Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ: "Ηττήθηκαν πολιτικές επιλογές και συμπεριφορές, όχι οι πολίτες του Ξηρομέρου"!

        Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μέσω της οποίας ασκεί μεταξύ άλλων κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τονίζει πως την περίοδο του καλοκαιριού, πριν η δική του παράταξη αναλάβει, θα ασκηθούν πιέσεις ώστε ο δήμος Ξηρομέρου να λειτουργήσει σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την καθημερινότητα των κατοίκων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

        Αγαπητοί πολίτες του Ξηρομέρου, ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο πολίτη και Δήμαρχο του Ξηρομέρου.
     Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους όσους δούλεψαν για το συνδυασμό μας ανιδιοτελώς και εθελοντικά και ήταν πολλοί.
       Ήδη νιώθω το βάρος της μεγάλης ευθύνης εγώ και οι συνεργάτες μου και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην σας απογοητεύσουμε.
     Θέλω επίσης να απευθυνθώ ιδιαιτέρως σε όσους πιθανόν σήμερα να αισθάνονται ηττημένοι. Κανένας πολίτης του Δήμου Ξηρομέρου δεν ηττήθηκε, ούτε στον πρώτο, ούτε στον δεύτερο γύρο. Πολιτικές επιλογές και συμπεριφορές ηττήθηκαν και όχι οι πολίτες του Ξηρομέρου.
     Από την 1η Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκει σε όλους τους πολίτες και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία γροθιά, ενωμένοι για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας..........



     Εμείς δεν ήρθαμε για να γίνουμε ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου. Ήρθαμε με την δική σας θέληση, για να εφαρμόσουμε το όραμα και το σχέδιο μας, ώστε να ξεκολλήσουμε από την στασιμότητα και να οδεύσουμε σε δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης, προς ωφέλεια όλων των πολιτών.
     Οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου είστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. Σε εσάς λογοδοτούμε, σε εσάς απευθυνόμαστε, με εσάς θα διαλεγόμαστε κάθε μέρα.

      Για όσους δεν κατάλαβαν τι συνέβη, σε τι τραγική κατάσταση θα παραλάβουμε τον Δήμο Ξηρομέρου και γενικά αρέσκονται στην εικονική πραγματικότητα και σε ένα πλασμένο δικό τους όμορφο κόσμο, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Θα πρέπει μόνοι τους αυτοί να βοηθήσουν τον εαυτό τους, να κάνουν επιτέλους μία ορθή αποτίμηση για το «έργο» τους, για να μπορέσουν να απαντήσουν στα γιατί τους και να βγάλουν ορθά συμπεράσματα.
        Καλό Καλοκαίρι σε όλους, αισιοδοξία, χαμόγελα, θετικές σκέψεις και από 1η Σεπτεμβρίου δουλειά, δουλειά, δουλειά.., με ταπεινοφροσύνη, χωρίς αλαζονία και έπαρση, με λίγα λόγια και πολλά έργα.

Υ.Γ.: Την περίοδο του Καλοκαιριού πρέπει ο Δήμος Ξηρομέρου να λειτουργήσει και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εικόνες. Είναι υποχρέωση της νυν δημοτικής αρχής, να φροντίσει για την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.
      Εμείς πολύ σύντομα θα ενημερώσουμε θεσμικά τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας το θέμα και εφιστώντας προσοχή. Θα απαιτήσουμε την λειτουργία του Δήμου Ξηρομέρου.

55 σχόλια:

  1. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ !! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΗΔΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρη γύρισε πλευρό.......κοπελιά....

      Διαγραφή
    2. Όπως κατάπιε και τον Πανταζή μέσα στον αστακό ;;; Έτσουξε ;;;; 😂😂😂

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Δήμαρχε της καρδιάς μας.Το νου σου γιατί δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο στο δήμο μεχρι να παραδώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το τελευταίο είναι ο φόβος όλων μας ..... τι καλοκαίρι θα περάσουμε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Είναι υποχρέωση της νυν δημοτικής αρχής, να φροντίσει για την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών"..
    Ο τέλειος επίλογος.
    Καλή δύναμη Κ. Τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τριαντάφυλλακης μην ξεχνά ποιος τον ανέδειξε και τον έλεγε αδερφό
      https://youtu.be/es29rMVX94A

      Διαγραφή
  5. Αυτα λές εδώ που διαβάζει ο κόσμος αλλά έξω στα καφενεία βρίζεις και χλευαζεις βγάζεις το αληθινό σου πρόσωπο. πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΆΠΟ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΜΗΝ. ΤΑ. ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 75%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ Σ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώσε θέση σε Λαϊνα και Γκολια ξέρουν αυτοί.Στο Λιμένικο ταμείο βάλε το μικρό σου Κώστακη της παραλίας που εσύ βάφτισες έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα σε χασουν τα χωριά από γιατρό θα σε φάει η πολιτική χειρότερα από το Σταικο θα το πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε ρε εσυ κυρια μου πολυ την εχειs δει πηρεs το μαθημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και να θέλεις δεν θα μπορέσεις να κυβερνήσεις δίκαια γιατί οι συνεργάτες σου έχουν μάθει να κοιτάζουν την πάρτι τους, αν τους βάλεις χέρι θα σε φάνε όπως έγινε με τον Γαλουνη. Μπας και νομίζεις ότι σε αγάπησαν και είδαν στο πρόσωπο σου τον σωτήρα του τόπου; Έψαχναν να βρουν κάποιον να τραβάει για να αναριχυθουν μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλουμε αλλαγή αντίληψης , νοοτροπίας στα δημόσια πράγματα. Δεν θέλουμε αιρετούς πολιτικούς άρχοντες που πρώτο στην αντίληψή τους θα είναι πως θα μασήσουν δημόσιο χρήμα αλλά πως θα κάνουν καλύτερο τον τόπο τους.
    Από τα πράγματα θα κριθείτε , ο χρόνος είναι αμείλικτος.
    Για αυτό δώσαμε 76% σε αυτή την ομάδα που θα πάρει τις τύχες των πολιτών του Ξηρομέρου για να δώσει κάτι καλύτερο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το 2014 τα ιδια ελεγε και η νυν δημοτικη αρχη, ειδαμε που εφτασε ο τοπος μας... ο γιαννησ τα λεει και τα εννοει.. τον γαλουνη μονο και μονο απο την φατσα τον καταλαβαινει κανεις τι λαμογιο ειναι, τον βγαζαμε και δημαρχο... ελεοοοοος.. και φιλε 1.09 εδω και τοσα χρονια γελαμε με τα δικα σασ χαλια.. Ενημερωτικα στο λεω προσεχε μην σου κοπει αποτομα το γελιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό βάλτε γαλανό μάτι... Για το ματι🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. 11:31 κοίτα μα βάλεις εσύ γιατί έμαθα απέδωσε την ήττα στο κακο το μάτι.....

      Διαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το 2006 , αναλογικά και στην ΑΛΥΖΙΑ υπήρχε μία παρόμοια νίκη με διαφορά 555 σταυρούς . Αποτέλεσμα ; ο τότε εκλεγεί δήμαρχος , διέψευσε παταγωδώς τις προσδοκίες του λαού της Αλυζίας και πολιτικά δεν ασχολήθηκε πλέον....ο ίδιος λαός ήταν και τότε , ο ίδιος και σήμερα . Οι ετερόκλητες συγκλίσεις, δυστυχώς , φέρνουν αυτα τα αποτελέσματα. Ας ευχηθούμε να μην μας απογοητεύεστε και ΣΕΙΣ .
    Μ.ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΑΣ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ,ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ξέρω ποιος είσαι και για ποιο λόγο το γράφεις κοθτα το σπιτάκι σου να το μαζέψεις και κανε κριτική στον εαυτό σου..... Και κοίτα πρόσεχε το παντελόνι είναι βαρύ ρούχο δεν κάνουν για "ελαφριους" ανθρωπους

      Διαγραφή
  18. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΞΥΠΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ 03.50?? "ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ" ΕΚΑΝΕΣ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΟς ΥΠΑΧΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3:50 μ.μ.76% 24%.Δεν σου έφτασε αυτο χαλάρωσε λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3:50 μ.μ.76% 24%.Δεν σου έφτασε αυτο χαλάρωσε λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΗΘΗΚΑΝ;ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;Π.Χ ΛΑΙΝΑΣ,ΓΚΟΛΙΑΣ,ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ;ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΚΟΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ;Ο ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΠΑΣΟΚ;Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΠΡΩΤΕΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλω να τονίσω κάτι στον κύριο Τριανταφυλλάκι Καταρχήν συγχαρητήρια και μπράβο είναι ένα ποσοστό μεγάλης επιτυχίας αυτό το ποσοστό θέλω όμως να το σεβαστείς να το εκτιμήσεις και να το τιμήσεις ξέρεις ότι ο κόσμος Δεν ξεχνά πολύ εύκολα Αυτό το μεγάλο ποσοστό να γυρίσει Τούμπα Εάν δεν φερθείς αντάξιος στις υποχρεώσεις σου Μακάρι να φερθείς όπως πρέπει και να μην πικράνεις τους πολίτες σου εύχομαι ολόψυχα Καλή δύναμη Μπορεί να μην είμαι κοντά για να ψηφίσω για να μπορέσω να ψηφίσω αλλά πραγματικά χάρηκα Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5:12 ηττηθηκε η λογικη της εξαγορας ψηφοφορων και υποψηφίων. Ηττήθηκε η πελατειακη λογική μεταξυ δημοτικης αρχης και πολιτών. Ηττήθηκε η λογική του κατεβαίνω χωρίς προγραμμα επειδη εχω λεφτα και μπορω! Τώρα σύμφωνα με τις υποσχεσεις πολλές ακόμη εχθρικες λογικες περιμενουμε να ηττηθούν και αυτο θα το κρινουμε μεσα στα επομενα 4 χρονια κατα ποσο θα γινουν πραγματικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα και μάθε... Για τυχόν... Χορηγούς... Και μετά μιλά.

      Διαγραφή
    2. Άλλο ο χορηγός πάντως άλλο η εξαγορά. Άμα ήξερες θα μιλαγες εσυ!

      Διαγραφή
  24. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το τελευταίο σχόλιο τα είπε όλα.Ο Γιάννης ο Τριανταφυλλίδης είναι ένας Εξαιρετικός χαρακτηρας.πιστεύω ότι Η εξουσία Δεν θα τον αλλάξει ούτε θα τον αλλοιώσει.Ο Γιάννης δεν ήταν ξηρομεριτης ΑΛΛΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Κ ΈΓΙΝΕ ΕΝΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΗΡΌΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΊΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ (Όχι απ τους ίδιους κ τους ίδιους)βγήκε δημαρχος?Γιατί Όταν κάποιος που λατρεύει τον τόπο αυτό να μην έχει το δικαίωμα να εκλεγεί.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΓΉΚΕ ΜΕ 74% ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΎ!Σε αυτές της Εκλογές τιμωρηθηκαν ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΘΣ ΚΡΙΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ.Και κάτι ακόμα λέτε κ αναφέρεστε σε ονόματα που γυρίζουν από συνδυασμό σε συνδιασμο(και εκλέγονται)αυτοκριτική έχετε κάνει?Η μόνο σχόλια πίσω από ένα πληκτρολόγιο?

      Διαγραφή
    2. Για τον τριανταφυλλακη συμφωνώ απόλυτα

      Διαγραφή
  25. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατρέ!!!Μια μικρή συμβουλή πρόσεξε τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου.δίπλα σου.Φύγανε από τον Γαλουνη γιατί αυτοί οι ίδιοι τους βούλιαξαν.Με την θέλησή του Φυσικά.Πλευρησαν εσένα.. Όχι γιατί σαγαπανε.απλά είδαν ότι σαγαπαει ο κόσμος.πρόσεχε τους.Καλή τύχη θα σου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο Γιάννη άστους να σκάνε όλοι τους. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φιλε των 05.12 το τι ηταν ο καθενας πριν δεν ενδιαφερει ο αρχηγος οταν δινει την κατευθυνση οοιος αποκλινει να πηγαινει σπιτι του.....αν δεν βαλει ελεγκτες το τι παραλαμβανει και τι εγιναν αυτες οι αναθεσεις και τα μεγαλα ....υπερογκα εργα χωρις να φαινεται τιποτα και οι απευθειας αναθεσεις ξεκινα λαθος.....αλλα δεν πιστευω ο γιαννης να μην το κανεις...τα παντα ειναι θελα ποιος ηγειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το νταη της χρυσοβιτσας να φωνάξουμε να χτυπήσει μια γυναικα παιδιά. Ρε το νταηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΓΚΟΛΙΑ-ΛΑΙΝΑ ....ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΙΞΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν. Καλύψει τα. Λαμογια. Φίδι που τον εφΑγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πολυ σωστος ο 10΄.24 αυτο περιμενει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητε Γιαννη, τα σχολια λογικα τα διαβαζεις! Οι ανωνυμοι που γραφουν εδω μεσα είναι ένα κομματι αυτών που σε ψηφισαν. Κι όσοι δεν γραφουν, τα ίδια πραγματα εχουν στο μυαλο τους και με αυτη τη λογικη σε χρησανε δημαρχο! Τι είπαν οι πολίτες; Διώξε τα λαμογια και να σαι κοντα τους για να ξερεις τις αναγκες τους! Περιμενουμε απο σενα διαφανεια οπως μας υποσχεθηκες κι επιτελους μετα απο οικονομικο έλεγχο να στειλουμε σπιτι τους αυτους που ζουσαν σε βαρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τώρα στις βουλευτικές ο δήμαρχος ποιο κόμμα θα στηρίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο "Νταης" της Χρυσοβιτσας κτυπάει γυναίκες πισώπλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΖΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ ΛΥΤΡΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το 75 % δεν χαίρεται μόνο επειδή βγήκε ο Γιάννης χαίρεται περισσότερο γιατί εξοστρακισαν στην κυριολεξία τους δύο τυράννους στο καλό κύριοι πλέον δεν έχετε καμία επιρροή πάνω στο λαό του Ξηρομέρου είστε επισκέπτες ότι εισασταν και τα τελευταία πέντε χρόνια δηλαδή με τη διαφορά ότι ζούσατε εις βάρος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ....ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΒΡΗΚΕΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ .ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο