Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Οι τελευταίες πληροφορίες για το ψηφοδέλτιο του Γ. Παπανδρέου

      Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, αφού η αρμόδια Επιτροπή στην οποία επικεφαλής είναι ο Σ. Ξυνίδης καταλήγει στις τελικές της αποφάσεις, μετά και την κατάθεση και άλλων προτάσεων που έγινε και ηλεκτρονικά.
      Στο μεγαλύτερο μέρος του το ψηφοδέλτιο έχει «κλειδώσει» αν και οι εκκρεμότητες υπάρχουν και έχουν τη βαρύτητα τους.

    Στο Ξηρόμερο υπάρχει εκκρεμότητα μιας και παρατηρείται πλήθος μελών του νέου κόμματος που είτε έχουν προταθεί είτε ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για τον πρωην βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη, τον Β. Βίτσα πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και υπάλληλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τον κ. Κόκκαλη δικηγόρο, τον Ν. Μήτση, συγγραφέα και πρώην Νομαρχιακό Σύμβουλο και τον κ. Νίκο Κασόλα (Φωτο) πρόεδρο του Πολιτιστικού Κεντρο του ΟΤΕ στην Αθήνα...............



Ξεκινώντας από τη Ναυπακτία, οι υποψηφιότητες που προκρίνονται είναι του μηχανικού Γιάννη Μπέκου (φωτο) και του κ. Καλαβρουζιώτη, τραπεζικου υπαλλήλου.


Στο Μεσολόγγι φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες της δικηγόρου Φωτεινής Ζαπάτη (φωτο) και του επίσης νομικού κ. Κουτσαγγέλη.

  Στην Τριχωνίδα αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον αφού υποψήφιος με το Κίνημα θα είναι σίγουρα ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και ο πρώην πολιτευτής και συνδικαλιστής Αθ. Κατερινόπουλος. 

   Αρκετές πιθανότητες πλέον συγκεντρώνει υποψηφιότητα της μηχανικού Μαρίζας Κωτσαρέλη (φωτο), κόρης του αείμνηστου πρώην αντιδημάρχου Αγρινίου Γ. Κωτσαρέλη, ενώ παραμένει στην ατζέντα το όνομα της γεωλόγου Β. Καραγκούνη που είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Μοσχολιού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, του συνδικαλιστή στο Π.Σ. Θ. Γεωργαλή και του υπαλλήλου του ΟΤΕ και προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ στο Αγρίνιο Γ. Παπούλια.

      Στον Βάλτο έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αθ. Τορουνίδη (φωτο), ενώ εξετάζεται και η υποψηφιότητα του ιατρού κ. Β. Γάκη απο την Αμφιλοχία.
    Τέλος, ο κ. Σπύρος Καραχάλιος (υπάλληλος ΕΥΔΑΠ) από το Θέρμο, είναι ακόμη μια περίπτωση που εξετάζεται από το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού. Οι τελικές ανακοινώσεις πάντως αναμένονται τις επόμενες ώρες.


http://www.agriniopress.gr/

6 σχόλια:

  1. mazecte tous einai ntropi akimi asxolounte me ton karagiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΟΛΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ....ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. 4.04μ.μ αν έχεις παντελόνια Ξηρομερίτικα , γράψε ό,τι θες αλλά επώνυμα...όμως απ΄ ότι φαίνεται στερείσαι τοιούτων. Η εμπάθεια σου έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής. ο λαός θα κρίνει τους πάντες και τα πάντα .
    Καρβούνης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο ταγμένοι !!!! ειναι τελικά υπερ των ελληνων , και της πατριδας μας ...... ζητανε να τους ψηφίσουμε για να σώσουν την χώρα για αλλη μια φορα ....

    με δανικά συνεχώς δεν μπορει να ζήσει αυτη η χωρα , τα δανικα εχουν τοκους και μνημονια . μνημονια που θα τα βρουν και τα παιδια μας , αν δεν κανουμε κατι . αν μεινουμε κολημενοι στην λασπη μια ζωη χωμα θα τρωμε και εμεις και τα παιδια μας και τα εγγονια μας . ειναι συμφερων ολων να σωσουμε εμας !!! η αποφαση που θα παρουμε μεθαύριο πρεπει να ειναι κραυγη , πονου , και να ακουστουμε σε ολη την ευρωπη , και ιδικα στους (φιλους μας ) , που ζουνε με παχυλούς μισθούς αντιθετα απο εμας . μην σας τρομαζει κανεις . η ελλαδα δεν μπορει να βγει εξω απο την ευρωπη , οτι και να γινει . απλα το θεμα ειναι ποιο σοβαρο για τα αφεντικα που αν θυμόσαστε , μας κατατασουν στοις χωρες PIGS (γουρουνια ) . χανουν τις ακρες τους αν αλαξει φιλοσοφια ο ελληνας ... ολοι ειναι μεσα στον βουρκο , εμεις ας ψηφισουμε εκεινους τουλαχιστον που βλαιπουν , και τα αστερια .. ωφειλουμε να αντιδρασουμε , το ωφειλουμε στα ελληνοπουλα , οσο και αν ειμασταν , και ειμαστε κολημενοι με την ιδια χρωματιστη μπαλα . εξαλου ο βρεγμενος δεν φοβατε την μπορα . βαρεθηκαμε στα τεσσερα ...ας ακουσουμε την συνηδηση μας .... αρκετους ελληνες χασαμε με τις μνημονιακες παραλογιες . καιρος να κοιταξουμε εμας ! . το τρεις εξαμαρτειν ξεπερναει την αυτοκτονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν περναει το 13% ο συριζα στο νομο μας. η νδ θα ειναιο πρωτη με μεγαλη διαφορα πιο μεγαλη απο παλιοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νδ μπορει να ειναι μπροστά στις εκλογές .. διόλου απίθανο , η πολίτικη άνοιξη όμως όχι ! λοιπαμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο