Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στα «όρια της φτώχειας» οι δημότες, 67.000 χιλιάδες € χλιδάτες δαπάνες στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ για γεύματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά....

   -Πληρώσαμε 67.187,74 ευρώ για γεύματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά. Ξεπέρασε η Δημοτική Αρχή κάθε όριο ανάγκης και λογικής....
      -Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί να νοιώθουμε κυριολεκτικά «στο πετσί μας» το τι θα πει κρίση και οικονομική στενότητα, αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να πτοεί διόλου το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, το οποίο δαπάνησε 67.187,74 € για γεύματα, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά. Και αυτό, την στιγμή που θα μπορούσε κάλλιστα να επιλέξει πιο οικονομικά, δείχνοντας (λέμε τώρα) σεβασμό στα χρήματα των δημοτών. 
    -Να σταματήσουν τα "Χουβαρνταλίκια" με τα λεφτά των δημοτών και να τεθεί φραγμός στις χλιδάτες δαπάνες...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

-Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;
-Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό  Συνέδριο;

Aγαπητοί Αναγνώστες
       Τονίζω για μία ακόμη φορά προς πάσα κατεύθυνση. Κάνω πολιτική κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Δεν κριτικάρω τον εργολάβο, τον προμηθευτή, την εταιρεία. Δεν κριτικάρω φυσικά πρόσωπα. Κριτικάρω πολιτικά το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, το μέλος του ΔΣ  οι αποφάσεις των οποίων επηρεάζουν τις ζωές μας και ταυτόχρονα προτείνω λύσεις για τα θέματα του Δήμου μας. 
Τονίζω και το εξής: Δεν γνωρίζω κανένα εργολάβο, προμηθευτή, εταιρεία, μαγαζάτορα ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. 

           Η έναρξη δημοσίευσης συγκεντρωτικών δαπανών έχει φέρει σε αμηχανία και έχει  σκορπίσει  πολιτικό πανικό και  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  στους πρώην και νυν διοικούντες το Δήμο μας. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ποσά που έχουν ξοδευτεί είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική.
         Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για δαπάνες που αφορούν γεύματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου. Πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις δεν έχουν σχέση με πολιτισμό. Οι περισσότερες αν όχι όλες καταλήγουν σε γεύματα που ουδείς γνωρίζει ποιοι παρακάθονται, πόσοι παρακάθονται και μια ποια ιδιότητα. Πολλά δε από τα έξοδα αυτών των εκδηλώσεων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΚΑΜΙΑ  ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. 
        Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: Ο Δήμος επιβάλλεται να βοηθά όλους τους συλλόγους με ένα ποσό ανάλογα με τα μέλη τους και τις δραστηριότητες τους. Το ποσό αυτό είναι συζητήσιμο. Δεν έχει καμία υποχρέωση ο Δήμος να καλύπτει εξ ολοκλήρου ή κατά το μεγάλο ποσοστό εκδηλώσεις- πανηγύρια που διοργανώνονται έξω από το πλαίσιο που κινούνται οι εκδηλώσεις πολιτιστικού, μορφωτικού, ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Άλλο το πανηγύρι, άλλο η διασκέδαση των Δημοτών ιδιωτικά που πληρώνουν από τη τσέπη τους και άλλο Η  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ τα έξοδα της. 
      Θέση ξεκάθαρη και θαρραλέα. Δεν μπορεί για παράδειγμα κάποιοι να χρωστάνε στο Δήμο τεράστια ποσά σε νερό, πλατείες και να τρώνε και να πίνουν τζάμπα και ενίοτε ίσως να έχουν έσοδα από το Δήμο. Εύχομαι (χωρίς να ελπίζω) το τελευταίο να μην συμβαίνει..........


      Δεν μπορεί να μην λειτουργεί το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ που έχουμε προτείνει αρκετές φορές και την ίδια στιγμή να ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
         Βέβαια αυτό δεν γίνεται τυχαία. Η διοργάνωση από το Δήμο των πανηγυριών αυτών ανάμεσα στους πολλούς σκοπούς της Δημοτικής Αρχής είναι να καλύψει την ανυπαρξία αναπτυξιακού έργου. Δημιουργείται θόρυβος για να καλύψει την αποτυχία τους και παράλληλα κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.  

Παρακαλώ δείτε ένα χρηματικό ένταλμα πληρωμής του Δήμου της Λευκάδας:
       Εύκολα προκύπτει ότι αναφέρεται ο αριθμός των ατόμων του δείπνου. Δέκα άτομα και το ποσό είναι 120 ευρώ. Λογικό ποσό. Όλοι μας έχουμε φάει σε μαγαζιά και το ποσό των 12 ευρώ ανά άτομο θεωρώ ότι είναι η οροφή ανά άτομο. 
      Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το εξής: Παρακαλώ δείτε στα συνημμένα που δικαιολογητικά μεταξύ των άλλων  περιλαμβάνονται: Οικονομικές προσφορές, βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας, βεβαίωση οφειλής προς το Δημόσιο, αντίγραφο ποινικού μητρώου. 
           Η αναφορά στο χρηματικό ένταλμα αυτό μου δίνει την ευκαιρία να υποβάλλω ορισμένα ερωτήματα προς το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες:
 -Μπορείτε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να διαβεβαιώσετε τα μέλη του και τους Δημότες κατά συνέπεια ότι, Ουδείς εργολάβος, προμηθευτής, μαγαζάτορας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; -Γιατί αν χρωστά και ταυτόχρονα του δίνετε απευθείας αναθέσεις τούτο είναι πολιτικά, ηθικά και δεοντολογικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
        Υπάρχουν ναι ή όχι εργολάβοι, προμηθευτές που παρότι βρίσκονται σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με το Δήμο (ανεξάρτητα απόφασης) ταυτόχρονα παίρνουν απευθείας αναθέσεις από το Δήμο; Εδώ θα επανέλθουμε....
      Στη  αίτηση που έχω καταθέσει στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου από το καλοκαίρι γιατί δεν έχω πάρει απάντηση; Tυχαία; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

 *****************

     Παρακάτω παρακαλώ δείτε ένα χρηματικό ένταλμα του Δήμου μας: Το Μάη του 2017 σε ξενοδοχείο της Βόνιτσας συμφερόντων του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σώζου συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας ορθώς ο  Δήμος παράθεσε γεύμα στα μέλη του μετά την λήξη της συνεδρίασης. Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας είναι 51 τα οποία δεν ήταν όλα παρόντα. Παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ή  μέλη τοπικών συμβουλίων ήταν το πολύ 10. Ήμουν παρών στη συνεδρίαση αυτή. Δείτε παρακαλώ το χρηματικό ένταλμα πληρωμής του γεύματος αυτού:

       Δεν κάνω κανένα σχόλιο. Φίλοι αναγνώστες τα σχόλια δικά σας....
***********

       Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν γεύματα που παρέθεσε ο Δήμος μέσω του Κέντρου Μέριμνας. Σε κανένα χρηματικό ένταλμα δεν αναφέρεται αριθμός ατόμων.

ΣΥΝΟΛΟ =8.829,48 €

2016
ΣΥΝΟΛΟ =9.261,44 €

2017

ΣΥΝΟΛΟ  =14.568 €

Τα παραπάνω απεικονίζονται στο παρακάτω πίνακα 1.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
ΓΕΥΜΑΤΑ
ΣΥΝΟΛΟ  =34.181,42 €

*********************
Συνεχίζουμε με δαπάνες που αφορούν αναψυκτικά:
2015
ΣΥΝΟΛΟ =10.746,86 €

2016

ΣΥΝΟΛΟ  =5.594,72 €

2017

ΣΥΝΟΛΟ=12.760,68 €

ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΛΟ  =29.102 €
**********************
Κλείνουμε για σήμερα με δαπάνες που αφορούν εμφιαλωμένα νερά:

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
2015

ΣΥΝΟΛΟ  =821,33 €

2016
ΣΥΝΟΛΟ 2.071,33 €

2017
ΣΥΝΟΛΟ  =1.011,66

ΠΙΝΑΚΑΣ 3
ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
ΣΥΝΟΛΟ  =3.904,32 €
******************
Από τους πίνακες 1,2,3 προκύπτει:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  
34.181,42 +29.102,00 +3.904,32 =67.187,74 ευρώ
************
Αγαπητοί Συνδημότες
      Οι παραπάνω δαπάνες είναι μέρος των συνολικών δαπανών που πληρώσαμε για τις εκδηλώσεις που έγιναν από το Κέντρο Μέριμνας. Προσεχώς θα μάθετε τις υπόλοιπες.  
   Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Το καλοκαίρι έγινε στη Κουκουμίτσα μία συναυλία που τραγούδησε η κ Μελίνα Ασλανίδου  με εισιτήριο για τους Δημότες. Το Κέντρο Μέριμνας κάλυψε μέρος των εξόδων της συναυλίας
     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να απαιτήσει, οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας να παρουσιάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της συναυλίας. 

2)-Η ενημέρωση σας θα συνεχιστεί την Πέμπτη 22-03-2018 με δαπάνες που αφορούν ύδρευση, φωτισμό, αποχέτευση, άρδευση μετά την 01-09-2014. Οι δαπάνες αυτές είναι κάτω ή πάνω από 1.000.000 ευρώ; OΨΟΜΕΘΑ.



79 σχόλια:

  1. Τρώνε, πίνουν και κονομάνε. Δεν κοκκινίζετε ρε καθόλου. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον αν ηταν για μικροεργα,χωματουργικα,τσιμεντα αυτα τα λεφτα θα ελεγα ας παει στο διαολο κρινοντας ως προς την ωφελεια του πολιτη.....το να ταιζουμε τον ποιοδηποτε ποιο το οφελος δεν μπορω να καταλαβω κατι χορευτικα 950 κατι παρουσιασεις βιβλιων 1100 κλπ σε καιρους φτωχειας κυριε στουπα γιατι εσυ μας ελεγες οτι αυτα σταματανε απο τους αποστολακηδες τους ξεραμε και τα περιμεναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν πληρώνουν και απευθείας αναθέσεις παίρνουν. Ντροπή Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπερτιμολογημένα τιμολόγια. Νέρωνα που πάνε τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 67.000 χιλιάδες Ευρώ μονο για τα γεύματα!!! Τα ακούς εσυ δημότη που δεν μπορείς να βγάλεις τον μήνα με τα 360 Ευρώ!! Με χρυσές μασελες τρωνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγιναν Κουγκι οι ψησταριές, αναστεναξαν οι σουβλες, πηραν φωτια οι φριτέζες, ρημαξαν οι καβες. Στο μεταξύ δίπλα μας στη πολιτισμενη Λευκάδα γράφουν 10 άτομα χ 10 ευρώ = 100. Εμείς ξεφραγο αμπέλι, μπάτε σκύλοι αλέστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά εμφιαλωμένα νερά Κώστα. Μα νομιζω ότι μας τα χορηγει δωρεαν το εργοστάσιο της κορπης. Μήπως ηταν μαύρα ουίσκι για ψάξτο λίγο καλύτερα.
    4.000 ευρώ για νερά!!! πληρώνει ο δημότης. Καμια ελπιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 67.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΪ. ΜΑ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ 300 ΚΙΛΩΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΙΑ. ΚΟΠΑΔΙΑ ΜΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΘΑΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω νόμιζα οτι επειδη ο Παντελής παριστάνει την μετανοούσα μαγδαληνή ότι έτρωγε Τραχανα με παξιμάδι... Πόσο εξω έπεσα. Οσο ζεις μαθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 4000 ευρώ ζει μια οικογένεια για ένα χρόνο. Δε ντρέπονται! Αν θελουν εκδηλώσεις οι σύλλογοι ας κάνουν τα πανηγύρια με τα δικά τους λεφτά.
    Τελικά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά οι ισότιμος έλεγε ότι θα κατεβάσει τα παντελόνια αν δεν ανοίξει τα σφαγεία μέχρι τα πρώτα Χριστούγεννα .το σύνθημα τώρα είναι με τα παντελόνια Κάτω.για να μην ξεχνάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΝΕΡΩΝΑ δεν έχουμε μούτρα να κυκλοφορήσουμε στην κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο παντελης κ η κυρια καρελου καλα θα κανουν να παρετηθουν εδω και τωρα δεν μπορουμε να τους ανεχτουμε αλλο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπεύθυνος για όλα είναι ο Δήμαρχος. Δεν έχει τα κότσια να διώξει το Παντελή. Ο λόγος είναι, μαζί τα τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΜΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΜΕ ΚΙΟΣΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας έχει ξεφτιλίσει το Κέντρο Μέριμνας. Γιώργο διώξτους τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν βλέπετε ότι έχουν πάρει 10 κιλά ο καθένας. Τρώνε με χρυσά κουτάλια. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιοι παντελόνιασαν τα λεφτά από τη συναυλία της Ασλανίδου; Nα παρέμβει ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσέξατε κάτι αναγνώστες στα εντάλματα που έχει αναρτήσει ο κύριος? Μήπως τα έχει κομμένα και μισά? Ο δήμος Λευκάδας μόνο αυτό το ένταλμα έχει για φαγητά? Δεν πληρώνει για τεράστιες εκδηλώσεις που κάνει? Δεν φέρνει μεγάλα ονόματα και κάνει συναυλίες το καλοκαίρι? Μήπως δεν είναι σωστά τα εντάλματα? Μήπως δεν είναι αληθινα? Μαλλον.Τι προσπαθειτε να κάνετε? Το κέντρο μέριμνας είναι για πολιτιστικά και εκδηλώσεις. Τις κάνει και θα συνεχίσει σε όλα τα χωριά του δήμου γιατί κι εκεί μένουν άνθρωποι και παιδιά. Πριν που γινόταν εκδηλώσεις? Μόνο Βόνιτσα. Φωνάξτε όσο θέλετε. Κι εσύ που λες ότι κάποιοι παίρνουν 360,00 ευρώ το μήνα, να πάνε να κάνουν και δεύτερη δουλειά, όπως κάνουμε κάποιοι άλλοι. Τεμπεληδες. Να δημοσιευτεί παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9,36 Kάνε καταγγελία σε κτηματική, λιμεναρχείο, δήμο Επώνυμα ή Ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυρία Αθηνά ,σας είπα να φύγετε από το Κέντρο Μέριμνας. Φαίνεται ... το μέλι.....αρέσει και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10,57 Είσαι γνώριμος. Απολογείσε για τα καμώματά σου. Θα καθίσεις στο σκαμνί και θα απολογηθείς. Εσύ που ήσουν αιώνιος φοιτητής μιλάς για τεμπέληδες. Γράψε το όνομα σου αν έχεις θάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κώστα είναι αλήθεια ότι το 2017 το Κέντρο Μέριμνας έστειλε στον επίτροπο μόνο ένα χρηματικό ένταλμα πληρωμής για έλεγχο από τα 600 περίπου που έκοψε; Το 2016,2015,2014 πόσα έστειλε στον επίτρoπο για έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλά από τα μαγαζιά αυτά και άλλοι πολλοί χρωστάνε στο Δήμο. Αν έχει αντίρρηση ο Γεωργοθόδωρος να βγεί να το πεί. Τον προκαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τρώνε, πίνουν και τα κορόιδα οι δημότες πληρώνουν. 1200 ευρώ, 1000 ευρώ λογαριασμός γίνεται σε αρραβώνα, σε βάπτιση. Τα τιμολόγια είναι εικονικά και φυσικά ο Νέρωνας και η παρέα του τα μοιράζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δάσκαλε το χαρτί δώσε στον αέρα μην τον καλύπτεις τον δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς τον 10:57 μ.μ:
    Βρίσκεσαι σε πανικό και πολιτική τρικυμία φίλε. Για.... την ταμπακιέρα (τις πανακριβες δαπάνες) του Παντελή δεν έχεις να πεις τίποτε??????? Ή στέγνωσες από επιχειρήματα και τώρα σου φταίει ο τριαντακωνσταντης????????
    Δεν σε εξοργίζει που βλέπεις μια ομάδα κουμπάρων, κουνιάδων, «αδελφών» και άλλων τινών φίλων του «μαύρου πολιτικού χρήματος» που έχουν πλουτίσει τα τελευταία χρόνια.
    Για τη μικρή μας αγορά της βονιτσας είναι πάρα πολλά τα λεφτά!
    Δεν σε ενευρίζει που ο Δήμαρχος και ο παντελής έχουν επιλέξει να συμπεριφέρονται με ιδιοκτησιακή λογική και θεωρουν τον Δήμο ως προσωπικό τους βιλαέτι, χρησιμοποιώντας πρακτικές που είναι αντίθετες στους Δημοκρατικούς Θεσμούς και εναντιώνονται στο διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας της πόλης για Διαφάνεια.
    Βγες λιγο εξω απο δημαρχείο να δεις την εγκατάλειψη σε όλο το τόπο μας και αφού δεν μας έφτανε η κρίση, βάζει το χεράκι του και ο Δήμος για να μπει ταφόπλακα σε όλα τα χωριά μας.
    Και κάτι τελευταίο: Αφού έτρωγαν οι προηγούμενοι, οι δημότες τους έστειλαν σπίτι τους. Προσοχή γιατί εσείς που χλαπακιάζεται στην υγειά των κορόιδων....θα φυγετε νύχτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ντρέπεστε να κόβετε χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο Δημοτικό Σύμβουλο Σπέκα και αυτός και η Πανάγιω να λένε μέσα στο ΔΣ, μόνο σε ένα κάναμε λάθος και μας συκοφαντεί ο Τριαντακωνσταντής. Αίσχος σε αυτή τη πολιτική αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είχε δίκιο ο κύριος Καραγιάννης Δημήτρης που είχε ξεφτιλίσει το κύριο παντελή Αποστολάκη που έκοβε εικονικά τιμολόγια που το ομολόγησε κιόλας αισθάνομαι ντροπή σαν δημότης γιατί Τους ψήφισα αποδέχομαι το μερίδιο ευθύνης που μου ανάλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kanis den exi kotsia na erthi apenanti ston karioli , etsi fvnazete tzampa, esis grafete kai etimazete to ghpedo ths vonitsas xaxaxa sas doyleui vre...kai h omada ths vonitsas sto b topiko xaxaxa pali tha poylithoyn me ena plegma kai ena tsouvali tsimento vreee xaxaxa idi ksekinise o proeklogikos agonas kai koimountaiiiiiiiii oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το χρηματικό ένταλμα πληρωμής από τη Λευκάδα ο δάσκαλος το έβαλε για να δείτε τη νομιμότητα που δεν σέβεστε εκεί στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτά είναι τα καλά παιδιά κατά το Κασόλα. Κασόλα να τα χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟΥΠΑ της ραντίζουμε Της ελιές της λιπαζουμε για να κάνουν καρπούς τώρα θέλουν και κλαδέματα. θα τα πληρώνεις οσω ζεις ότι υπογραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Κ......... ΤΑ ΤΣΕΠΟΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΠΟΥ ΦΆΓΑΜΕ ΟΎΤΕ 150 ΕΥΡΏ ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ.
    ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΤΟΎΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ Ό ΠΑΝΤΕΛΉΣ. ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΉ ΤΟ ΤΣΊΜΠΗΣΕ ΤΟ 500 ΕΥΡΏ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε έφαγες και εσύ από την δικιά μου τσέπη.....

      Διαγραφή
  35. Δεν θα φύγουν νύχτα μόνο, αλλα και θα λογοδοτήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ο Δήμος έχει αγοράσει καρέκλες και τις περιφερει στα πανηγυρια (εντελώς δωρεάν) για να ωφελούνται "οι δικοί του" ιδιώτες κομματάρχες.
    Έτσι ο κομματάρχης αρπάζει την «χαρτούρα» και το κεντρο μεριμνας τους επιχορηγεί για να μας «εκπολιτίσουν» με τα διαφορα σκυλάδικα.
    Τριαντακωνσταντή τόσα στοιχεία αποκάλυψες, αποκαλύψε το κι αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κατι καραγιανναιοι και δυο αλλοι λασπωστε οσο θελετε. η αληθεια ειναι οτι η δημοτικη ομαδα του αποστολακη εχει καταφερει τοσα πολλα που καμια αλλη παραταξη δεν φανταζεται. τοσα αναπτυξιακα προγραμματα (εισροη χρηματων στο δημο) και εργα γιαυτο ο αποστολακης ειναι τοσα χρονια δημαρχος. ειναι ο μονος που μπορει και ξερει και εχει το χαρακτηρα και την εμπειρια να κουμανταρει οπως πρεπει ενα δημο ολοι οι αλλοι ειναι απλως προβατα στη στρουγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νεος Δημαρχος θα ειναι Ο Λιαπης ο Νικος να το θυμαστε αυτο.

      Διαγραφή
  38. Τα ιδια τιμολογια δεκα φορες το χρονο για να διμιουργειτε εντυπωσεις οτι ο παντελης κ η καρελου τρωνε τα λεφτα των δημοτων ο παντελης και η καρελου μονο ξερουν να τρεχουν και να προσφερουν το κεντρο μεριμνας ειναι να κανει εδηλωσεις ενναμιση εκκατομυριο διαχειριζοταν η προηγουμενη διμοτικη αρχη οχτακωσιες χιλιαδες ετουτοι και γινονται σε ολα τα χωρια εκδηλωσεις με το ζορι κλεφτες τη δεν καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παπαγαλάκια που τρώτε και πίνετε τζάμπα σε αυτά τα πανηγύρια δεν έχετε επιχειρήματα να αντιμετωπίσετε την πολιτική δουλειά του Κώστα. Κώστα όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάλι πιστώσεις βγάζει αυτός στον αέρα? Αφού δεν είναι πληρωθεντα εντάλματα τι μας πρήζει κάθε μέρα. Για να δούμε τα πληρωθεντα για τις εκδηλώσεις από τον Αύγουστο του 2014 και πίσω. Γιατί δεν μας τα δείχνετε? Πονάνε? Τσούζουν? Πάρτε το όπως θέλετε. Πάντως τα έργα έρχονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όλα τα χρηματικά εντάλματα έχουν πληρωθεί. Τώρα αν τα χρήματα δεν πήγαν στα μαγαζιά και τα πήρε ο Νέρωνας με τη παρέα του, να βγούνε οι μαγαζάτορες να το πούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρηματικά εντάλματα κομμένα στο όνομα Τραυλός Σωτήριος Δημοτικός Σύμβουλος. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 11,45 δηλαδή αφού έκλεβαν οι προηγούμενοι πρέπει να κλέβετε και εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλά να πάθουμε αφού μυαλό δεν βάζουμε.Για να δούμε το 2019 τι θα κάνουμε ποιόν θα βγάλουμε για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αποδείξτε όλοι σας ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τρώνε και ζούνε απο το δήμο. Αποδείξτε το και επώνυμα, ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας. Για να δούμε ποιοι είστε εσείς όλοι οι ηθικοί. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μείζονα Αντιπολίτευση στο Δήμο δεν υπάρχει. Το Θύμιο και το Κασόλα τους κρατάνε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Από τον καριολη τι περιμενατε ΗΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να σας κάτσουν στο λαιμό τα λεφτά κοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο τραμπούκος από Κατούνα σε πόσα γεύματα κολάτσισε; Άλλοι πλήρωναν. Ετσι δεν είναι; O δε Γεωργοθόδωρος πίνει μόνο μαύρο ουσίσκυ και καπνίζει πουράκια. Α ρε βρεγμένη σανίδα που πάει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φύγετε παλιό ψευτες που θέλετε να μιλήσετε για έργα ανάπτυξης να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος που σας φταίει ο προηγούμενος 20 χρόνια ο καριολης δεν έφερε έργα ανάπτυξης
    θα τα φέρει τώρα σε ένα χρόνο έρχονται τα έργα ανάπτυξης το μόνο πού έρχεται είναι χειροπέδες κρατήστε το αυτό. ψευταραδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όλα πληρώνονται στο τέλος..Μας βλέπει..Ο ΠΑΝΤΟΔΎΝΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πεστε οσο θελετε σκουξτε οσο θελετε ο δημαρχος αποστολακης κ η δημοτικη του ομαδα μπορει οχι ολοι αλλα ικανα στελεχη εχει που εχουν κανει τη διαφορα τωρα ξεκιναν τα εργα του αποστολακη που θα τριβετε τα ματια σας ολοι απο την παλαιρο βονιτσα κατουνα θα παθετε την πλακα σας κ εσεις παλι θα κατηγορειτε γιατι αυτη τη δουλεια ξερετε να κανετε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 9,20 Εκτός από το Κατσαβριά και τον Ασπρογέρακα (Παίρνει η γυναίκα του) παίρνετε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μισθό στη διάρκεια της θητείας σας. Πολλά χρηματικά εντάλματα έχουν κοπεί στα ονόματα Δημοτικών Συμβούλων, πατεράδων ΔΣ, αδερφών ΔΣ, παιδιών ΔΣ, εταιρειών που δουλεύουν οι ΔΣ. Αυτά είναι τα φανερά. Τα κρυφά θα τα βρούν οι αρμόδιοι. Μπορείς να μας πεις ο Μέλιας o Tζεφριός και η γυναίκα του πόσα έχουν πάρει από το Δήμο; Mπορείς να μας πεις ο Ντόφαλος και τα παιδιά του πόσα έχουν πάρει από το Δήμο; Ποιος δημοτικός σύμβουλος έχει συγγενή μεγάλο προμηθευτή του Δήμου , που έχει μαγαζί και κόβει εικονικά τιμολόγια και η έδρα του είναι εκτός Δήμου; Ποια ξαδέρφη της γυναίκας του Νέρωνα και ο άνδρας της λαμβάνουν πάνω από 70.000 ευρώ το χρόνο από το Δήμο; Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι τρώνε και πίνουν τζάμπα σε πολλά μαγαζιά; Αλλά είπαμε τούτη τη φορά δεν θα έρθουν κανάλια , θα έρθουν εισαγγελείς. Μαθητές του Καριόλη και του Ντόφαλου είστε.Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατω στην παραλια με τα ψαρια😃😃😃😃😃😃

      Διαγραφή
  54. Τον τραμπουκο απο την κατουνα ποτε παρακαλω τον ειχατε δει σε τραπεζι του δημου εγω ποτε αλλα πως να βγαλετε την κακια σας ουτε που εμφανιζετε ο ανθρωπος οχι να φαει κι ολα και οσο για τον δημαρχο ε τι να κανει ο ανθρωπος του αρεσουν τα πουρακια και το ουισκακι γινε και εσυ γλυκιε μου δημαρχος να καπνιζεις και εσυ πουρακια χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ypomoni glentiste tora giati meta tha pate metanastes kai eseis san tous proigoumenous.Nomizete pos o dimos einai tsifliki sas kai o laos den ta vlepei ta erga sas.Ta panta elexontai kai tin katalili ora tha pate sto spiti sas.Tora omos na gnorizete pos tha dosete kai logo giati tin proigoumeni fora sas...xaristike...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς 9:22 Στο χωριό μου λέμε φλωκ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 10.11 ο Θύμιος ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ δεν κρατιέται από κανέναν και δυνατά στελέχη έχει είναι ο Καραγιάννης φόβος και τρόμος του καριολη κάντε λίγο υπομονή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καραγιάννη απορώ με την υπομονή σου τη περιμένεις και άλλα στοιχεία θέλεις από αυτά που βγάζει ο τριαντακοσταντησ έτοιμος είσαι και γνώμη έχεις και πολλές γνωριμίες από τη ξέρω εκεί στην Αθήνα έχεις γιατί Τους χαρίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς 12:05μ.μ. για πήγαινε από Αύγουστο του 2014 και πίσω να δεις ποιοι επαγγελματίες έβγαζαν χρήμα. Να μας πεις ονόματα όμως. Ποιοι ήταν οι προμηθευτές του δήμου τότε? Σε παίρνει? Αν ναι, είμαστε σε αναμονή να μας ενημερώσεις, πονηρέ. Όπως λέει και κάποιος παραπάνω σε σχόλιο, βγες και πες επώνυμα ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι τρώνε τζάμπα στα μαγαζιά? Βάλε και το όνομα σου, για να δούμε ποιανού μαθητής είσαι εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Στον 2 50 εγω θα του πω γιατι μου ειπαν οτι το φλοκ ειναι κατουνιωτικο αρπα ενα φλιτσ και μια φλοκαντρα γιατι εμεις εδω στη βονιτσα εχουμε αλλους κωδικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στον 2 50 εγω θα του πω γιατι μου ειπαν οτι το φλοκ ειναι κατουνιωτικο αρπα ενα φλιτσ και μια φλοκαντρα γιατι εμεις εδω στη βονιτσα εχουμε αλλους κωδικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. H συμμορία που τρώει το δημοτικό χρήμα θα απολογηθεί και θα τιμωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 5:57 Kατάλαβε οι καιροί άλλαξαν. Απόλαυσε αυτά που κληρονόμησες και μην προκαλείς. Ρώτησε το κουμπάρο σου να σου πει ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι πίνουν και τρώνε τζάμπα. Για τα 68.000 ευρώ γιατί δεν λες κουβέντα; To βρίσκεις φυσιολογικό; Mην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη γιατί είσαι χωμένος μέσα στη παρανομία. Τελείωσες ,τελειώσατε και θα πληρώσετε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στον 5 21 σκιαχτηκε ο αποστολακης απο τον καραγιαννη ναι μην παθει απο καρδια αι κουνια που σε κουναγε κ δεν σε απστομαει απο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ελα στην κατουνα να δεις αυτες τις μερες τι γινετε σε ποια εποχη γινοταν αυτα και αφηστε ησυχη την καρελου και τον παντελη αυτοι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να γινοντε δουλειες τωρα τι λετε εσεις πεστε κι αλλα δεν σας ακουει κανενας θα χουνε κ συνεχεια τωρα που πηρε μπροστα ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στον 7 4 ας μας πει ποια ειναι η συμμορια που τρωει το δημοτικο χρημα αυτους που εχετε στη φοτω ρε σα δεν ντρεπεστε που θα πεις εσυ κουβεντα για την αθηνουλα πουεχει το νου της για τα παντα ελα να την πας στον εισαγγελεα αν εχεις τα κοτσια βγες επονυμα και ασε τα κρυπτογραφημενα σχολια σε περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!! ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΈΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΝΟΗΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ O ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟEΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΌΝΙΤΣΑΣ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΟΥ ΨΗΛΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κάρυ, προχωρά και μην ακούς τίποτα. Τρέχα να δημοπρατήσεις όλα τα έργα που έχεις για να βουλώσεις στοματαααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χωρίς και την υπογραφή της Αθηνάς δεν γίνεται τίποτε. Από τη στιγμή που υπογράφει τα αίσχη που γίνονται θα απολογηθεί και αυτή. Πάντως αν μιλήσει θα ελαφρύνει κάπως τη θέση της. Οι υπόλοιποι είναι σούπετο μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καραγιάννη στο Δήμο έχουν γίνει πολιτικά εγκλήματα και νομικές παραβάσεις. Είναι μία απέραντη παραβατικότητα. Οι Δημότες σε τίμησαν με τη ψήφο τους. Έχεις υποχρέωση να το πάς μέχρι τέλους. Αυτή η πολιτική και όχι μόνο αλητεία που λειτουργεί με όρους μαφίας θα τιμωρηθεί. Αυτό μην το ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τα γήπεδα που έφτιαξαν με τα ταρτάν είναι γιεμάτα νερό.Στην Βόνιτσα σήμερα πίσω στο γήπεδο μικρά παιδιά με τους γονείς τους έκαναν πραγματικά μπάνιο μέσα στα νερά.Αίσχος και τα έκαναν και διαφήμηση στον λαό.Να κάνετε τα έργα σωστά γιατί είναι απο δικά μας λεφτά.Ξηρόμερο κοίταξε να δεις χάλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το εθνικό στάδιο της Βόνιτσας γιατί το μπαζώσανε;Αυτό είναι αθλητικός χώρος για όλον τον λαό και δεν είναι για καμιά ομάδα.Θα γίνει στίβος για να αθλούμαστε και εμείς όπως πρώτα.Η ομάδα ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα πάρει το στάδιο και θα το έχει κλειδωμένο;Υπάρχουν οι άδειες για αυτό που κάνουν τώρα απο την ΕΠΟ;Θα γίνουν σωστές δουλειές με μελέτες η θα έχουμε πάλι προχειρότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο δήμαρχος φωτογραφήθηκε στο προεδρικό μέγαρο αλά το ίδιο τζάκι έχει και το καζίνο στην Πάρνηθα νομίζουν οτι τρώμε σανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο