Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Εγκαίνια της έκθεσης DIANA από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωραΐτη

Τα εγκαίνια της πολυκλαδικής έκθεσης υπαίθριων δραστηριοτήτων DIANA, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ένθετο περιοδικό «Έθνος-Κυνήγι» πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης...



Ο κ. Μωραΐτης χαρακτήρισε το κυνήγι και το ψάρεμα «κομμάτι μιας νέας οικονομίας» που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια στον σύντομο χαιρετισμό του. «Ποιος θα φανταζόταν πριν από δύο δεκαετίες ότι γύρω από το κυνήγι και το ψάρεμα θα μπορούσε να αναπτυχθεί αυτή η νέα οικονομία. Είμαστε εδώ ως υπουργείο Περιβάλλοντος, και θέλω να τονίσω ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η κυνηγετική δράση μπορούν να πάνε μαζί και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο κανόνων, ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, παραγωγικό για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός.

Κατά την περιήγηση του στην έκθεση, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο του Ιππικού ομίλου Ναυπακτίας – Δωρίδας και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Αντώνη Μουχτούρη και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν και οι δήμαρχοι Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης και Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο