Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Στέφανο Ξηρομέρου – Στη ΜΕΘ 80χρονος οδηγός αυτοκινήτου!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου, κοντά στον κόμβο Κουβαρά, σημειώθηκε στις 16:30 σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, φορτηγό που οδηγούσε ένας 30χρονος με κατεύθυνση προς Αγρίνιο, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 80χρονο, υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ηλικιωμένου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
http://sinidisi.gr

5 σχόλια:

  1. Ξηρομερο μόνο για το απαν ξηρομερο ενδιαφέρεσαι εμείς εδώ κατ στην λάσπη Καμία σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειτανε για να βγάλεις αλο τίποτα στον Εαρα θα το έκανες εμείς εδώ στην λάσπη τίποτα ούτε φωτογραφία αλλά μόνο για το απαν ξηρομερο σε ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει στη λασπ οπως λετε μια τετραετια ο προεδρος ηταν απο εκει εσεις τον βγαλατε γιατι δεν του λετε τιποτα. Αλλα ξεχασα τον ειχατε για τα διαφορα ρουσφετακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως από αυτόν που έχουμε τώρα ειτανε πολύ καλύτερος. Να τον χαίρεστε αυτόν που έχετε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι κάνουν πολιτική εις βάρος των χωριανών μας και κυρίως για το συγκεκριμένο περιστατικό για να χτυπήσουν τους πρώην προέδρους δεν θα τους περάσει ο χαζοπροεδρος που έχει τώρα η Παπαδάτου έχει τεράστιες ευθύνες και πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για την αδιαφορία που έχει για το χωριό μας και την ευθύνη για το συγκεκριμένο σημείο γιατί δεν υπάρχει ορατότητα Ο άφαντος χαζοπροεδρος φυσικά δεν περνάει απο εκεί ενώ στα χωράφια του τα έχει καθαρίσει για την ορατότητα .Ντροπή που το χωριό μας το Διοικητικό ενα παρίστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο