Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Βαφτίσια στον Σκορπιό για τον εγγονό του Ριμπολόβλεφ

 Μετά τον μυστικό γάμο, ήρθε και η μυστική βάφτιση στον θρυλικό Σκορπιό. Βάφτισαν τον εγγονό του Ριμπολόβλεφ στην ίδια κολυμπήθρα με την Αθηνά Ωνάση.


Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού και φίλη της Αθηνάς Ωνάση, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, και ο σύζυγός της Χουάν Σαρτορί βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους Σάσα στο εκκλησάκι του νησιού, παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων.
Η βάφτιση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έγινε λίγους μήνες πριν και μάλιστα χωρίς να την πάρει είδηση κανείς. Το ζευγάρι, που έχει μόνιμη βάση το Μονακό, έχει επιλέξει να ζει την οικογενειακή του ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που απέχουν από τα κοσμικά, ενώ απουσιάζουν ακόμα και από events της ιππασίας.
Από τη σεμνή τελετή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ρώσος μεγιστάνας και παππούς του μικρού. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του Σάσα.

Ο γάμος του ζευγαριού τον Οκτώβριο του 2015 
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον Οκτώβριο του 2015 στο ιστορικό εκκλησάκι του Ωνάση εκεί που 41 χρόνια πριν ο ίδιος είχε παντρευτεί την Τζάκι.
Ο γάμος ήταν ονειρικός και παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθόλη την διάρκεια του μυστηρίου, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το ζευγάρι δεν πτοήθηκαν και απόλαυσαν το σημαντικό για αυτούς γεγονός.
Η μικρή εκκλησία ήταν πλημμυρισμένη με λευκά τριαντάφυλλα, ενώ η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με μία τεράστια ουρά που ράφτηκε ειδικά για αυτή. Το μυστήριο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε περισσότερο στην ρωσική γλώσσα ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , κ.κ. Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας.
Την Εκατερίνα παρέδωσε στον αγαπημένο της ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φανερά συγκινημένος και χαρούμενο, ενώ δίπλα της βρισκόταν συνεως η αδερφή της Άννα, και ο παππούς της.
Τότε τα τοπικά μέσα της Λευκάδας, μάλιστα, άφηναν υπόνοιες για μία πιθανή εγκυμοσύνη,τονίζοντας ότι η νύφη έδειξε αρκετές φορές να κουράζεται λόγω της κατάστασης της.
Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο που θα γινόταν η δεξίωση.
To Σαββατοκύριακο η βαθύπλουτη κληρονόμος Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, με συνέντευξή της στο «Βήμα», μίλησε για τον γάμο της, ο οποίος πρόκειται να γίνει αύριο, 21 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό.
Ποιος είναι ο σύζυγος της Ριμπολόβλεβα
Ο σύζυγος της Εκατερίνα είναι 36 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.
Η Εκατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και πολλές από τις στιγμές της τις μοιράζεται και μέσα από δικό της λογαριασμό στα social media. Φυσικά υπάρχουν και κάποις ελληνικές συνήθειες που φαίνεται πως τις έχει λατρέψει, όπως ο καφές φραπέ, τον οποίο και ανεβάζει στις υπέροχες φωτογραφίες στα social media.
efimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο