Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πόλεμος για εκδήλωση απομίμηση του SURVIVOR σε σχολείο της Πάτρας

Η πρωτοβουλία Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων έχει διχάσει γονείς και εκπαιδευτικούς
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολείο της Πάτρας για την διοργάνωση απομιμήσης Survivor στο σχολείο.
Στο χώρο του διαδικτύου έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ αυτών οι οποίοι συμφωνούν και αυτών που διαφωνούν με την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης να μαθαίνει τα νέα μέσω του διαδικτύου και από αγανακτισμένους γονείς .
 Σε αφίσα που έχει κυκλοφορήσει η πρόσκληση προς τους μαθητές οι οποίοι καλούνται να ζήσουν σε απομίμηση των όσων συντελούνται στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι αφορά στις 11 Ιουνίου γεγονός το οποίο ήταν και αφορμή για να ξεσπάσει η διαμάχη.

Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού απομίμησης η κυρία Ελένη Δάρρα και ο Πάνος Αργιανίδης.
Να σημειωθεί ότι μέσω του διαδικτύου μεγάλος αριθμός Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και εκπαιδευτικών θέτει ευθέως ερώτημα για τη νομιμότητα του «δικαιώματος» ενός συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων να προχωρά σε μία τέτοια πράξη χωρίς την έγκριση τόσο του συνόλου των γονέων και κηδεμόνων όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου, αλλά και της αρμόδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης
 patrastimes.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι το επιπεδο καποιων Ελληνων γονιων δυστυχως. Δεν ασχολουνται με το τι θα μαθαινουν απο δω και περα τα παιδια μας, ενω διαλυουν τα σχολεια μας παραλληλα. Ξημεροβραδιαζουν στην τηλεοραση με μια αηδια τουρκικης παραγωγης, γιατι πρεπει να στηριξουμε τη γειτονα χωρα, την ωρα που προκλητικα μας κοροιδευουν για την γενεκτονια 353.000 Ελληνων του Ποντου και βεβαιως για την Αλωση της Κωνσταντινουπολεως. Μπραβο για τις δρασεις σας Συλλογοι.

    Μελος συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο