Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, για τις 67.364,94 € για συντήρηση αντιπυρικών ζωνών του Δήμου Ξηρομέρου

      Έχει ενδιαφέρον αυτή η ανάρτηση (δείτε εδώ), γιατί περιγράφει στην ουσία μία από τις πρώτες αναθέσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Προϋπολογισμού του 2017, ενός Προϋπολογισμού που έχει περάσει από χίλια κύματα και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η έγκριση του.
      Δείχνει προς τα που το πάει ο Δήμαρχος, αν δηλαδή θα ακολουθήσει μια συνετή πολιτική όσον αφορά τις δαπάνες εν όψει και του δανείου ή αν θα συνεχιστεί το πάρτι των προηγούμενων χρόνων.
    Κατά τη γνώμη μας είναι προφανές ότι "έξις δευτέρα φύσις", που έλεγαν και οι πρόγονοί μας.
        Ενώ είναι, ίσως, η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος επιλέγει ως μέθοδο ανάθεσης ένα περίπου πρόχειρο διαγωνισμό (προσφορές), εν τούτοις το αποτέλεσμα του διαγωνισμού δεν αφήνει κανένα περιθώριο για βελτίωση της εικόνας στον Δήμο Ξηρομέρου.
      Έτσι ενώ η πίστωση του Δήμου για τη συντήρηση των αντιπυρικών ζωνών είναι για την Αλυζία και τις Φυτείες 21.686,79 €, ο εργολάβος παίρνει το έργο στην Αλυζία με έκπτωση μόλις είκοσι πέντε ευρώ και είκοσι τριών λεπτών (25,23 €!!!!!!!!) στην τιμή των 21.661,56 € και διαφορετικός εργολάβος παίρνει το έργο στις Φυτείες επίσης με την ίδια ακριβώς έκπτωση (!!!!!!!) των είκοσι πέντε ευρώ και είκοσι τριών λεπτών (25,23 €!!!!) Εδώ ο διαγωνισμός διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες!!!!.....



       Θα έχει ενδιαφέρον να βλέπαμε τι έκπτωση έδωσαν οι εργολάβοι που έχασαν την ανάθεση. Τέλος πάντων η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να της το αρνηθεί κανείς, όμως δε θα επιτρέψουμε την ανικανότητα, την αδιαφάνεια και την φαυλότητα που τη διακρίνει να μεταφερθεί στην κοινωνία και να χαρακτηρίσει ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΕ ΜΑΣΕΣ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΖΑΡΚΑΔΙΑ-ΣΙΝΑΓΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Moet & Chandon Dom Perignon Charles & Diana 1961 – £ 2,576!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο