Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Όργιο απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
-ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

-Περισσότερος Σεβασμός στο Δημόσιο Χρήμα από τη Δημοτική Αρχή.
-Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας;

       Από σήμερα ξεκινάμε μια σειρά δημοσιεύσεων προς ενημέρωση των Δημοτών από τη μία πλευρά και ως μέσο πίεσης για το σταμάτημα των απευθείας αναθέσεων έργων και προμηθειών από την άλλη. Ταυτόχρονα δε και εξοικονόμησης χρημάτων που δαπανά ο Δήμος με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.  Είναι γνωστό ότι οι απευθείας αναθέσεις είναι πολιτική που εφάρμοσε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και που εφαρμόζει και η τωρινή. Με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Είναι βέβαιο,  ότι με τη μέθοδο αυτή οι Δημότες πληρώνουμε πανάκριβα υπηρεσίες στους εργολάβους και αγαθά σε προμηθευτές. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
      Είχαμε ένα ενδοιασμό αν έπρεπε να δημοσιεύσουμε τα ονόματα εργολάβων και προμηθευτών. Τα δημοσιεύουμε, και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον, με τη σημείωση ότι εμείς κριτική κάνουμε στη Δημοτική Αρχή και όχι στους συνδημότες μας ή και εκτός του Δήμου εργολάβους και προμηθευτές. 
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Αν κάποιοι δεν το κατανοήσουν,  μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη
    Εγώ γράφω χωρίς υπονοούμενα, χωρίς περιστροφές και ευθέωςΑν αυτό σας ενοχλεί, αναθεωρήστε τη πολιτική σας και εφαρμόστε γραπτούς και άγραφους νόμους.
ΜΕΤΑ 1-9-2014 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  κ. ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
     Εδώ μερικές απευθείας αναθέσεις αφορούν τη περίοδο πριν την 1-1-2011 και συγκεκριμένα οι ζημιές στους αγροτικούς δρόμους που οφείλονται σε έντονες βροχοπτώσεις. 
      Συνάδελφε κ Φερεντίνο, ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος δήλωσε ότι τα έργα αυτά (και άλλα παρόμοια) δεν τα πλήρωσε, γιατί δεν μπορούσε να τα εντοπίσει το 2011 που αναλάβατε. Βέβαια τότε ως Αναπληρωτής Δήμαρχος και υπεύθυνος Οικονομικών συμφωνήσατε και εσείς. Θυμηθείτε τι έγινε προεκλογικά τότε για το θέμα.
    Εσείς που συμφωνήσετε να πληρωθούν, το 2014 και το 2015 τα εντοπίσατε; Δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο εργολάβο αλλά και άλλους. Συνολικά οι αναγνώστες θα ενημερωθούν προσεχώς.
     Οι υπόλοιπες απευθείας αναθέσεις αφορούν τη τωρινή δημαρχιακή περίοδο. Ο συγκεκριμένος εργολάβος έχει και άλλες συμβάσεις με το Δήμο που δεν έχουν κοπεί ακόμη χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Θα τα πληροφορηθείτε προσεχώς.
Οι απευθείας αυτές αναθέσεις είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτες..... 



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
δικαιούχος κ Κτίστης Παν.
Από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.Ηχητική ή φωτιστική ή μικροφωνική κάλυψη εκδήλωσης
       Τα χρήματα που ξοδεύονται διαχρονικά για την ηχητική ή φωτιστική ή μικροφωνική κάλυψη των εκδηλώσεων με αυτό τον τρόπο είναι τεράστια. Τα περισσότερα διαχρονικά πήγαν στο κ Κτίστη.
       Προτείνουμε ο Δήμος, ανά Δημοτική ενότητα να αγοράσει δικά του μηχανήματα. Θα εξοικονομηθούν πολλά χρήματα, αναγκαία στη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (έδρα Αγρίνιο)
Από 1-9-2014 μέχρι Σημερα 2014
 Εδώ στην κατάστημα Σ. Παπανικολάου με έδρα το Αγρίνιο πήγαν με απευθείας αναθέσεις πολλά χρήματα. Καταστήματα στα όρια του Δήμου παρόμοια υπήρχαν και υπάρχουν. Τι ακριβώς συμβαίνει; 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4
Από 1-9-2014 μέχρι Σήμερα ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ κ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΣΠ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
      Εδώ έχουμε απευθείας αναθέσεις μεγάλου ποσού σε ένα συγκεκριμένο ηλεκτρολόγο . Φυσικά όχι τυχαία.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5
ΑΠΌ 1-9-2014 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
       Ο Προμηθευτής είναι ένας από τους πολλούς με παρόμοια προϊόντα. Το συνολικό άθροισμα σε αυτές τις προμήθειες είναι πολύ μεγάλο, για εννέα μήνες έξω από κάθε λογική αναγκών.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 6
ΑΠΌ 1-9-2-14 ΜΈΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΤΟΛΗΣ
     Εδώ έχουμε υπηρεσίες από έναν από πολλούς με τις ίδιες υπηρεσίες. 
Δείτε σας παρακαλώ καλύτερα την αιτιολογία .

Δήμαρχε κ Αποστολάκη,
Από αυτά και τα υπόλοιπα που θα δημοσιευτούν προσεχώς και συνεχώς  προκύπτουν τα παρακάτω και όχι μόνο:
1)-Πολλά χρήματα ξοδεύουμε ασκόπως και πανάκριβα  εξ αιτίας των απευθείας αναθέσεων.
2)-Εντύπωση προκαλούν τα πολλά χρήματα που αναγράφονται κυρίως για το Γήπεδο της Βόνιτσας.
3)-Η δημιουργία Δημοτικής Επιχείρησης Υδρεύσης και Αποχέτευσης είναι αναγκαία όσο ποτέ.
4)-Ο μύθος ότι τονώνεται η τοπική αγορά με τις απευθείας αναθέσεις έπεσε.
    Αυτό που γίνεται είναι ότι τονώνονται τσέπες συνδημοτών μας κατάλληλα επιλεγμένων αλλά και πολιτών –προμηθευτών έξω από το Δήμο.
5)-Παρακολουθήστε τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και   Ανάπτυξης του Δήμου.
Προσεχώς θα γίνουμε αναλυτικοί.

Κύριοι της Αντιπολίτευσης,
-Όλα αυτά και τα υπόλοιπα που συμβαίνουν γιατί δεν τα αναδεικνύετε;
-Συνάδελφε κ Φερεντίνο τι σας συγκρατεί;
-Τι άλλο περιμένετε να συμβεί για να κάνετε αντιπολίτευση ;

Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Εφαρμόστε τη νομιμότητα. 
Προστατεύστε το κύρος του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
     Στη προηγούμενη δημοτική περίοδο έχουμε τις παρακάτω απευθείας αναθέσεις από 1-1-2013 μέχρι 31-8-2014. Τους τελευταίους είκοσι μήνες της Δημαρχίας του κ Σολδάτου και του Αναπληρωτή Δημάρχου κ Φερεντίνο.
1)-Κατάστημα με έδρα τη Νίκαια Αττικής και που ανήκει στο κ Σκουρή Κων/νο πήρε απευθείας αναθέσεις σε προμήθειες το ποσό των 165.000.!!!!!!!
    Με αυτό τον τρόπο ο κ Σολδάτος και ο κ Φερεντίνος ενίσχυαν την τοπική αγορά και έκαναν συνετή οικονομική πολιτική όπως δήλωναν. Υπάρχουν σχετικές συνεντεύξεις. 
2)-Ο εργολάβος κ Μπουρδούβαλης Σωτήριος πήρε απευθείας αναθέσεις σε έργα και υπηρεσίες το ποσό 98.372 ευρώ.
3)-Ο εργολάβος κ Μιχαλάτος Παναγιώτης πήρε απευθείας αναθέσεις σε έργα το ποσό 71.099 ευρώ.
4)-Κατάστημα με ιδιοκτήτρια την κ Φραγκογιάννη Βασιλική πήρε απευθείας αναθέσεις σε προμήθειες το ποσό 54.675 ευρώ.
5)-Ο κ Βενέτης Χρήστος που διαθέτει κατάστημα επισκευών αυτοκινήτων πήρε το ποσό 36.997 ευρώ (ακριβώς) .
6)
Στο ίδιο χρονικό 1-1-2013 μέχρι 31-8-2014 δεν έχω πλήρη στοιχεία από το Κέντρο Μέριμνας , που αν είχα τα παραπάνω νούμερα πιθανόν να ήταν πολύ μεγαλύτερα.


Φυσικά δεν είναι αυτοί μόνο. Απλά δημοσιεύουμε πέντε όπως και με τη τωρινή δημοτική αρχή.
Αν ο κ Σολδάτος και ο κ Φερεντίνος έχουν πολιτικό θάρρος και πολιτικό ανάστημα , ας μας πουν ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ.
Εσάς κ Αποστολάκη, τι σας συγκρατεί και δεν λέτε τι ακριβώς παραλάβατε;

Προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες λέμε. 
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ(αυτά που ξέρουμε).
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.




18 σχόλια:

  1. Απο οτι διαβαζω εδω πρόκειται για χορο χιλιαδων ευρω....και αναρωτιεμαι: απο τη στιγμη που ο δημος μας θεωρείται χρεοκωπημενος. Απο που βρίσκουν ολα αυτα τα χρήματα;
    τωρα οσον αφορα το γήπεδο εξεπλαγην για τα τοσα χρηματα που χρειαστηκαν....μηπως ο χλοωταπητας του γηπεδου στοιχησε τοσα πολλα χρηματα;και για ποιο γήπεδο μιλαμε;στο χορταρι του γηπεδου βοσκουν τα γελαδια. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο οτι διαβαζω εδω πρόκειται για χορο χιλιαδων ευρω....και αναρωτιεμαι: απο τη στιγμη που ο δημος μας θεωρείται χρεοκωπημενος. Απο που βρίσκουν ολα αυτα τα χρήματα;
    τωρα οσον αφορα το γήπεδο εξεπλαγην για τα τοσα χρηματα που χρειαστηκαν....μηπως ο χλοωταπητας του γηπεδου στοιχησε τοσα πολλα χρηματα;και για ποιο γήπεδο μιλαμε;στο χορταρι του γηπεδου βοσκουν τα γελαδια. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Καρι δεν στηριξει τον πεθερο του που και αυτος τον στηριξε με τη σειρα του (οικονομικα εννοω)και αν δεν στηριξει το σοι της γυναίκας του ποιον θα στηριξει;
    Καρι και ξερο ψωμι...για τη Βονιτσα του αυριο και τη βονιτσα του πολιτισμου..(για τις καλοκαιρινες εκδηλωσεις που οπως ακούγεται θα καθηλωσουν τον κοσμο για αλλη μια φορα)...
    Ελλας ,,Ευρωπη και Καριολης...θα είναι το νεο συνθημα για τις επομενες εκλογες που θα ειναι υποψηφιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γίνεται; που ζούμε; δεν υπάρχει έλεγχος από πουθενά; Να γίνει παρακαλώ αναλυτικός έλεγχος και στο κέντρο κοινωνικής μέριμνας γιατί μιλάμε ότι δίνονται πολλά χρήματα σε συλλόγους κερδοσκοπικούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Παπανικολάου τον εχει Ξάδερφο ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ και του δίνει συνέχεια αναθέσεις !αυτα τα ποσά ειναι πολυ λίγα ο Γουρουνας εχει πάρει 150000€ απο την αρχή της θητείας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και έρχονται και αλλα τιμολόγια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι δυνατόν 20000€ για Χάρτι Α4 στο δήμο αυτή την εποχή αν ειναι δυνατόν ;;;και το κέντρο της νέας Υόρκης δεν χρησιμοποιεί τόσα ...χθες άκουσα ότι έγινε δημοπρασία παρουσια μπράβων και ήταν παρών και ο δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ κακώς το επέτρεψε και πρεπει να ντρέπονται αυτοι που επιτρέπουν τέτοια πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα θέλετε να πούμε και για 2 κλιματιστικά που κόστισαν 150.000 (εικονικά για να τα παρουν 3ια ατομα) χιλιάδες ευρώ από κατάστημα της Βόνιτσας;;;θέλετε να συνεχίσουμε να λέμε για τα τιμολογια που κοβοντουσαν και κοβοντε ακομα;;;; Νομίζω αν βγουν όλα στη φόρα αλίμονο τους..Ριχτε και μια μάτια στις ταβέρνες και στα τιμολογια που κοβοντε για τις ορέξεις του δήμου... Αλλά και σε μερικές καφετέριες... ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ..ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΘΑΣ ΒΓΑΛΩ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΆ ΣΙΓΆ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι του κεντρου μεριμνας, τα χρήματα δεν είναι δικά σας για να τα δίνεται έτσι απλόχερα σε συλλόγους κερδοσκοπικούς ή αλλιώς ιδιωτικές επιχειρήσεις.Συμφωνώ με παραπάνω ανώνυμο. Οποιος θέλει να αυτοπροβληθεί να τα βάλει από την τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη δηλαδή ....ο πεθερός του Δημαρχου είναι μπουλτοζιέρης ....εάν δεν δώσει μερικές αναθέσεις εκεί σε ποιόν θα δώσει;; Όλοι το βράδυ στην πλατεία δημαρχείου να διαδηλώσουμε για να παραμείνει ο Δήμαρχος ακόμα τριάντα χρόνια (έχει και φοβερό πολιτιστικό όραμα...) όπως κανουν και οι φιλελλέδες στο Συνταγμα !!
    Ψηφίζουμε Καρυ πάση θυσία, μενουμε Ευρώπη, και επίσης μένουμε και Βόνιτσα με τις τεράστιες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποστολάκη θέλαμε κύριοι, τα ξέραμε αυτά φυσικά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, ζήτω το καργιολιστάν
    οι φίλοι συμπέθεροι και κολλητοί τα αρπάζουν
    ας αγοράσουμε και μια ηχητική εγκατάσταση γιατί φέτος που θα γίνουν και εκδηλώσεις το καλοκαίρι θα πάει ο κούκος αηδόνι
    καρεκλίτσες πήραμε για να μην τις νοικιάζουμε από τον μπαμπά της υποψήφιας του φερεντίνου ηχητική όχι, γιατί παντελή? με ένα μεροκάματο 25-30 ευρώ θα βγάζεις κάθε εκδήλωση και όχι με 1200!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευρώ που θέλει ο ιδιώτης
    χορτάρι 1 έτους που κόστισε 20.000 θέλει 30.000 επισκευές?
    έλεος
    κύριε Στούπα τα παντελόνια δεν τα κατεβάσατε όπως υποσχεθήκατε στην πλατεία της Κατούνας αν δεν ανοίξουν τα σφαγεία τα Χριστούγεννα και έρχονται και άλλα Χριστούγεννα. τα μπάνια? τώρα εθνικέ ευεργέτη Βαγγέλη που είσαι και γραφείο τύπου του δήμου δεν έχεις να πεις τίποτα? οι μαύρες σημαίες και οι συγκεντρώσεις μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 4.34....

    Αν εχεις στοιχεία για ολα αυτα που λες καλο θα ηταν να τα βγαλεις στη φορα...πρέπει ο κοσμος να μαθει τι γίνεται.. ..
    Οσο για τα κλιματιστικα ολοι καταλαβαινουμε απο ποιο μαγαζι της βονιτσας τα πηραν...ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΠΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ "ΚΑΙ" ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολο ανωνυμοι βαλτε επιτελους και καποιοι το ονομα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν ο άνθρωπος έχει αξίες, δεν μπορεί να ξεχάσει όλους αυτούς που τον στήριξαν στις δικές του δυσκολίες. Δεν ξεχνάει φίλους και συγγενείς.

    Αν δεν σας αρέσουν άτομα με αξίες και υψηλά πιστεύω , να πάτε να τα βρείτε αλλού.

    Ολοι εσεις που φωνάζετε μαζί με το Τριαντακωσταντή ( τουν ξέρουμε δα όλοι μας και τι έχει το άτομο) , βουλώστε το τώρα γιατ΄έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

    Ξέρετε τι ζόρι τραβάνε όταν βρίσκονται στη μοιρασιά. ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ.ΠΩΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.ΠΑΝΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΕΔΕΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. Υ.Γ 1 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Υ.Γ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Υ.Γ 3 ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο