Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας -Σάββατο 17.3.2018

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

         Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, την 17η μέρα του μηνός Μαρτίου του έτους 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Περί έγκρισης πρακτικού Δημοπρασίας για την ανάδειξη προμηθευτή για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών  για τις ανάγκες της Δ.Ε. Ανακτορίου του Δήμου  Ακτίου – Βόνιτσας για τα έτη  2018-2019»
2.Περί συγκρότησης επιτροπής διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια: «Προμήθεια  Ερπυστριοφόρου Εσκαφέα και Αυτοσυμπιεζομένων Απορριματοκιβωτίων».
3. Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης και Καθορισμός όρων  Ανοιχτού  Διαγωνισμού καθώς και Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου της Πόλης της Βόνιτσας και Σύνδεση με το Ιστορικό Κέντρο της Πόλης».......


4.Περί καθορισμού τρόπου εκτέλεσης με Συνοπτικό Διαγωνισμό  και έγκριση Τευχών Δημοπράτησης του  έργου: «Ανόρυξη και αξιοποίηση υδρογεώτρησης στη Θέση Σκλάβαινα λόγω σεισμού».
5.Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για το έργο: «Εσωτερική Οδοποιία Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
6.Περί αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου της Σπυριδούλας θ. Παχή για εκπροσώπηση του Δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λευκάδας στις 26/1/2017.
7.Περί αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου  για την  υπόθεση  αγωγής για χρηματική ικανοποίηση ψυχικής οδύνης αλλά και αποζημίωση λόγω στέρησης διατροφής κατά του Δήμου μας.
8.Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ  

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο