Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Οι εννέα υπουργοί του Τσίπρα που έδωσαν θρησκευτικό όρκο

5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

       Πέντε μέλη της κυβέρνησης από τους ΑΝΕΛ και τέσσερα από τον ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
       Πρόκειται για τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του κόμματός του, την κ. Κουντουρά, την κ. Κόλλια, τον κ. Σγουρίδη και τον κ. Κουίκ, που μέτέχουν στην κυβέρνηση.
   Από τον ΣΥΡΙΖΑ, θρησκευτικό όρκο έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας.....



    Επίσης, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Παναγιώτης Νικολούδης ως Υπουργός Επικρατείας για τη Διαφάνεια και ο καθηγητής Δημήτρης Μάρδας, ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
      «Ορκίζομαι να τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού» ήταν ο λιτός πολιτικός όρκος των υπολοίπων μελών της νέας κυβέρνησης.

http://www.ethnos.gr/

4 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πριν τα ίδια ήταν. Μόνο που τώρα αυτοί το δηλώνουν ανοικτα ότι ειναι άθεοι, ενω πριν οι άλλοι ορκίζονταν μεν στο Ευαγγέλιο, αλλά το βράδυ την ποδιτσα και κατευθείαν στην Στοά να δηλώσουν υποταγή στον Βααλ και να πάρουν οδηγίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ! 10.11
    Είσαι ...αδιάβαστος ! άλλο η Συνείδηση και άλλο το εγώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ? ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΘΕΟΥΣ?
    ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο