Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Παρουσιάστηκε στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Αστακιώτισσας Γωγώς Σούρλα: «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος» (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)





      Χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το μουσικό παραμύθι «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος»  της Γωγώς Σούρλα, σε μουσική έτερονίμισυ και εικονογράφηση Νατάσσας Ταπάκη.
    Το παρουσιάσαν οι τραγουδιστές και ηθοποιοί: Αδάμαντας, Vegas (Μελίνα, Zeraw), Θοδωρής Μαραντίνης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Αλεξάνδρα Ούστα, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Στρατάκης, Νίκος Στρατάκης, Μαρίνα Δακανάλη.

Ο Χρήστος Μπόνης που ήταν εκεί γράφει:  
    Χθες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, η Γωγώ Σούρλα φίλη και πατριώτισσα από τον Αστακό (κόρη του Τάκη Σούρλα) παρουσίασε το παιδικο μουσικό παραμύθι βιβλίο της, «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος».....



   Στην παρουσίαση βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες της που βοήθησαν στην έκδοση, πολλοί φίλοι της απο τον Αστακό και φυσικα η οικογενεια της ο πατέρας Τάκης Σούρλας μετα της συζύγου του και η αδελφη της Βίκυ. 
   Αφού η συγγραφέας Γωγώ Σούρλα εκανε μια μικρή ενημέρωση για το ιστορικό της έκδοσης (πως μπηκε στο μυαλό της, πως διαμορφώθηκε, ποιοί και πόσοι την βοηθησαν, ποιοί συμμετείχαν στην επιμέλεια, κ.α) την σκυταλη πήρε η εξαιρετικη ορχήστρα (δεν ξέρω τι σχέση έχει με την Γωγώ αλλά ήταν πολύ καλή και το πρώτο τραγουδι που ανοιξε το καλλιτεχνικο μερος  το ερμήνευσε η Ματθίλδη Μαγγίρα (τι εστί Ματθίλδη Μαγγίρα δεν ξέρω, αλλα όλα τα φώτα των φωτογράφων που με μεγάλη μου έκπληξη βρέθηκαν πολλοί) έπεσαν πάνω της. 
   Συγχαρητήρια Γωγώ και σκέψου να κάνεις και μια παρουσίαση στον Αστακό....

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο