Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Αετινών!

     




Το αδιαχώρητο έγινε στον χορό του Συλλόγου Αετινών, με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από κόσμο (όχι απλά κατάμεστη αλλά γεμάτη από νεαρό κόσμο), χθες βράδυ Παρασκευή 8  Απριλίου 2016,  στο  μουσικό μεζεδοπωλείο "Μεταξύ μας" στο Μοσχάτο. 
      Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καραμπέκιος άνοιξε την εκδήλωση με την προσφώνηση των επισήμων, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δημιουργία και τους ευχαρίστησε για τη παρουσία τους. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου χαιρέτησε την εκδήλωση..........


    Η κατάμεστη αίθουσα, το καλό φαγητό, η πολύ καλή ορχήστρα,  με τη συμμετοχή του Βασίλη Μαρκόπουλου στο Κλαρίνο και με τον υπέροχο τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλο δημιούργησαν μια ζεστή, ατμόσφαιρα με πολύ χορό και κέφι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.
     Έκτακτα εμφανίστηκε και ο μικρός Τιμολέων Ντέμος που έπαιξε κλαρίνο, γοήτευσε, κατενθουσίασε και χειροκροτήθηκε.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο π. Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Τρυφιάτης, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, από την Παναιτωλοακαρνανική  Συνομοσπονδία ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς και η Μαρία Πίττα, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης ο Γιώργος Τσέλιος, η πρόεδρος του συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας Γεωργία Μακρυγιάννη, ο π. πρόεδρος περιβαλλοντικού Φυτειών Θεόδωρος Ρούτσης, οι πρώην πρόεδροι και ιστορικά στελέχη του συλλόγου: Σουλτάνα Καραμπέκιου, Βαγγέλης Βαλλιάνος, Θανάσης Αναγνωστέλος και Χρήστος Ντέμος, και μια ξεχωριστή παρουσία ο νεαρός Χάρης Κελεπούρης που ήρθε από το χωριό και τίμησε το χορό  του συλλόγου, κ.α. 
    Η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΕΤΙΝΩΝ ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δίνουν ραντεβού για την επόμενη φορά!

Και του χρόνου!..










































































ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο