Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ένα βήμα πριν την διάλυση ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα

       Με διάλυση απειλείται ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους στη περιοχή μας
    Η πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Ταμπάκη με ανακοίνωση της δηλώνει ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο αφού δεν κατατέθηκαν οι ανάλογες υποψηφιότητες και ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν μπορεί να επιτελέσει τα καθήκοντά του.  
    Δυστυχώς ο Σύλλογος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και ενώ έχει προσφέρει πολιτιστικό, και κοινωνικό έργο το οποίο έχει ανεκτίμητη αξία για τον Μύτικα  και όχι μόνο. 

Αναλυτικά από MYTIKAS PRESS:
       Την Πέμπτη 29.1 στις 04:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση, ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ακολούθησε Γενική Συνέλευση και πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει ο Σύλλογος άμεσα σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. με προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων σήμερα Παρασκευή 30.1. και ώρα 10:00 π.μ........



    Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε σήμερα Παρασκευή 30.1 και ώρα 10:00 π.μ. και δεν κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες αυτές που σε αριθμό προβλέπονται από το καταστατικό για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών.
       Σαν απερχόμενη Πρόεδρος εξέφρασα την επιθυμία να μην είμαι εκ νέου υποψήφια, αφήνοντας χώρο να μπουν και να αναλάβουν νέα μέλη που θα οδηγήσουν τον Σύλλογο σε εύρυθμη λειτουργία, μιας και τελευταία δεν υπήρχε αρμονική συνεργασία μεταξύ των μελών του μέχρι σήμερα Δ.Σ.
       Με μεγάλη μας λύπη σας δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Σύλλογος ως εκ τούτου οδηγείται σε διάλυση με σχετική αίτηση που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.
     Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τα τελευταία οκτώ χρόνια. Περάσαμε και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες και ένα συγνώμη για την αναπόφευκτη διάλυση του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα
Γεωργία Ταμπάκη

http://mytikaspress.blogspot.gr/

12 σχόλια:

  1. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΟΛΕΥΕ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΝΕΟ Δ.Σ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προεκλογικα ακουσα μια φραση... ¨θα τα παρουμε ολα εμεις" ,ισως ειναι και καλυτερα για να καταλαβουν μερικοι την αξια και τον κοπο καποιον!μερικοι ας κοιταξουν τα προβληματα του τοπου και μετα ολα τα αλλα,σαφως και ειναι κριμα αλλα με ενδιαφερει περισσοτερο οι λακουβες που πεφτω καθε μερα μεσα,το λιμανη που δεν εχει φωτα,το νοσοκομειο που δεν εχει γιατρους,το σκουπιδαριο,η εικονα του χωριου μας απο το αν θα εχει συλλογο ο Μυτικας,αυτα να κοιταξουν μερικοι που εχουν αρμοδιοτητες και οχι τι κανει ο ενας και ο αλλος,δεν ειναι τυχαιο που απο τον Αλυζιακο αποχωρουν ατομα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12,27 παρανομα ειναι και μισα μαγαζια να τα λεμε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:27 δεν ανησυχουμε για τον συλλογο για αλλα ανησυχουμε.δεν μπορεις να λες για τσιφλικια οταν εσυ ξερεις καλα αυτη την λεξη,θα πρεπει να μιλαω ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δικτακτορια ειναι π.χ. οταν περνουμε χωρο που δεν μας ανηκει,οταν με το ετσι θελω αρπαζουμε αυτα που δεν μας ανηκουν.αλλα οι δικτακτορες δεν κανουν την παπια μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπαρχουν ατομα αξια και οχι για πρωσοπικα συμφεροντα να διατηρηθει ο συλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΙΓΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το καρναβαλι να γινει γιατι πηραμε στολες και θα ερθουμε αν γινει,ειναι κριμα το περιμεναμε τοσο καιρο, οι μισοι θα μαστε σαν τον Ξηρο και οι αλλοι Ε.Υ.Δ.ΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΡΙΤΣΙΠΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρια Γριτσιπη ησουν παρων στα προηγουμενα συμβουλια και τωρα θελεις να καλεσεις Γενικη Συνελευση; Aφου ενδιαφερεσαι τοσο γιατι το δικο σου ονομα δεν υπηρχε μαζι με τις αλλες δυο υποψηφιες; μηπως καθε φορα πας οπου σε βολευει; σαν αναγνωστης και υποστηρικτης του Συλλογου Γυναικων Μυτικα δεν ειδα στην ανακοινωση τους καμια παραιτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε αναγνωστη 4,45 και 1,16 συγχαρητηρια για τα ευστοχα σχολια. σε παραδεχομαι, γιατι σε αυτο το χωριο μας φαγανε οι Ξηροι και η Ε.Υ.Δ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγη τσίπα σε αυτό το χωριό δεν έχει μείνει;αλλά απλα καποιες να θυμούνται οτι έχει ο καιρός γυρίσματα!!αλλά τι να πεις για ατομα που η ηθική είναι άγνωστη λεξη!!!και μην νομίζουν οτι θα εξουσιάζουν όλο το χωριό οι καποιες που ξαφνικα εγλυψαν εκεί που εφτυναν για να πάρουν ενα αξίωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο