούν χρήματα για νέο τάπητα. 
        Παραθέτω τα αποτελέσματα (ή τις λακκούβες αν θέλετε) των εργασιών. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι απλά θέμα χρόνου να καταστραφεί πλήρως το δάπεδο στα σημεία που υπάρχει κατακράτηση των υδάτων:




•-Κομμάτι τρίτο, γήπεδο:
       Πριν περίπου τρεις μήνες, εμφανίστηκαν φορτηγά του δήμου, τα οποία ξεφόρτωσαν αρκετούς τόνους χώμα το οποίο και απλώθηκε στο μεγάλο γήπεδο του χώρου. 
     Φυσικά τα γκολποστ αφαιρέθηκαν και το γήπεδο είναι πλέον ανισόπεδο.
         Έκτοτε ο χώρος έχει αφεθεί στη μοίρα του, δεν έχει γίνει καμία περεταίρω εργασία και έως και σήμερα βρίσκεται σε αχρηστία, πλήρως βανδαλισμένος χωρίς καμία δυνατότητα πρακτικής χρήσης.  
      Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο χώρος άλμα εις μήκος που πλέον θυμίζει ζαρτινιέρα για καλαμιές:




              Κλείνοντας, επαναλαμβάνω πως ο σκοπός που θίγω όλα τα παραπάνω δεν είναι το άμεσο «κράξιμο» το οποίο είναι πολύ της μόδας αλλά κυρίως η ελπίδα πως μπορεί -μέσω της δημοσιότητας- να συγκινηθούν οι αρμόδιοι έτσι ώστε ο χώρος να πάρει μια άλλη, πιο βιώσιμη, μορφή σε μελλοντικό χρόνο.
          Τέλος να αναφέρω πως στην ίδια μοίρα αχρηστίας έχει επέλθει και το κλειστό γυμναστήριο λόγω ανυπαρξίας συμβουλίου/προσωπικού. Τουλάχιστον αυτό άκουσα. Λυπάμαι πολύ αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο αθλητισμός είναι ένδειξη πολιτισμού σε μια κοινότητα....





35 σχόλια:

  1. Γίνεται πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Θα γίνει έλεγχος για τα πάντα. Οι αρμόδιοι θα τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καριολη διώξε τον Νέρωνα μας κάνει ρεζίλι.δεν έχει καμία θέση στην παράταξη μάς είναι άκρο δεξιό νούμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδώ θα παιχτεί μεγάλη μπάλα. Το δούλεμα θα τελειώσει. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Πραγματικά έμεινα κάγκελο από αυτό που και καλά ένας φίλος έστειλε σε σας .

    Εδώ και χρόνια επισκεπτόμαστε το γήπεδο για άθληση , περπάτημα και για να παίξουμε ποδοσφαιρο και μπασκετ συγκεκριμένα άτομα .

    Όλο έχουμε ενημερωθεί για το τι γίνεται στα γήπεδα που βρίσκονται σε αυτόν τον αθλητικό χώρο .

    Ο φίλος (φανταστικός ή όχι δεν γνωρίζουμε ) παρά την προσπάθεια να μας πει ότι δεν έχει κάτι με την σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δεν τα καταφέρνει .

    Δείχνει ότι έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο και σοβαρό ..

    Μας δείχνει μια εικόνα έντεχνα και πονηρά , μετά από καταιγίδα.
    Μετά την βροχή που έπεσε στην Βόνιτσα όχι μόνο πλημμύρα θα δούμε αλλά και τα αυλάκια γεμάτα νερό. Εδώ πλημμύρισαν σπίτια ,τα γηπεδα θα έμεναν χωρίς νερό


    2. Μας δείχνει το γήπεδο ποδοσφαίρου που όσοι επισκεπτόμαστε για αθλοπαιδιές το γήπεδο γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε κατάσταση επισκευής και ότι το μπάζωμα ήταν απαραίτητο για την μετέπειτα κατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα

    Άρα για τα μπάζα που έχουν πέσει μόνο ένας άτολμος και ανόητος συκοφάντης θα μιλούσες και θα παραπληροφορούσε μιλώντας για εγκατάλειψη.

    Μόνο κάποιος που δεν γνωρίζει ότι για να γίνει ένα γήπεδο θέλει κάποιο διάστημα και δεν γίνεται σε μερικές μέρος

    Εκτός και αν το ξέρει και απλά θέλει να λασπολογήσει .

    4. Πολλοί έμειναν με το στρώμα ανοιχτό στο γεγονός της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα . Μάλλον ο φίλος σας το έκλεισε και ξεκίνησε να πετάει ανούσια λάσπη.

    5. Τα γήπεδα μπάσκετ και τένις που έχουν ανακαινιστεί γνωρίζουμε ( όσοι αθλούμαστε εδώ ) ότι έχουν σημαδευθεί οι αστοχίες ( με άλλο χρώματα φίλε του news όπως θα είδες ) και πιθανώς σύντομα θα γίνουν οι επιδιορθώσεις.
    Σε αυτά τα γηπεδα παίζουμε εμείς και τα παιδιά μας με ασφάλεια και άνεση και δεν μας ενδιαφέρει διόλου η μικρό- αστοχία (που παρεπιπτόντως θα διορθωθεί )

    6. Φυσικά ο φίλος που γράφει με αγωνία δεν μας ενημέρωσε για την άθλια κατάσταση που βρίσκονταν πριν και το πως είναι τώρα .

    7. Το γήπεδο της Βόνιτσας πάει να μετατραπεί σε ένα χώρο που μπορεί ο καθένας να πάει ανθρώπινα και με όλες τις συνθήκες να τρέξει, να παίξει μπάσκετ , τέννις ( ελπίζουμε οσονούπω βόλεϋ και στίβο ) και γενικά να αθληθεί .


    Αγαπητοί αναγνώστες του xiromeronews για χρόνια τα γήπεδα αυτά ήταν σε άθλια κατάσταση με ξερχαβαλωμένη πίσσα και τσιμέντο.
    Τωρα είναι στρωμένα με δάπεδα ασφαλείας και πραγματικά ανθρώπινο .
    Ο χώρος εχει ξεφύγει από την κατάντια του παρελθόντος

    Φυσικά ο φίλος θέλει να παραμείνουμε στην κατάντια του παρελθόντων .
    Τα βλέπουν όλα μαύρα .
    Πιθανώς τους βολεύει .
    Για τέτοια κατάντια μιλάμε .

    Η δημοτική αρχή να προχωρήσει στο έργο της και να αφήσει στην άκρη τους δήθεν ευαίσθητους φίλους του news
    .
    Κλείνοντας να ξεκαθαρίσω οτι στις δημοτικές εκλογές ψήφισα Ευθύμιο Φερεντινο του Γεωργίου γιατί ειμαι δεξιός από τα γενοφάσκια μου και πίστεψα σε αυτόν τον άνθρωπο .
    Με όλα αυτά που βλέπω ουτε από μακριά δεν θέλω να τον βλέπω


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο "φανταστικός" αναγνώστης και είπα να απαντήσω. Επειδή γράφω από κινητό ελπίζω να μην έχασα κάτι.

      Ας τα πάρουμε ένα - ένα.

      1) Το νερό ΛΙΜΝΑΖΕΙ στα γήπεδα μπασκετ-τέννις για τουλάχιστον 2-3 μέρες μετά από οποιαδήποτε βροχή. Φυσικά και μετά από βροχή θα βγει η φώτο για να φανεί ξεκάθαρα το πρόβλημά. Δεν ήξερα να πάω τον Αύγουστο.

      2) Ανέφερα πολύ συγκεκριμένα τι συμβαίνει με το γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα πολιτικού τύπου "ΘΑ ΘΑ ΘΑ" τα ακούω βερεσέ. Οι εργασίες έχουν σταματήσει μήνες τώρα, μόνο αυτό το χώμα μπήκε (χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα) και το γήπεδο είναι στη παρούσα φάση άχρηστο και σε εγκαταλείψη. Δε καταλαβαίνω που υπάρχει η παρανόηση.

      4) Ένα βοηθητικό γήπεδο με μέτριο χλοοτάπητα και μια πρόχειρη εξέδρα. Ναι ότι τι? Θα έπρεπε να συγκινηθω και να αγνοήσω όλα τα υπόλοιπα για έναν κλασικό χλοοτάπητα? Τι σχέση έχει αυτό με το άρθρο μου ούτως ή άλλως?

      5) Όπως και παραπάνω έτσι κι εδώ "πιθανώς" και "ΘΑ γίνουν". Εγώ αναφέρω το ζήτημα, το οποίο παρεμπιπτόντως θα κλείσει διετία σε λίγο. Το αν "Θα" γίνει θα το δούμε στο μέλλον.

      6) Δεν υπάρχουν και φοβερά μεγάλες διαφορές με πριν. Ένας τάπητας μπήκε στη τελική, κι αυτός με κακοτεχνίες. Και στο τένις όλα σκουριασμενα και ξεχαρβαλωμενα είναι.

      7) ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Απάντησα ήδη για τα "ΘΑ".

      Κλείνοντας να ξεκαθαρίσω πως ψήφησα με βάση το γενικό συμφέρον του τόπου και όχι με ταμπέλες δεξιά-αριστερά-όπισθεν, τι σημασία έχει άλλωστε. Οπότε με βάση το παραπάνω και τους υποψηφίους τελικά δε ψήφησα.

      --Ο "φίλος" που γράφει άρθρα για να αναδείξει προβλήματα και θέλει να μείνουμε στη κατάντια.

      Διαγραφή
    2. Είμαι ο "φανταστικός" αναγνώστης και είπα να απαντήσω. Επειδή γράφω από κινητό ελπίζω να μην έχασα κάτι.

      Ας τα πάρουμε ένα - ένα.

      1) Το νερό ΛΙΜΝΑΖΕΙ στα γήπεδα μπασκετ-τέννις για τουλάχιστον 2-3 μέρες μετά από οποιαδήποτε βροχή. Φυσικά και μετά από βροχή θα βγει η φώτο για να φανεί ξεκάθαρα το πρόβλημά. Δεν ήξερα να πάω τον Αύγουστο.

      2) Ανέφερα πολύ συγκεκριμένα τι συμβαίνει με το γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα πολιτικού τύπου "ΘΑ ΘΑ ΘΑ" τα ακούω βερεσέ. Οι εργασίες έχουν σταματήσει μήνες τώρα, μόνο αυτό το χώμα μπήκε (χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα) και το γήπεδο είναι στη παρούσα φάση άχρηστο και σε εγκαταλείψη. Δε καταλαβαίνω που υπάρχει η παρανόηση.

      4) Ένα βοηθητικό γήπεδο με μέτριο χλοοτάπητα και μια πρόχειρη εξέδρα. Ναι ότι τι? Θα έπρεπε να συγκινηθω και να αγνοήσω όλα τα υπόλοιπα για έναν κλασικό χλοοτάπητα? Τι σχέση έχει αυτό με το άρθρο μου ούτως ή άλλως?

      5) Όπως και παραπάνω έτσι κι εδώ "πιθανώς" και "ΘΑ γίνουν". Εγώ αναφέρω το ζήτημα, το οποίο παρεμπιπτόντως θα κλείσει διετία σε λίγο. Το αν "Θα" γίνει θα το δούμε στο μέλλον.

      6) Δεν υπάρχουν και φοβερά μεγάλες διαφορές με πριν. Ένας τάπητας μπήκε στη τελική, κι αυτός με κακοτεχνίες. Και στο τένις όλα σκουριασμενα και ξεχαρβαλωμενα είναι.

      7) ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Απάντησα ήδη για τα "ΘΑ".

      Κλείνοντας να ξεκαθαρίσω πως ψήφησα με βάση το γενικό συμφέρον του τόπου και όχι με ταμπέλες δεξιά-αριστερά-όπισθεν, τι σημασία έχει άλλωστε. Οπότε με βάση το παραπάνω και τους υποψηφίους τελικά δε ψήφησα.

      --Ο "φίλος" που γράφει άρθρα για να αναδείξει προβλήματα και θέλει να μείνουμε στη κατάντια.

      Διαγραφή
    3. Nέρωνα...εσύ;;

      Διαγραφή
  5. Ποτε έχουμε γιορτή Άλογου;

    Μήπως ξέρει κανείς ποτε έχουμε γιορτή προβατίνας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ φίλε ανησυχείς για τα γήπεδα, και ο παντελής Αποστολάκης ΝΕΡΩΝΑΣ ανησυχούσε μέχρι που τα ΤΣΕΠΟΣΕ, και έχει την απάντηση έτοιμη λόγο καιρικών συνθηκών . Νέρωνα δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι η Βόνιτσα σου γύρισε την πλάτη δεν σε γουστάρει κανένας περνάς στην παραλία και σε δείχνουν με το δάκτυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα τεκμηριωμένο κείμενο που δειχνει την άθλια κατάσταση και την εγκατάλειψη από τους υπεύθυνους που συντηρούν τα γήπεδα. Που πανε τα λεφτά μας. Μάλλον πέφτουν μεσα στον αύλακα που ειναι γεμάτος νερό. Ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο δικιο ειχε ο τριαντακωνσταντης που ουρλιαξε που πανε τα λεφτα για τα γηπεδα. Με τη πρωτη ψυχάλα απογυμνώθηκαν όλα. Τωρα καταλαβες Κώστα σε ποιες τσεπες πανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ρε μεγάλε που δεν το χαιρετάει κανένας . Για χαλάρωσε λίγο .... Βγάλε λίγο τα γυαλιά σου παλικάρι μου και δες την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νέρωνας τα έδωσε με απευθείας έναντι 18.000 ευρώ τα γήπεδα μπάσκετ, βόλει, τένις ο ίδιος τα παρέλαβε σύμφωνα με την διαύγεια. Όταν ο Τριαντακωνσταντής με αίτηση του ζήτησε να του δώσει τη μελέτη και το προϋπολογισμό του έργου δεν τα έδωσε. Ποιος βεβαίωσε τη καλή εκτέλεση του έργου; Για το γήπεδο ποδοσφαίρου μία λέει ο Δήμαρχος μας έκανα δωρεά την άλλη είπε τα φτιάξαμε με τα φορτηγά του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν εικονικά τιμολόγια και παρανομίες. Ραντεβού στα γουναράδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αυτά τα ακροδεξιά ρετάλια Νέρωνα και Στούπα και τους τραμπούκους θα πάθεις νίλα Κάρυ. Ερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέρωνα 2.33 ΜΗΝ βάλεις και τα κλάματα.φτανει που ομολογεις ότι τα γήπεδα έχουν αστοχίες και θα διορθωθούν,Με άλλο εικονικό τιμολόγιο,Όσων για το φερεντινου θα έρθει η ώρα σου που πραγματικά δεν θα θέλεις να τον βλέπεις στα μάτια σού,Γιατί δεν θα μπορείς να τον κοιτάξεις,προτασει ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ γιατί χάνει ο καριολης όσο βγαίνεις και μιλάς,ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ.Εσυ δήμαρχε ξέρεις ποιος είμαι τα είπαμε πριν μια βδομάδα για το θέμα τον γηπέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα ειναι που πηγαν τα λεφτα για τα γηπεδα. Ειναι τεραστιο αδικημα, σε αλλες χωρες πας φυλακη για αυτο!! Εδω ο Παντελης ουτε καν ντρεπεται. Τσιπα μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιά τόν φίλο 2:33 .
    Εχεις απόλυτο δίκιο, γιά όλες αυτές τίς μαιμουδιές-έργα, φταίει ο Φερεντίνος (πού τόν στήριξες όπως λές, εντάξει σέ πιστεύουμε.............).
    Αν έγραφες επώνυμα ίσως σού λέγαμε καί μπράβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:33- Εσύ Παντελή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τον 2:33...
    Πολλές ασυναρτησίες γράφεις. Δηλαδη ψηφιζες ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ και τωρα που τα ΤΣΕΠΩΝΕΙ ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ θα ψηφισεις ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ; Τα χάπια σου τα πήρες;
    Αναρωτιεμαι πως σου δινουν μεροκαματο για να γραφεις.... για κλαμματα εισαι και εσυ και το συναφι σου ... Μετρανε οι μερες αναποδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για τον αρθογραφο του κειμενου:
    Ασυμβίβαστος, κοφτερός, πολιτική σημαίνει αλήθεια. Κι αλήθεια σημαίνει φως. τους ξεσκεπασες. τους ξεβρακωσες.
    Έχει πιάσει κρύος ιδρώτας τον Μπουλη παντελή και έχει βάλει όλα τα τσιράκια να γράφουν για να τον υποστηριξουν.
    Αφού σας χαλάει ο σανός ρε παιδιά, δοκιμάστε και κάτι άλλο ή δοκιμάστε απο το φυτό που ξεμεινε μέσα στο τερμα στο θύρρειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα ο παντελής τους έχει κάνει δύο τους τραμπούκους από την ΚΑΤΟΎΝΑ που γράφουν υπέρ του. Ουδείς κρυπτόν από τον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά έχει και έξοδα το παιδί ο μπουλις γι'αυτό κόβονται τα εικονικά πώς θα πληρωθούν η τραμπούκοι αρθρογράφοι. Κι κι Ρίκο κοτουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4.35 μάθε πρώτα ορθογραφία και μάθε να μιλάς και μετά πήγαινε για αντιδήμαρχος ...... για την φράχτη που σου έφτιαξε ο Αποστολάκης δεν μας έχεις πει τίποτα .... γιατί άραγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπεύθυνοι για τη κατάντια στο Κέντρο Μέριμνας είναι ο Κάρυ, ο Νέρωνας, ο Σπέκας, η Πανάγιω, ο Μπαλάφας, η Αθηνά , ο τραμπούκος από τη Κατούνα, η Κρητικού. Καθοδηγητής όλων είναι ο Κάρυ. Αυτοί είναι μαθητούδια του Κάρυ και του Ντόφαλου. Μιλάμε για μεγάλη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορεί να μας εξηγήσει ο Κάρυ με ποια απόφαση και ο Μπαλάφας με ποια απόφαση υπέγραψε τις μετακινήσεις των φορτηγών του Δήμου προς το γήπεδο ποδοσφαίρου; O Σωτήρης τι λέει για αυτά; O Λάκιας υπογράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόνο οργή προκαλεί το γεγονος ότι ενας ανθρωπος της ΦΥΛΑΚΗΣ είναι το τσιρακι του Παντελή.
    Σημειώστε μόνο αυτό:
    Τι έγινε περισυ 15 Αύγουστο στο πανηγύρι στην Κατούνα και επιτέθηκαν σε ένα 25χρόνο. Τι τους έφταιξε το παιδί;
    Θα πέσουν αργά ή γρήγορα οι κουκούλες...
    ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι γνωστή η κυρία της Τεχνικής υπηρεσίας που συντάσσει και υπογράφει τεχνικές εκθέσεις για ανύπαρκτα- εικονικά έργα. Είναι μεγάλη η ομάδα που παντελονιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντιπολίτευση ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πίσω από τις πρατίνες και τις μπύρες υπάρχει μια αδίστακτη συμμορία που ροκανίζει το Δημοτικό Χρήμα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 6.43 Δεν έχω φράχτες εγώ γλυκιά μου γιατί γλυκιά είσαι ψάξτε αλους για φράχτες κουμπάρους φίλους ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι δέκα Δημοτικοί Σύμβουλοι που απέμεναν στο Κάρυ αλληλοκαλύπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δήμαρχε Αποστολάκη Γεώργιε δώσε εντολή αν τολμάτε στο Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας να δημοσιεύσει αν τολμάει την τεχνική έκθεση και το προϋπολογισμό για τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ , τένις της Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λυσσαξατε όλοι σας κι έχετε αποκουμπι το παρόν site που ότι θέλει αναρτει. Δήμαρχος πάλι ο Κάρυ θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής Δημότης είπε ότι υπάρχουν εικονικά τιμολόγια, μαύρη σακούλα χρημάτων και ο Γεωργοθόδωρος και ο Νέρωνας σαούρα, δεν είπαν τίποτε. Το επανάφερε ο Λιάπης και πάλι σαούρα οι Αποστολάκηδες. Τι άλλεςς μαρτυρίες χρειαζόμαστε; Aν σου απευθύνουν αυτή τη βαριά κατηγορία και εσύ δεν μιλάς τότε είσαι ένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και πολλα αλλα που θα τα δειτε στην πορεια.Μιλαμε πως η μασα ειναι μεγαλη και μονο για την παρτη τους.Εχουν γινει ολοι τους 100 κιλα.Εχουν το μαγαζι γωνια για τον δικο τους κομματικο στρατο.Εχουνε να πεσουν γελια με την νεα Δημοτικη ομαδα της απλης αναλογικης.Καθε μερα θα ειναι στα μανταλακια.Να το θυμοσαστε αυτο απο τωρα.Υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο