Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 1-1. Να είναι καλά ο Θεο(δωρίδη)ς!

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ντέρμπι στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Παναιτωλικό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Football League. Πανθρακικός και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1, με τους Αγρινιώτες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι...

 να αγνοούν τη χαρά της νίκης (1 ήττα και 2 ισοπαλίες) και να χάνουν σημαντική ευκαιρία για ακόμη μία αγωνιστική να «κλειδώσουν» την απευθείας άνοδο.

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και το ματς πάει να στραβώσει εκεί κάνει την εμφάνιση του ο αρχηγός, σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια.   

Έτσι έκανε και ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος έβλεπε την τρίτη συνεχόμενη γκέλα να έρχεται, σούταρε από μακριά και με την βοήθεια της κόντρας στον Νατσούρα, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε τον Πανθρακικό σε 1-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 30ής αγωνιστικής της Football League.

Οι Αγρινιώτες δυσκολεύονταν αρκετά να φτάσουν στην περιοχή του Κουτσόπουλου. Η άμυνα του Πανθρακικού δεν άφηνε διαδρόμους και έτσι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάββας Παντελίδης έδωσε εντολή για επίθεση και η ομάδα της Κομοτηνής έκανε αισθητή την παρουσία της στο επιθετικό κομμάτι. Μαλκί και Ούλμερς όμως αστόχησαν στις ευκαιρίες που είχαν, κάτι που δεν έκανε ο Αρσενίεβιτς που στο 72’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί όμως για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Θεοδωρίδης ως από μηχανής θεός στην αμέσως επόμενη φάση βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν για να σουτάρει, και με την βοήθεια της τύχης είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ύστερα από κόντρα στον αμυντικό του Πανθρακικού, Νατσούρα.

Στις καθυστερήσεις του ματς ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το ματς και να πάρει το τρίποντο αλλά το γκολ που σημείωσε ο Κούσας ακυρώθηκε σωστά ως επιθετικό φάουλ. (Υ.Γ: Οι Αγρινιώτες φίλαθλοι διαμαρτύρονται ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ με τον Κούσα, το οποίο ήταν κανονικότατο και δεν υπήρχε κανένα επιθετικό φάουλ του παίκτη της ομάδας του Αγρινίου στον Νατσούρα).

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης (78' Κανωτίδης), Μάλκι (64' Ορλάντο), Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (43' λ.τ Ούλμερς).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος (60' Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (77' Δέντσας), Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Καούνος (28' λ.τ Καραμαλίκης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο