Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Στηρίζει ανοιχτά ΣΥΡΙΖΑ και Κοντονάσιο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φ. Κωστούλας!

       Κάθε φορά που είναι εκλογές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός μας εκπλήσσει. Όπως και στις δημοτικές εκλογές έκανε παρέμβαση και δήλωσε ανοιχτή στήριξη στο πρόσωπο του Γ. Παπαναστασίου έτσι και τώρα καλεί τους Αιτωλοακαρνάνες να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον υποψήφιο του κόμματος Σωτήρη Κοντονάσιο!      
      Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αχελώος Tv είπε χαρακτηριστικά : ” Για να πετύχουμε έναν τέτοιο στόχο, θα πρέπει οι Αιτωλοακαρνάνες ψηφοφόροι να στείλουν στη νέα Βουλή και γιατί όχι και στη νέα κυβέρνηση, πολιτικούς με αγάπη και όραμα για την ιδιαίτερη πατρίδα.....    Έτσι μόνο η Αιτωλοακαρνανία θα κερδίσει το στοίχημα της αλλαγής και της ανάπτυξης ώστε να κατακτήσει την θέση που αρμόζει στην έκταση, στον πληθυσμό, στο φυσικό της πλούτο και στην ιστορία της. Με αυτές τις σκέψεις θεωρώ ότι ο νομός μας πρέπει να εκπροσωπηθεί στη νέα Βουλή από ανθρώπους όπως, για παράδειγμα, ο γνωστός δικηγόρος Σωτήρης Κοντονάσιος, που διαθέτει μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, θέληση, και φυσικά ένα από τα πλουσιότερα βιογραφικά μεταξύ όλων των υποψηφίων βουλευτών του νομού μας.

Πηγή: Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ξερει οτι θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτο πηγε εκει ο Φωτης. Αλλιως θα στηριζε Κ. Καραγκουνη...