Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ: «ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ- ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ»


ΦΩΤΟ-ΑΠΌ ΤΟ ΓΕΎΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΣΚΕΨΗ

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε,
-για την ένταξη δύο έργων, τη βελτίωση του Αλιευτικού καταφυγίου και τη συντήρηση-αποκατάσταση της χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού
-σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο – για το έργο Πλατυγιάλι- Αστακός, καθώς  και για το έργο Προφήτης Ηλίας –Άγιος Δημήτριος, δηλαδή τη σύνδεση του Αγρινίου και της ενδοχώρας με τα δυτικά παράλια.

        Τον Αστακό επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Παναγιώτης Κουρουμπλής,  λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιθάκη προκειμένου να συμμετάσχει  στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας και Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο». 
  Ο κ. Κουρουμπλής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Ερωτόκριτο Γαλούνη......



      Συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι ο Υπουργός με τους συνεργάτες του συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τη Δημοτική Αρχή όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την περιοχή του Ξηρομέρου.
     Η Δημοτική Αρχή μέσω του Δημάρχου κ. Γαλούνη έθεσε μια σειρά ζητημάτων τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν όπως: To αλιευτικό καταφύγιο, η ανάπλαση της χερσαίας ζώνης λιμένα Aστακού η μεταφορά του τμήματος του Λιμεναρχείου στον Αστακό, η δημιουργία ΕΚΑΒ. Επιπροσθέτως ζητήθηκε η στήριξη του Υπουργού για την ένταξη στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του έργου Πλατυγιάλι – Αστακός, ενώ εκτενή συζήτηση έγινε και για  το Λιμάνι Πλατυγιαλίου.

       Μάλιστα ο κ. Κουρουμπλής ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές για την πώληση- αξιοποίηση του Πλατυγιαλίου, στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης, υπονοώντας προφανώς πως τις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
       Δεσμεύτηκε επίσης ο Υπουργός  για την ένταξη δύο έργων, τη βελτίωση του Αλιευτικού καταφυγίου και τη συντήρηση-αποκατάσταση της χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού ενώ υποστήριξε ότι θα αγωνιστεί σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο  για το έργο Πλατυγιάλι- Αστακός, χαρακτηρίζοντάς το, έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή καθώς για το έργο Προφήτης Ηλίας –Άγιος Δημήτριος, δηλαδή τη σύνδεση του Αγρινίου και της ενδοχώρας με τα δυτικά παράλια.

http://agriniosite.gr/

11 σχόλια:

  1. Α ρε Κωστα Λαινα πως καταντησες...
    Απο πρωτοπαληκαρο της δεξιας εγινες αυλοκολακας της αριστερας...
    Αλλα αυτα να τα βλεπουν οι δεξιοι που σε ψηφιζουν...
    Κριμα γιατι θα τριζουν τα κοκαλα των προγονων σου αν σε βλεπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακολουθουν τα βηματα της ανιστοριτης συγκυβερνησης
    Βενιζελου Ευγ. - Αντ. Σαμαρα
    Υ.Γ. τα ονοματα ειναι κατ' αλφαβητικη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυριο αν ερθει ο σαλμας και ο γκαρακουνης παλι θα ειναι μπροσταρης και το παιδι της δεξιας τα συμπερασματα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι διαβαζουμε οι ανθρωποι....πρωτοπαληκαρο........αυλοκολακας...πω πω πω.
    Δεξιοι...δηθεν Αριστεροι....αυτα μας φαγανε και Ναααααα κατι Μνημονια.
    Ευγε και...καλη φωτηση....που δεν το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,[ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΗΠΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΚΤΟ]ΤΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΒΑΒΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΟΡΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΩΤΟΝ:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΡΘΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΝΦΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΨΟΜΕΣΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΠΡΩΗΝ ...ΠΡΩΗΝ... ΚΑΙ ΝΥΝ... ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ...ΕΙΧΕ ΠΕΙ ...ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ.
    Υ.Γ.
    ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην τον πιστευετε...κυβερνηση παραμυθαδων ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι και πρωτοπαλικαρο..οπυ φυσαει ο ανεμος ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πρωτοπαλικαρο συμφωνα με της γνωσεις του καλα βαδιζει μεχρι εκει και μι παρεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεπουληστε τα ολα μην αφησετε τιποτα. Και τα σωβρακα θα μας παρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο