Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η ΔΗΜΑΡ ψηφίζει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Η Σ   Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α Σ   
Α Ι Τ Ω Λ/Ν Ι Α Σ
Η ΔΗΜ.ΑΡ Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με τις τρέχουσες ραγδαίες και ιστορικής σημασίας εξελίξεις που δρομολογήθηκαν με την  διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και την προκύρηξη  Δημοψηφίσματος για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ανακοινώνει τα παρακάτω.

1. Η  Κ. Ε της ΔΗΜ. ΑΡ. Με την από 28/6/2015 απόφαση της πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον της προκύρηξης Δημοψηφίσματος γιατί η Χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη ΝΑΙ στην Ε. Ε και  στην Ευρωζώνη. ΝΑΙ στη ΛΥΣΗ και ΟΧΙ στη ΡΗΞΗ.
2.Στην ίδια απόφαση δηλώνεται ότι στη  νέα κατάσταση που διαμορφώνεται πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις ώστε να επιτύχουν μια μεταβατική συμφωνία στο συντομότερο δυνατόν.
3.Στην περίπτωση που παρά ταύτα η Κυβέρνηση επιμείνει στην πραγματοποίηση του Δημοψηφίσματος η θέση της ΔΗΜ.ΑΡ. παραμένει  η ίδια ξεκάθαρη και χωρίς αμφησιμίες θέση καλώντας το Λαό να ψηφίσει ΝΑΙ. Δηλαδή ΝΑΙ στην Ε.Ε και στην Ευρωζώνη,ΝΑΙ στη ΛΥΣΗ και  ΟΧΙ στη ΡΗΞΗ..........



       Για μας είναι αδιαπραγμάτευτη η παραμονή της χώρας στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη και δεν συναρτάται με τις δυσκολίες από τους υπάρχοντες σήμερα πολιτικούς συσχετισμούς που επιμένουν στην πολιτική της λιτότητας.           Εμείς πιστεύουμε σε μια Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο,κοινωνική συνοχή  θεσμική, πολιτική και οικονομική ολοκλήρωση . Ψηφίζουμε ΝΑΙ για να είμαστε στο σκληρό πυρήνα της Ε.Ε όταν με τον αγώνα των Λαών της θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα γίνονται οι απαραίτητες αυτές αλλαγές.

ΑΓΡΙΝΙΟ  30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015—ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

5 σχόλια:

  1. Σιγά το νέο! Αφού ψήφισαν και τα Μνημόνια τί άλλο θα υποστήριζαν τώρα; Ασχοληθείτε με σοβαρότερες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια φορά είπαν και κάτι σωστό.... "ΝΑΙ" για να πάμε σε εκλογές και να φύγει το συνονθύλευμα που κυβερνά την Χώρα και προσπαθεί να κυβερνήσει με δημιουργικές ασάφειες.... πέντε μήνες και τα έκαναν όλα πουτάνα με μόνο γνώμονα το κομματικό συμφέρον... να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και ελπίζω οι ίδιοι να έβαλαν μυαλό και να μην επαναλάβουν το ίδιο λάθος... βέβαια αμφιβάλλω αν θα δημοσιευθεί το σχόλιο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναμενόμενο απο αυτούς .... αν ψηφιζε ελληνας ναι θα με ενοχλουσε.....τωρα με αφήνει αδιάφορο αυτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου αριστερά της ανευθυνότητας "Τώρα ειν΄ αργά αγάπη μου γλυκειά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 ,49
    Την προταση των δανειστων , την αποδεχεσαι ; Ναι η' Οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο