Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ΕΡ. ΓΑΛΟΥΝΗΣ, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ΑΠΟΣΤΟΛΟ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ, για τη ΔΩΡΕΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για την Επέκταση και Δημιουργία Νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αστακός, 04/05/2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

                 Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της Δ.Κ. Αστακού ότι ο Αστακιώτης Εφοπλιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πανταζής Ν. Απόστολος με την υπ’ αριθ. 3018/27-4-18 αίτησή του έκανε Δωρεά στο Δήμο Ξηρομέρου ένα Αγροτικό Ακίνητο 2.390,78 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση Λοζωνάς (το οποίο αγόρασε πρόσφατα από ιδιώτη της πόλης του Αστακού), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την Επέκταση και Δημιουργία Νέου χώρου Νεκροταφείου Αστακού.
           Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, με την αριθ. 51/2018 Απόφασή της, ομόφωνα έκανε δεκτή την παραπάνω Δωρεά..........

 
            Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στον κ. Πανταζή και την οικογένειά του για την μεγάλη αυτή Δωρεά, διότι το Ακίνητο αυτό θα δώσει οριστική λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Αστακού.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος


14 σχόλια:

  1. Πολυ αισιοδοξη και διεξοδικη η δωρεα του κυριου Πανταζη.Μας "εθαψε"μια φορα με τις επιλογες του,τωρα μαλλον θελει να μας αποτελειωσει.Ευχαριστουμε κυριε Πανταζη.Ο θεος να κοβει χρονια απο μας για εσας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δήμαρχε να ευχαριστήσουμε τον Κ. Πανταζή. Εσείς κύριε Δήμαρχε επί τριάμιση χρόνια ποιά είναι τα έργα σας για να ικανοποιηθούν οι πολίτες που σε τιμήσανε με την ψήφο τους(οδικό δίκτυο, παιδικές χαρές και νεκροταφεία σε άθλια κατάσταση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το θέμα θε έπρεπε ως πρώτη προτεραιότητα να το ειχε λύσει ο δήμος(δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο)
    και είχε εξ' αρχής της θητείας της την οικονομική δυνατότητα ο δήμος.
    αυτο σαν πολιτικό σχόλιο.
    Οσο για την πράξη του συνδημότη μας κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή
    ειναι πραξη βαθύτατα ανθρώπινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα καράβια έχει ο εφοπλιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια βαρκα περισσοτερη απο τη δικια σου και μη γινεσαι κομπλεξικος οποιος και αν εισαι.Περιμένουμε και τη δικια σου δωρεα αφού ειρωνευεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο σε πειραξε οπισθοδρομικε ποσα καραβια εχει ο πανταζης η που εκανε πολυ καλη δωρεα και θα πιασει τοπο....κομπλεξικοι οπισθοδρομικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παραδέχομαι οσους κανουν δωρεές και δέν ζητανε κανένα αντάλαγμα(ψήφο)

      Διαγραφή
  7. 11:43μμ σήμερα εσύ έφαγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πράξη του κυρίου Πανταζη ,τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα ,είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας από την δωρεά ενός κτήματος (3) τριών στρεμμάτων ,γιατί αφορά σε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο θέμα και καλά θα έκαναν κάποιο ,οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις δυσκολίες του θέματος,να μην μιλούν .!!!!
    Όσο για το επικοινωνιακό θέμα ο κύριος Δήμαρχος το χειρίζεται με επικίνδυνη άγνοια .!!
    Τίποτα όμως δεν μπορεί να μειώσει το μέγεθος της προσφοράς του κυρίου Πανταζη.!!!!
    Παναγιώτης Σταικος
    Πρώην Δήμαρχος Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλο ενα προβλημα λυνεται με ιδιωτικη πρωτοβουλια αξιεπαινη πραξη ,ο σχεδιασμος ξεκινησε υπομονη εως το 2019 αλλωστε ανακοινωθηκε κ επισημα,ιδια συνταγη ιδια προσωπα ιδια αποτυχια θα δειξει .Αυτη η εμμονη και επιμονη σε πρακτικες παρε δωσε με δοση διαφημιστικου περιεχομενου κουρασε ολα εχουν τη τιμη τους ομως .Αγκαλιαζονται φιλιουνται φωτογραφιζονται μετα δεν μιλανε ξανα αγκαλιαζονται φιλιουνται φωτογραφιζονται ανεβαινει το κασε,η τιμη τιμη δεν εχει τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κούνια που τους κούναγε,
    Αν νομίζουν ότι βάζοντας μπροστά το Πανταζή και τη δωρεά,θα καταφέρουν να πετύχουν επέκταση του νεκροταφείου.
    Η επέκταση εκεί απαγορεύεται και το ξέρει και ο Πανταζής και ο Δήμαρχος.
    Τώρα αν νομίζουν ότι δε θα βραχούν από τα επικίνδυνα αυτά παιχνίδια που παίζουν,ας πρόσεχαν και ο δωρητής και ο παραλαμβάνων.
    Το ξέρουν ότι δε γίνεται και μετά τερτίπια το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εκτεθούν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κύριος Πανταζης θα μπορούσε να ξοδέψει τα χρήματα που διέθεσε για την αγορά του οικοπέδου σε κάτι προσωπικό, προτίμησε όμως να προβεί σε αυτή την ανθρώπινη πράξη της δωρεάς. Πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο αυτο εκανε ενας πλουσιος ανθρωπος
      εγω παραδεχομαι τους ανθρωπους πιο πολύ
      που κανουν δωρεες απο το υστερημά τους.

      Διαγραφή
  12. Πολλά συγχαρητήρια στον κ.πανταζη....αν είχε βάλει για δήμαρχος θα είχε βγει με 100% Γτ είναι ο πιο τίμιος αλλά θέλουν να τον φάνε ακόμη και οι κοντινοί του άνθρωποι...αλλά αυτοί είμαστε στην επαρχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο