Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Τραυματικές ρήξεις στην θωρακική αορτή η αιτία θανάτου του 18χρονου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 18χρονου Σπύρου Μπάθα, που τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό, για να εκπνεύσει μια μέρα μετά στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο άτυχος νεαρός είχε υποστεί τραύματα στον θώρακα και το δεξί κάτω άκρο, ενώ κρίνεται πως το πιο σοβαρό τραύμα που προκάλεσε τον θάνατο του, είναι οι τραυματικές ρήξεις που διαπιστώθηκε πως υπήρχαν στην θωρακική αορτή του 18χρονου.
Παρόντες στην νεκροψία ήταν και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας κ. Κουτσάφτης και Τσαντήρης και οι ίδιες πληροφορίες λένε πως δεν προέκυψαν διαφωνίες με τον ιατροδικαστή κ. Ανδρέα Γκότση.
Να θυμίσουμε πως στον άτυχο νέο είχαν γίνει αξονικές σε θώρακα, εγκέφαλο και κοιλίας, χωρίς να βρεθεί κάτι, σύμφωνα με την διοίκηση του ΓΝ Αγρινίου.  Σύμφωνα με τον κ. Γκότση, υπάρχει η πιθανότητα η αξονική να μην δείξει το πρόβλημα στην θωρακική αορτή.
Η κηδεία του 18χρονου θα τελεστεί αύριο στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου , στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.
 http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. ηταν τοσο δυσκολο να σωθει απο αυτο το παιδακι ?? μιλαμε για 18 χρονων παιδι ...τι να πω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο