Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Έφτασε το αυτοκίνητο για τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας προσφορά Ριμπολόβλεφ

        Πέρυσι λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Σκορπιό η Κάτια Ριμπολόβλεβα  θέλησε να επισκεφθεί τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην Λευκάδα μια και είχε αποφασίσει ότι δεν θα δεχτεί προσωπικά δώρα αλλά θα γίνουν δωρεές, κυρίως, σε δράσεις που αφορούν παιδιά με ειδικές ανάγκες μια και η ίδια έχει σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο.
      Όταν επισκέφθηκε τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  του δήμου Λευκάδας έτυχε θερμής υποδοχής από τα παιδιά που μάλιστα είχαν ετοιμάσει και μια ιδιαίτερη ζωγραφιά για την ίδια ενώ ο υπεύθυνος, Άγγελος Βονιτσάνος, της είχε κάνει μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της δομής.......



     Αυτές τις ημέρες έφτασε στην Λευκάδα και βρίσκεται στη διαδικασία της έκδοσης πινακίδων το ειδικό αυτοκίνητο που της είχε ζητηθεί για την μεταφορά των παιδιών με ειδικό χώρο και για τα αμαξίδια (φωτο)… 
      Θα ήταν πολύ νωρίτερα εδώ αλλά είναι ένα αυτοκίνητο με ειδικές προδιαγραφές και γι αυτό καθυστέρησε. Με αυτό το αυτοκίνητο θα λυθεί ένα μεγάλο θέμα μεταφοράς των παιδιών μια και ήταν ιδιαίτερα αναγκαίο.

http://lefkadapress.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΩ στο ΡΩΣΟ που ΕΙΝΑΙ οι δικοι μας εκατομιριουχοι? Εκτος απο την ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ποιος αλλος ακουστηκε εδω στη χωρα μας? κανεις γιατι οι τσεπες τους εχουν ΚΑΒΟΥΡΙΑ...αλλα θα μου πεις η ΕΛΒΕΤΙΑ ειναι μακρια απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο