Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΜΑ: "Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση για συγχώνευση του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας, τις συνέπειες της παραπάνω απόφασης και λήψη αποφάσεων".....

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας σας καλεί στην έκτακτη Γενική του Συνέλευση, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στις 7:00 μ.μ. στο χώρο του πέτρινου διδακτηρίου, με το παραπάνω θέμα. 
Προς ενημέρωσης σας έχουν καλεστεί όλοι οι Βουλευτές του Ν. Αιτωλ/νίας, η Δημοτική Αρχή, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Β/θμιας Δ. Ελλάδας, οι Σύλλογοι Διδασκόντων 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Βόνιτσας, οι   Διευθυντές των δύο σχολείων, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας & το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας.

  Με τιμή
 Το Δ.Σ  του Συλλόγου 

6 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΊΖΟΥΝΕ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διευθύντρια μακάρι να βγω ψεύτης, αλλα δεν λεει να καταλαβει οτι εχει κουρασει αφανταστα τον κοσμο με τα πανο της τις πονηριες της κτλ.Ας παει στα αδεσποτα χαμογελα να κανει την διευθύντρια μεχρι να την σουταρουν και απο εκει.Ο εξευτελισμος σε ολο του το μεγαλειο Καπου εδω νομιζω θα πρεπει να επεμβει ο εισαγγελέας,διοτι δεν ειναι δυνατον να μην συμμορφώνεται με τιποτε και να θελει να προΐσταται και στη πρωτη μορφωση των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε για να παρθεί πίσω η αποφαση που κλείνει ένα μεγάλο σχολείο στη Βόνιτσα. Κάποιοι έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την απόφαση και πρέπει να τους σταματήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ 4:30 μ.μ. μάλλον δεν ξέρεις ότι για την ανακατασκευή του κτιρίου μπήκε μπροστά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κι έκλεισε τότε το σχολείο και πήρε μπροστά η δημοτική αρχή. Αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα. Είσαι ανημερωτος και μη μιλάς.
    Κι εσύ 3:40μ.μ. είσαι παραπληροφόρημενος, κι αν νομίζεις με τις απόψεις και το σχόλιο που γράφεις θα μορφώσεις παιδιά σου είσαι μακριά νυχτωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διευθύντρια κύριε/κυρία κάνει αγώνες για τα σχολεία. Ο διευθυντής στη συγκέντρωση σημερα, μας έγραψε όλους, γονείς, συναδέλφους, δημοτική αρχή και ξεφόρτωνε τα βιβλία, γιατί οι εργάτες δεν μπορουσαν. Δεν είπε καν τη γνώμη του για το θέμα. Δεν ασχολήθηκε καν. Αυτό θα πει συνεργασία. Άι σιχτιρ πια εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο