Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ανησυχία εκφράζει η Αντίσταση Πολιτών για την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας

ΘΕΜΑ «Πολιτική Προστασία»
       Με αφορμή την πρόγνωση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στο Σαββατοκύριακο από δυτικά και έχουν προειδοποιήσει  οι μετεωρολόγοι,  η Αντίσταση Πολιτών εκφράζει την ανησυχία της για την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.
        Η συμμετοχή μας στο όργανο που συντονίζει την Πολιτική προστασία μας υποχρεώνει να ζητήσουμε άμεσα σύσκεψη προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ικανοποιητικά και διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που εμπλέκονται καθώς και η ασφάλεια των πολιτών......Στην ιστοσελίδα της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (http://www.gscp.gr/ggpp/site/home/ws/units/primary+menu/systima+PP/Dioikitikes+Monades/Perifereies.csp ) δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες για τους πολίτες και με δεδομένη την υποστελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών που εμπλέκονται καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε εγρήγορση.
    Η παρούσα θα κοινοποιηθεί τόσο στην υπεύθυνο Αντιπεριφερειάρχη κα  Χριστίνα Σταρακά  όσο και στην  γ. γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης .

Για την Περιφερειακή Παράταξη ‘’Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδος’’
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος  και
Γραμματέας του Περιφ. συμβουλίου Δ.Ε.

Κώστας  Κούστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο