Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Χριστοδουλοπούλου: Ιθαγένεια στα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ

Δέσμευση για τη β' γενιά μεταναστών

Αθήνα: Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

   Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο, η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών»....   Η ίδια σημείωσε ότι πρέπει να αποκατασταθούν όλα αυτά τα παιδιά που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, «ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ, πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ».

Πηγή: news.in.gr

7 σχόλια:

 1. Κάποιος να την μαζέψει τη ειναι η ιθαγένεια μπατε σκύλοι αλέστε στα αλλά κράτοι δηνουν μόνο ηπικοοτιτα υπό όρους το μόνο που θέλουν ειναι να αφανίσουν το ελληνικό στοιχείο και να έχουν κάποια στιγμή χιλιάδες ψήφους για να εκλέγονται συνέχεια αίσχος που πεζετε με το εθνικό συμφέρον ελπίζω ο καμένος να να μην το ψήφιση εκτός και κάνει κολο τούμπα να κοιτάξουν να δοσουν ψωμί στο κόσμο και να τα αφήσουν αυτα τα ανθελληνικά εδώ η καλή ιθαγένεια παρε κοσμε με το κιλό άντε Ουστ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το είχαν πει... τους ψηφίσαμε... γιατί παραπονιόμαστε;;;
  Το μόνο για το οποίο είμαι περίεργος είναι η στάση που θα καρατήσει ο Καμμένος. Εκεί θα φανεί αν τον νοιάζει η Ελλάδα ή μόνο η θεσούλα που καθησε...
  Διευκρίνιση: Αυτονόητο πως δεν έχω κατι με τους μετανάστες και ιδιαιτέρως με τη δεύτερη γενιά μεταναστών. Αλλά όπως αναφέρεται και σε προηγούμενο σχόλιο, άλλο η υπηκοότητα κι άλλο η ιθαγένεια... Φήφους μαζεύουν για να εκλέγονται μια ζωή... Και δυστυχώς παιζουν με την Πατρίδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε μία χώρα με τόσο ισχυρή ορθόδοξη παράδοση, η οποία διαμόρφωσε την ιστορία και την κοσμοαντίληψη του λαού, δεν υπάρχει μέλλον για καμία πολιτική δύναμη, η οποία θα αποφάσιζε να αγνοήσει την Εκκλησία και τις πνευματικές αξίες, που εκείνη προστατεύει και είναι πολύτιμο για τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού.
  Σε μία χώρα που γιαυτά τα σύνορά της πολέμησαν Λεωνίδες, Κολοκοτρώνηδες και Κατσιμήτροι, έρχεται μία Χριστοδουλοπούλου να περάσει τις διεθνιστικές και μηδενιστικές της αντιλήψεις για κράτος, σύνορα ιθαγένεια και Έθνος. Για τα δεινά που θα έρθουν αργότερα υπό τύπου Κοσσόβου,σε ποιον θα δώσει λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σοβαρότητα υπουργού έπαιζε συνέχεια με το Κινιτο δεν έπαιζε με τιποτα άλλο Ώρε γλέντια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτά να τα βλέπουν όσοι στις εκλογές είχαν κριτήριο τι μισθό-σύνταξη-εφάπαξ θα πάρουν, ποιος θα τους δώσει περισσότερα δηλαδή και όχι το μέλλον της Ελλάδας και τα εθνικά θέματα! Περαστικά μας!!!
  Όπως βλέπετε η βρωμοδουλειά γίνεται από μέσα! Που είσαι ωρέ Κολοκοτρώνη να δείς τους σημερινούς νεοέλληνες; Να δείς γιατί έδωσες την ζωή σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ακομα δεν ξεκίνησαν και άρχισαν τα ανθελληνικά τους φταίει μετα η χρυσή αυγή με πιο δικαίωμα αυτή η υπουργός λέει Μπαρούφες αφού αυτο που σχεδίαζη δεν πρόκειται να το κάνει γιατι θα ξεσηκοθη ο κόσμος μόνο υπηκοότητα με όρους και πολυ ειναι γιατι στην Ελλάδα έχει Γινη ισβολη και σε λίγα χρόνια θα είμαστε εμείς μειονότητα για αυτο να σοβαρευτούμε λιγο και ειδικά η συγκεκριμένη υπουργός ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα Ελλάς θρησκεία Ορθοδοξία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο