Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σωτήρης Κοντονάσιος: Kάλεσμα στην σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Εμφάνιση 10922491_1382294322076739_2083934621527189219_n.jpg

Η Ελπίδα έρχεται στο Αγρίνιο!
     Γυναίκες και άνδρες, νέοι και νέες, εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι τoυ Αγρινίου  και ολόκληρου του νομού, στις 7 το βράδυ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου  μιλάει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Δεν σας καλούμε σε μια προεκλογική συγκέντρωση - ομιλία, σαν απλούς ακροατές παρατηρητές. Σας καλούμε με την συμμετοχή σας σε αυτήν, να γίνετε μέρος ενός ισχυρού ρεύματος Ανατροπής για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και την χώρα μας......


   Σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στην αποψινή ανοιχτή συγκέντρωση για να ακούστε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το κυβερνητικό πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Αιτωλοακαρνανία!
   Ο πρόεδρος και απο το Αγρίνιο θα δεσμευτεί σε  ένα ηθικό, πολιτικό, εθνικό συμβόλαιο με μόνο σκοπό να ξανακερδίσουμε τη κυριαρχία της πατρίδας μας, να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια του λαού μας, να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα σε στέρεες βάσεις δικαιοσύνης και προκοπής. 

Η ελπίδα έρχεται!
Η Ελλάδα Προχωράει!
Η Ευρώπη Αλλάζει!

1 σχόλιο:

  1. Να πάρουμε λέει πίσω τη ζωή μας και τη χώρα μας. Μέχρι το 2009 ήταν ενεργό μέλος του πασοκ. Σε ποια χωρα ζουσε? Το πρωην κόμμα του ήταν αυτό που μας πήρε τη ζωή και την ελπίδα από το 81 και μετα με το ανδρεα δωστα όλα και τους χιλιαδες βολεμενους πασοκους. Έφυγε όπως πολλοί του πασοκ πηγε αρμα πολιτων δημαρα και τωρα συριζα.

    Δεν θα πάρουμε κυριοι του συριζαιοι πρωην πασοκοι.
    Έγραφε το ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΟΕ 2010

    """Είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 1996, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, είχε παίξει ουσιαστικό ρόλο στην προσέγγιση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Κώστα Σημίτη.""' Κατι χρηματιστηρια κατι ολυμπιακοι αγωνες μας βουλιαξαν . Τι θα μπορούσε να μας πει για τότε ο κ Κοντονάσιος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο