Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές Κεντροαριστερά: Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία στη ΒΟΝΙΤΣΑ (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 

       Χωρίς σημαντικά προβλήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες στη Βόνιτσα, στο δημαρχείο, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας για τον νέο φορέα της προοδευτικής παράταξης. 
   Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής  κ. Γιάννη Ζαχαράκη είναι αρκετά ικανοποιητικός ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία επιλέγοντας την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη. Έως το μεσημέρι είχαν ψηφίσει πάνω από 169 άτομα.
        Επίσης στο εκλογικό τμήμα βρέθηκε και ο κ. Κατσινούλας Παναγιώτης, συντονιστής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, που έχει αναλάβει το έργο της διεξαγωγής των εκλογών και έμεινε ικανοποιημένος απο τη προσέλευση και στον δεύτερο γύρο των εκλογών......



     Να θυμίσουμε ότι την πρώτη Κυριακή στη Βόνιτσα ψήφισαν 285 άτομα και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 134 ψήφους ήρθε πρώτος, από την δεύτερη Φώφη Γεννηματά που συγκέντρωσε 122 σταυρούς προτίμησης.















2 σχόλια:

  1. όταν είσαι ένα τίποτα,το πιθανότερο να μάζευες μπάλες σανό μέχρι τα βαθιά σου γεράματα και σε βάζει το ΠΑΣΟΚ με ρουσφέτι στο δημόσιο,λογικό να τους ψηφίζεις για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο