Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

To αυστηρό σύστημα στο Τμήμα Επικοινωνιών-Μεταφορών Αγρίνιου δεν επέτρεψε την απάτη

Στα «κρύα του λουτρού» έμειναν οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν στην Ναύπακτο και που είχαν έρθει στην περιοχή, πλαστογραφώντας στοιχεία Αγρινιώτη υποψηφίου οδηγού, για να λάβει μέρος , ο ένας εξ αυτών στην θέση του,  στις εξετάσεις που διεξάγονταν για το θεωρητικό μέρος απόκτησης άδειας ικανότητας οδήγησης....

Ο… κανονικός υποψήφιος φαίνεται πως μάλλον τα έβρισκε «σκούρα» στις θεωρητικές εξετάσεις και έτσι όπως όλα δείχνουν θέλησε να «βοηθηθεί» από τα δύο άτομα που αφού πλαστογράφησαν την ταυτότητα του , ο ένας εξ αυτών, 44 ετών, επιχείρησε να πάρει μέρος στις εξετάσεις. Όμως όπως αντελήφθησαν οι δυο συλληφθέντες ο 44χρονος και ο 65χρονος συνεργός του, το σύστημα ελέγχου στην υπηρεσία του Αγρινίου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Περιφέρειας (Μηχανολογικό) ήταν τόσο αυστηρό, με απαίτηση πιστοποιητικών κλπ  που δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνει αντιληπτή η πλαστογραφία και η απόπειρα εξαπάτησης των υπαλλήλων. Τελικά ο 44χρτονος δεν παρουσιάστηκε καν στην υπηρεσία για να λάβει μέρος στις εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως σε σχετικές του δηλώσεις σήμερα ο αν. προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΑΔ  Δυτικής Ελλάδος , Αστυνόμος Β” Ιγνάτιος Τριανταφύλλου (φωτο), υπογράμμισε την αυστηρότητα των σχετικών διαδικασιών από την αρμόδια υπηρεσία.
Ετσι οι δυο δράστες επέστρεψαν άπραγοι και τελικά κοντά στην Ναύπακτο συνελήφθησαν προχθές το βράδυ. Εκεί διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος που κινούνταν είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο πλαστογράφησης δημοσίων εγγράφων! (Δείτε σχετικά ΕΔΩ).
Από την Αστυνομία στην Ναύπακτο τώρα γίνονται έρευνες για το εύρος της δράσης των δυο συλληφθέντων, τις διασυνδέσεις κλπ, ενώ αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και για τον αγρινιώτη υποψήφιο οδηγό στην θέση του οποίου ο 44χρονος ήθελε να δώσει εξετάσεις.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο