Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Βασίλη Παπάζογλου πραγματοποίησε η Βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά με θέμα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος. Στη συνάντηση ο κ. Παπάζογλου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες...

 περί δήθεν κατάργησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος στα πλαίσια του μελλοντικού προγράμματος συγχωνεύσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αντίθετα, δήλωσε ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί υπουργική απόφαση για αυτόνομη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο κ. Παπάζογλου διαβεβαίωσε την κα Γιαννακά, Εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ότι θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος τη Μεγάλη Δευτέρα, ημέρα σύγκλισης της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου. Παράλληλα, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου δήλωσε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη νέα διοίκηση του Πανεπιστημίου και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργήσει με όλες του τις δυνατότητες και το προσωπικό που χρειάζεται, αναφερόμενος στο αίτημα από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος για την απόσπαση άλλων 6 ατόμων προκειμένου να στελεχωθεί επαρκώς το Ίδρυμα.

Επιπλέον, ενημέρωσε την κα Γιαννακά για την πορεία των προγραμμάτων ψηφιακής σύγκλισης που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος, τονίζοντας ότι η διαδικασία είναι στη φάση του καθορισμού των ποσών που αναλογούν για τo κάθε πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο